Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Frunzenskiy

Hae hinnat
Ostrovok Hotel

Ostrovok Hotel

2.0 kautta 5.0 130 Bukharestskaya St Build 2, Pietari
Ostrovok Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 45 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
21 €
Bristol Hotel

Bristol Hotel

3.0 kautta 5.0 2, bld.1, Rasstannaya Street, Pietari
Bristol Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 119 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
30 €
Hotel Happy Inn

Hotel Happy Inn

4.0 kautta 5.0 Str Voronezhskaya 67, Pietari
Hotel Happy Inn on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Ptitsa Hotel

Ptitsa Hotel

3.5 kautta 5.0 Tambovskaya Street, 45, Pietari
Ptitsa Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
39 €
Kievskaya Hotel on Kurskaya

Kievskaya Hotel on Kurskaya

2.0 kautta 5.0 Kurskaya Street 40, Frunzensky District, Pietari
Kievskaya Hotel on Kurskaya sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 169 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Biblioteka Obvodniy Hostel

Biblioteka Obvodniy Hostel

2.0 kautta 5.0 Voronezhskaia Street 42A, Pietari, St. Petersburg
Biblioteka Obvodniy Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 48 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hotel ANI on Sofiyskaya

Hotel ANI on Sofiyskaya

2.5 kautta 5.0 39/1 Sofiyskaya Street, Frunzenskiy, Pietari
Hotel ANI on Sofiyskaya sijaitsee lähellä kohdetta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Valo Hotel City

Valo Hotel City

3.0 kautta 5.0 Salova str. 61, Pietari
Valo Hotel City sijaitsee lähellä kohdetta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4000 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Culturnaya Stolica Guest House

Culturnaya Stolica Guest House

2.0 kautta 5.0 Ligovskiy Ave 233, Pietari
Culturnaya Stolica Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hostel 365 SPB

Hostel 365 SPB

1.0 kautta 5.0 Borovaja 104 D, Pietari
Hostel 365 SPB sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja business center. Tässä 1 tähden hostellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hotel 365 Spb

Hotel 365 Spb

3.0 kautta 5.0 Borovaya street 104, Pietari
Hotel 365 Spb sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 98 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Apart-hotel Mia

Apart-hotel Mia

3.5 kautta 5.0 Voronezskaya street 55/2, Pietari
Apart-hotel Mia on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Welcome INN SPb

Welcome INN SPb

2.5 kautta 5.0 Bucharestskaya st., 59, building 18, Pietari
Welcome INN SPb sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin urheilu- ja konserttikompleksi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Mini-hotel on Bukharestskaya

Mini-hotel on Bukharestskaya

3.0 kautta 5.0 80 Bukharestskaya str, Frunzenskiy, Pietari
Mini-hotel on Bukharestskaya sijaitsee lähellä kohdetta Pietarin urheilu- ja konserttikompleksi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Apartments Vesta on Iuzhnoie Shosse

Apartments Vesta on Iuzhnoie Shosse

3.0 kautta 5.0 Iuzhnoie shosse 53 bldg 4, Pietari
Apartments Vesta on Iuzhnoie Shosse sijaitsee lähellä kohdetta Keisarillisen posliinitehtaan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Frunzenskiy

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Frunzenskiy, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Frunzenskiy hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Frunzenskiy suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Frunzenskiy

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Frunzenskiy. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Frunzenskiy on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Frunzenskiy ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Frunzenskiy

Kohteessa Frunzenskiy riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Frunzenskiy parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Frunzenskiy.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.