Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Hoofddorp

71 €
Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
Hyatt Place Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Rijksweg A4, 3, Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aalsmeerin kukkahuutokauppa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 673 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
69 €
NH Amsterdam Schiphol Airport

NH Amsterdam Schiphol Airport

4.0 kautta 5.0 Kruisweg 495, Hoofddorp
NH Amsterdam Schiphol Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4 tähden hotellissa on 419 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
85 €
Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

4.0 kautta 5.0 Taurusavenue 12, Hoofddorp
Novotel Amsterdam Schiphol Airport on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Winkelcentrum Vier Meren -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 314 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

4.0 kautta 5.0 Neptunusstraat 1, Hoofddorp
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 181 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
51 €
easyHotel Amsterdam Airport Schiphol

easyHotel Amsterdam Airport Schiphol

2.5 kautta 5.0 Kruisweg 565, Hoofddorp
EasyHotel Amsterdam Airport Schiphol on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 153 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

4.0 kautta 5.0 Planeetbaan 2, Hoofddorp
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 242 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel

Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Vuursteen 1, Hoofddorp
Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 195 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
53 €
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

3.0 kautta 5.0 Jupiterstraat 162-200, Hoofddorp
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
84 €
Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Bosweg 15, Hoofddorp
Courtyard by Marriott Amsterdam Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Frans Hals -museo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kasino. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 260 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja espressokoneen.
110 €
Holiday & Business Stay Schiphol Airport

Holiday & Business Stay Schiphol Airport

2.5 kautta 5.0 26 Waterwolf, Hoofddorp, NH
Holiday & Business Stay Schiphol Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja parvekkeen/pation.
67 €
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

3.5 kautta 5.0 Oppaallaan 1198 / 1204, Hoofddorp, NLD
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

3.0 kautta 5.0 Adrianahoeve 8, Hoofddorp
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 80 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
60 €
Hotel Restaurant de Beurs

Hotel Restaurant de Beurs

4.0 kautta 5.0 Kruisweg 1007, Hoofddorp
Hotel Restaurant de Beurs on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille digitaalikanavat ja kahvinkeittimet.
55 €
Bastion Hotel Amsterdam Airport

Bastion Hotel Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Vuursteen 3, Hoofddorp
Bastion Hotel Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 185 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Hoofddorp

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Hoofddorp

Näytä kaikki

Kohteen Hoofddorp hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Hoofddorp? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 13 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Hoofddorp löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Hoofddorp, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Hoofddorp tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 11 lentokenttähotellia
 • 12 halpaa hotellia
 • 12 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hoofddorp


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Hoofddorp, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Hoofddorp niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hyatt Place Amsterdam Airport
 • Bastion Hotel Amsterdam Airport
 • Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel

Nämä kohteen Hoofddorp majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport
 • Bastion Hotel Amsterdam Airport
 • Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Hoofddorp hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Best Western Plus Amsterdam Airport Hotel
 • Hyatt Place Amsterdam Airport
 • Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Kohteeseen Hoofddorp tutustuminen


Ystävällinen Hoofddorp on tunnettu ravintoloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Hoofddorp ja sen lähellä kuuluu:

 • Winkelcentrum Vier Meren -ostoskeskus
 • Nes
 • Concertgebouw
 • Stedelijk Museum
 • Van Goghin museo
 • Alankomaiden kansallismuseo
 • Leidseplein

Kun järjestät lomaa kohteeseen Hoofddorp, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Amsterdam (AMS-Schiphol). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Hoofddorp?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Hoofddorp, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Hoofddorp, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä joulukuu ja tammikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 9°C ja öisin 1°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 401 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 19°C päivisin ja 4°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 354 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 21°C ja öisin 11°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 536 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 15°C ja 1°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 654 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Hoofddorp on 1945 cm.

Viimeksi varatut hotellit Hoofddorp

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.