Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Zagreb alkaen 142 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Zagreb

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Zagreb olivat annetulla aikavälillä 142 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 238 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 31.5.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
142 €
KLM
to 17.6.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
153 €
KLM
pe 28.5.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
159 €
KLM
ke 2.6.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
178 €
KLM
to 8.7.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
197 €
Turkish Airlines
pe 16.7.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
202 €
Turkish Airlines
ke 2.6.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
204 €
KLM
to 12.8. - ti 31.8.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
238 €
Turkish Airlines
su 23.5. - ma 31.5.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
243 €
Turkish Airlines
to 3.6. - la 5.6.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
247 €
KLM
su 23.5. - pe 28.5.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
248 €
Turkish Airlines
ti 1.6. - pe 4.6.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
255 €
KLM
ma 2.8. - su 8.8.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
256 €
KLM
ti 6.7. - la 31.7.
HEL
Helsinki
ZAG
Zagreb
258 €
Austrian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Zagreb?

✔️ Lennot kohteeseen Zagreb maksavat yleensä 238 €–258 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Zagreb, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 142 €. Halpaa lentoa kohteeseen Zagreb etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että elokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Zagreb?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Zagreb on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Zagreb?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Zagreb helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Zagreb saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Zagreb?

✔️ Voit muuttaa kohteen Zagreb lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Zagreb?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Zagreb helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Zagreb lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Zagreb, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on KLM, Turkish Airlines, Austrian Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Zagreb Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ZAG
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt KLM, Turkish Airlines, Austrian Airlines
Halvin lento 238 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Zagreb?

KLM, Turkish Airlines, Austrian Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.