Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Ioannis Daskalogiannis

Hae hinnat
Stevenin ylellinen talo Haniassa

Stevenin ylellinen talo Haniassa

35°31'20.6"N 24°07'47.0"E, 0, Hania, Crete
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Villa 0'finikas Erittäin Suuri Uima-allas

Villa 0'finikas Erittäin Suuri Uima-allas

RUE NIKOLAS PISTOLAKIS, Hania, Crete
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Villa O'finikas Erittäin Suurella Uima-altaalla

Villa O'finikas Erittäin Suurella Uima-altaalla

RUE NIKOLAOS PISTOLAKIS, Hania, Crete
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 5 kylpyhuonetta.
70 €
Areti Suites

Areti Suites

3.0 kautta 5.0 Kathiana, Akrotiri, Hania, Crete
Areti Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Oak Tree House - Hiljainen Huoneisto, Täysin Varusteltu, Puiden Kentän Sisällä

Oak Tree House - Hiljainen Huoneisto, Täysin Varusteltu, Puiden Kentän Sisällä

Kathiana Akrotiriou, Hania, Crete
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Contempory Villa on Upeat Näkymät Soudan Lahdelle

Contempory Villa on Upeat Näkymät Soudan Lahdelle

Unnamed Road, Villa Anemi, Hania, Crete
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
10 min lentokentältä, uima-allas, perheystävällinen, vuoristonäköala, lähellä kaupunkia

10 min lentokentältä, uima-allas, perheystävällinen, vuoristonäköala, lähellä kaupunkia

Sternes, A4, Hania, Crete
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Huoneisto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Villa Tzivaeri

Villa Tzivaeri

4.0 kautta 5.0 Sternes, Akrotiri, Crete Island, Hania
Tämä huvila on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 3 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Roula 3BR Sea view Viila in Chania

Villa Roula 3BR Sea view Viila in Chania

3.5 kautta 5.0 Sternes, Hania
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Lentokenttähotellit Ioannis Daskalogiannis

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Ioannis Daskalogiannis läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Ioannis Daskalogiannis edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Ioannis Daskalogiannis voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Ioannis Daskalogiannis, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Ioannis Daskalogiannis läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Ioannis Daskalogiannis ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Ioannis Daskalogiannis ajoissa

Tarjoukset lentokentän Ioannis Daskalogiannis hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Ioannis Daskalogiannis hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Ioannis Daskalogiannis ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Ioannis Daskalogiannis hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Hania

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.