Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Hoofddorp

79 €
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Rijksweg A4, 3, Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aalsmeerin kukkahuutokauppa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
79 €
Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
Hyatt Place Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel

Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Vuursteen 1, Hoofddorp
Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
62 €
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

4.0 kautta 5.0 Neptunusstraat 1, Hoofddorp
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
51 €
easyHotel Amsterdam Airport Schiphol

easyHotel Amsterdam Airport Schiphol

2.5 kautta 5.0 Kruisweg 565, Hoofddorp
EasyHotel Amsterdam Airport Schiphol on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Bastion Hotel Amsterdam Airport

Bastion Hotel Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Vuursteen 3, Hoofddorp
Bastion Hotel Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Moxy Amsterdam Schiphol Airport

Moxy Amsterdam Schiphol Airport

3.0 kautta 5.0 Hoeksteen 74-84, Hoofddorp
Moxy Amsterdam Schiphol Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
NH Amsterdam Schiphol Airport

NH Amsterdam Schiphol Airport

4.0 kautta 5.0 Kruisweg 495, Hoofddorp
NH Amsterdam Schiphol Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
80 €
Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

4.0 kautta 5.0 Taurusavenue 12, Hoofddorp
Novotel Amsterdam Schiphol Airport on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Winkelcentrum Vier Meren -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
48 €
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

3.0 kautta 5.0 Jupiterstraat 162-200, Hoofddorp
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
63 €
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

3.5 kautta 5.0 Oppaallaan 1198 / 1204, Hoofddorp, NLD
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport

Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport

Opaallaan 1198 / 1204, Hoofddorp, Pohjois-Hollanti
Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta).
89 €
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

4.0 kautta 5.0 Planeetbaan 2, Hoofddorp
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

3.0 kautta 5.0 Adrianahoeve 8, Hoofddorp
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
65 €
Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Bosweg 15, Hoofddorp
Courtyard by Marriott Amsterdam Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Frans Hals -museo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kasino. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja espressokoneen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hoofddorp

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hoofddorp

Näytä kaikki

Kohteen Hoofddorp hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Hoofddorp? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 27 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hoofddorp löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hoofddorp, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Hoofddorp tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 11 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 12 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hoofddorp

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Hoofddorp, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Hoofddorp niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hyatt Place Amsterdam Airport
 • Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol
 • Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

Nämä kohteen Hoofddorp majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport
 • Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel
 • Bastion Hotel Amsterdam Airport

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hoofddorp hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport
 • Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel
 • Bastion Hotel Amsterdam Airport

Kohteeseen Hoofddorp tutustuminen

Ystävällinen Hoofddorp on tunnettu kiertoajeluista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hoofddorp ja sen lähellä kuuluu:

 • Winkelcentrum Vier Meren -ostoskeskus
 • Keukenhofin puutarha
 • Vondelpark
 • Zandvoortin uimaranta
 • Circuit Park Zandvoort
 • Van Goghin museo
 • Alankomaiden kansallismuseo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Hoofddorp, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hoofddorp?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Hoofddorp, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hoofddorp, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 398 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 351 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 538 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15 °C ja 1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 650 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Hoofddorp on 1937 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hoofddorp

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.