Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot San Sebastian

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Bilbao
Kohdekaupunki Bilbao
Lennon hinta 170 €

Lennot San Sebastianiin – koe Pohjois-Espanjan helmi

Vehreän Pohjois-Espanjan suosio kaupunki- ja rantalomakohteena on kasvanut viime vuosina suuresti, kun matkailijat etsivät uusia ja autenttisempia vaihtoehtoja Välimeren iänikuisten lomakaupunkien rinnalle. San Sebastianin kaupunki sijaitsee Espanjan Baskimaassa Atlantin valtameren rannalla lähellä Ranskan rajaa, ja se tunnetaan varsinkin upeista kaupunkirannoistaan sekä maailmankuulusta ruokakulttuuristaan. Suorat lennot San Sebastianiin ovat tällä hetkellä pelkkä haave, mutta kaupunkiin voi matkustaa niin välilaskullisilla lennoilla kuin muiden Espanjan kaupunkien kauttakin.

Monta eri reittiä San Sebastianiin

San Sebastianissa on oma pienehkö lentoasema, minkä lisäksi kaupunki on helposti saavutettavissa naapurikaupungin Bilbaon lentoaseman kautta. Bussimatka Bilbaosta San Sebastianiin kestää noin tunnin, ja bussit ovat yleisesti mukavia ja laadukkaita. Välilaskulla lento San Sebastianiin onnistuu esimerkiksi Madridin tai Barcelonan kautta, ja lentoasemalta on bussiyhteys kaupunkiin. Halpalentoyhtiö Vueling lentää Barcelonasta San Sebastianiin joka päivä, ja Iberialla on päivittäin useita vuoroja Madridin ja San Sebastianin välillä. Nämä maan sisäiset lennot kestävät noin tunnin, minkä lisäksi Helsinki-Vantaalta lentää Espanjaan nelisen tuntia. Helsinki-Vantaalta Madridiin ja Barcelonaan liikennöivät sekä Finnair että halpalentoyhtiö Norwegian.

San Sebastianiin voi tulla myös muita reittejä. Jos haluat nähdä samalla muutakin Espanjaa, voit lentää Suomesta Madridiin tai Barcelonaan ja jatkaa matkaa junalla. Junamatka kestää noin viisi ja puoli tuntia. Toisaalta Pohjois-Espanjaan voi matkustaa kätevästi myös Etelä-Ranskasta.

Milloin Pohjois-Espanjassa kannattaa vierailla?

Koska San Sebastian toimii mainiosti myös pelkkänä kaupunkilomakohteena, voi kaupungissa vierailla mihin aikaan vuodesta tahansa. Baskilaiseen kulttuuriin tutustuminen onnistuu vieläkin paremmin kesäsesongin ulkopuolella, eivätkä kaupungin kuuluisat tapas-paikat katoa mihinkään talvellakaan. Talvikuukaudet ovat kuitenkin koleita ja sateisia, mikä kannattaa ottaa huomioon myös kaupunkilomaa suunniteltaessa.

Rantalomalle ihanteellinen ajankohta on kesä tai alkusyksy, kun lämpötilat nousevat yli 20 asteeseen. Tähän aikaan kaupungissa on myös useita tapahtumia, joihin osallistuvat niin paikalliset kuin turistitkin. Rantalomailu Pohjois-Espanjassa ei ole säiden puolesta yhtä varmaa kuin Välimeren kohteissa, joten kesälomallakin kannattaa varautua sateen mahdollisuuteen. San Sebastianissa on kuitenkin paljon muutakin tekemistä ja näkemistä, ja sateisemmat päivät voi viettää vaikkapa tapas-kierroksella, ostoksia tehden tai vanhaan kaupunkiin tutustuen. Jos haluat matkustaa kaupunkiin turistiaikojen ulkopuolella, kokeile kevättä tai syksyä, jolloin lämpötilat ovat melko miellyttävät ja aurinko pilkahtelee enemmän kuin talvella. Syyskuussa kaupungissa järjestetään lisäksi jokavuotiset kansainväliset filmifestivaalit.

Hiekkarantojensa ja autenttisen kaupunkikokemuksensa ansiosta San Sebastian sopii matkakohteeksi niin pariskunnille ja kaveriporukoille kuin lapsiperheillekin. La Conchan hiekkaranta on erittäin suosittu auringonpalvojien keskuudessa, kun taas surffaajat suosivat tuulisempaa Zurriolan rantaa. San Sebastianissa on myös hyvät harrastusmahdollisuudet: sekä patikointi että pyöräily alueen kauniissa luonnossa ovat suosittuja aktiviteettejä. Kaupungissa voi halutessaan käydä katsomassa myös La Ligan jalkapallo-ottelun.

Halvat lennot San Sebastianiin löytyvät vertailemalla

San Sebastian on monipuolinen kaupunki, jossa pääset tutustumaan baskilaiseen kulttuuriin, maistelemaan paikallisia erikoisuuksia, loikoilemaan rannalla ja nauttimaan kaupungin eläväisestä kulttuuri- ja yöelämästä. San Sebastian on helppo ja turvallinen kohde Baskimaan aiemmista levottomuuksista huolimatta, eikä kaupungissa ole taskuvarkaita suurempia turvallisuusriskejä. Myös maisemat ovat mitä upeimmat, sillä kaupunkia ympäröivät vihreät kukkulat ja sininen meri. Halvat lennot San Sebastianiin ovat näppärästi ulottuvillasi ebookersin kautta. Hae lentoja San Sebastianiin, vertaa hintoja ja löydä juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopiva matka. Varaa edulliset lennot San Sebastianiin ja koe aivan uudenlainen rantaloma!

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen San Sebastian?

KLM, Lufthansa

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.