Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Iraklion

Parhaat lomapaketit kohteeseen Iraklion

Eri majoitusmuodot kohteessa Iraklion

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Iraklion

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Iraklion

Loma-asunnot + lennot kohteessa Iraklion

Huoneistot + lennot kohteessa Iraklion

B&B + lennot kohteessa Iraklion

Iraklion – Matkat

Matkat kohteeseen Iraklion tarjoavat runsain määrin nähtävää ja tutkittavaa sekä mukavia kokemuksia lomasi pituudesta riippumatta: voit vierailla kaupungissa lyhyesti tai nauttia olostasi useamman viikon.

Iraklion – Lennot ja hotelli

Onko Iraklion haaveittesi lomakohde? Palvelualtis ebookers-tiimi toteuttaa unelmiesi matkan – hotellihuoneista lentoihin ja autonvuokrauksesta erikoisretkiin.

Jopa 9%*:n tarjous on sinun, jos tilaat lennot ja majoituksen pakettitarjouksena meiltä.

Toteuta elämäsi loma valitsemalla haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen joukosta.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti mahtavan tarjouksen, älä murehdi! ebookers-hintatakuu tarkoittaa, että jos matkan varattuasi löydätkin muualta paremman tarjouksen seuraavan 48 tunnin aikana, me vastaamme siihen ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Etsitpä sitten suurkaupungin sykettä tai suojaisaa piilopaikkaa, me autamme matkailuhalusi tyydyttämisessä. Varausehtoja sovelletaan.

Iraklion – Matkat

Maan pääkaupunki Ateena sijaitsee 320 km luoteeseen kohteesta Iraklion. Gouves sitä vastoin löytyy lyhyemmän matkan päästä – sinne pääsee suuntaamalla 13 km itään.

Tutkimusten mukaan kierros puistossa on loistava tapa lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tieteelle ei kannata väittää vastaan, joten varmista, että suuntanasi on Iraklionin julkinen puisto.

Haluatko tutustua uusiin asioihin? Nikos Kazantzakis -museo tarjoaa paljon kiinnostavaa nähtävää ja tutkittavaa. Se on mukavan hiljainen paikka, jossa voit vierailla vaikkapa sateisena päivänä. Haluatko käydä vielä muuallakin? Iraklionin uskonnollisen taiteen museo ja Kreetan taistelun ja vastarintaliikkeen museo ovat myös suosittuja kohteita. Muista kysyä henkilökunnalta erikoistapahtumista.

Nykypäivänä kenenkään ei enää ole pakko seilata maailman ääriin voidakseen ihmetellä luonnon ja ihmiskunnan historian monia ihmeitä. Voit sen sijaan vierailla paikoissa kuten Iraklionin arkeologinen museo ja Kreetan luonnontieteellinen museo, joissa on esillä hämmästyttävä kokoelma ainutlaatuisia näyttelyesineitä ja löydöksiä käteväsi samassa rakennuksessa.

El Grecon museo ja Iraklionin kaupungin taidemuseo saavat sinut takuulla inspiroitumaan, kun vietät unohtumattoman päivän niiden inspiroivien kokoelmien kaksi- ja kolmiulotteisten taideteosten parissa.

Jos haluat ymmärtää nykyhetkeä, paras tapa siihen on katsoa menneisyyteen. Kreetan historiallinen museo on hyvä paikka kurkistaa syvemmälle ja oppia lisää niistä historiallisista hetkistä ja tapahtumista, jotka tekivät tästä seudusta sen, mikä se on tänään.

Lomamatka tällä alueella todella herkulllisia vaihtoehtoja mitä tulee historiallisesti tärkeisiin paikkoihin. Alueen taustat ja historia taas avautuu varmasti paljon selkeämmin kun vierailet kohteissa Knossoksen palatsi ja Iraklionin loggia. Jos mielesi tekee enemmän, Tilissos ja Bembon suihkulähde kannattaa myöskin muistaa.

Voit kuljeskella kohteen Kulesin linnoitus muurin sivustaa pitkin ja hämmästellä samalla tämän koko alueen puolustuksessa olennaisessa asemassa olleen rakennuksen valloittavaa historiaa.

Jos olet uskonnollinen tai haluat pelkästään hieman hiljaisuutta, Pyhän Markuksen basilika ja Ajia Ekaterinin kirkko ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Kysy, järjestetäänkö kohteissa Pyhän Pietarin ja Paavalin luostari ja Panajia Akrotiriani opastettuja kierroksia.

Melkeinpä jokaisessa kaupungissa on toreja ja aukioita, jotka ovat ihmisten kokoontumispaikkoja. Eleftheriasin aukio ja Kornarun aukio ovat paikkoja, joissa pidetään myös monenlaisia kiinnostavia tapahtumia. Leijona-aukio on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos haluat oppia lisää matkakohteestasi.

Venetsialaiset muurit ja Kubes tarjoavat rauhallisen paikan kaikille niille, jotka haluavat hiljentyä hetkeksi kuvittelemaan, millaista elämä oli täällä ennen vanhaan. Dermataksen portti on niin ikään nähtävyys, jolla on lukuisia tarinoita kerrottavanaan.

Manos Hatzidakisin teatteri on hyvä lisä lomaohjelmaan, jos pidät hyvästä viihteestä. Katso, mitä ohjelmistosta löytyy, ja varaa sitten sopivat paikat.

Vikelean kunnalliskirjasto on myös yksi turistinähtävyys, jossa kannattaa viettää hetki.

Iraklion – Hotellit

Oletko jo halukas valitsemaan majoituksesi? Mikä onnen pekka! ebookersin matkaoppaassa on nyt varattavissa yli 54 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Majoitusvaihtoehdot tällä alueella vaihtelevat perustason huoneista luksushuoneisiin, joihin kuuluvat kaikki mahdolliset mukavuudet. Mikäli suunnittelet etsiväsi majapaikkaa, joka ei syö koko matkabudjettia, hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Life Boutique Hotel osoitteessa L. Ikarou 50 ja Kronos Hotel osoitteessa 2, Sof. Venizelou Str. and M. Agarathou. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta lomapäivien aikana, Agapi Beach Hotel - All Inclusive tai GDM Megaron saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Iraklion

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Iraklion

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Iraklion

Näytä kaikki 558 majoitusliikettä kohteessa Iraklion
Lato Boutique Hotel

Lato Boutique Hotel

15 Epimenidou Street, Iraklion, Kreetan saari
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (11 arvostelua)

  Lato Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Iraklionin arkeologinen ...

  Lato Boutique Hotel48 €

  Lato Boutique Hotel48 €
  GDM Megaron Historical Monument Hotel

  GDM Megaron Historical Monument Hotel

  9, D. Beaufort Street, Iraklion, Kreetan saari
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,9/5 (15 arvostelua)

   GDM Megaron Historical Monument Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ...

   GDM Megaron Historical Monument Hotel90 €

   GDM Megaron Historical Monument Hotel90 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.