Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Itäinen alue

Jos Itäinen alue on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Itäinen alue lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Itäinen alue

Kohteen Itäinen alue lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Itäinen alue hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Itäinen alue, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Itäinen alue

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Itäinen alue

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Itäinen alue. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Itäinen alue lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Itäinen alue?

Juuri nyt kohteeseen Itäinen alue saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Itäinen alue itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Itäinen alue ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Itäinen alue matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Itäinen alue löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Itäinen alue?

Kohteen Itäinen alue suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Itäinen alue halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Itäinen alue

112 €
Fosshotel Glacier Lagoon

Fosshotel Glacier Lagoon

4.0 kautta 5.0
Fosshotel Glacier Lagoon on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 104 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
182 €
Lake Hotel Gistihusid Egilsstadir

Lake Hotel Gistihusid Egilsstadir

3.5 kautta 5.0 Egilsstaðir 1-2, Egilsstadir
Lake Hotel Gistihusid Egilsstadir on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Minjasafn Austurlandsin kulttuurihistoriallinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Edda Hofn

Hotel Edda Hofn

3.0 kautta 5.0 Ranarslod 3, Hofn
Hotel Edda Hofn on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
110 €
Lilja Guesthouse

Lilja Guesthouse

3.5 kautta 5.0 Holabrekka, Hofn
Lilja Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
92 €
Hotel Edda Egilsstadir

Hotel Edda Egilsstadir

2.0 kautta 5.0 Tjarnarbraut 25, Egilsstadir
Hotel Edda Egilsstadir on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Minjasafn Austurlandsin kulttuurihistoriallinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 52 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
160 €
Hali Country Hotel

Hali Country Hotel

3.0 kautta 5.0 Hali 2, Vatnajokull, Hofn
Hali Country Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Thórbergsseturin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
165 €
Hotel Skaftafell

Hotel Skaftafell

3.0 kautta 5.0 Skaftafelli 2, Skaftafell
Hotel Skaftafell on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull National Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 63 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
143 €
Hotel Hallormsstadur

Hotel Hallormsstadur

3.5 kautta 5.0 701 Egilsstaðir, Egilsstadir
Hotel Hallormsstadur on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hengin vesiputous. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 92 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Smyrlabjorg

Hotel Smyrlabjorg

Highway 781, 34 km east of Jökulsárlón, Hofn, Suðurland
Hotel Smyrlabjorg on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa hotellissa on 68 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Fosshotel Vatnajokull

Fosshotel Vatnajokull

3.0 kautta 5.0 Lindarbakki, Hofn
Fosshotel Vatnajokull on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Halvat meno-paluu lennot Itäinen alue

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Itäinen alue

Katso kaikki kohteen Itäinen alue vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.