Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.11. - 25.11.
Ensi viikonloppuna
30.11. - 2.12.

Aina edulliset hotellit – Lahti

Scandic Lahti City 91 €
Scandic Lahti City

Scandic Lahti City

Kauppakatu 10, Lahti
   
  3,2
  /5 (32 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Lahti City Theatre ja Ristinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Radio- ja televisiomuseo ja Isku-areena ovat myös 2 kilometrin päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Kauppahotelli Grand 82 €
  Kauppahotelli Grand

  Kauppahotelli Grand

  Hämeenkatu 4, Lahti
    
   3,1
   /5 (20 arvostelua)
   2.5 kautta 5.0

   Ristinkirkko, Isku-areena ja Radio- ja televisiomuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lahti City Theatre ja Lahden stadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone 135 €
   Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

   Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

   Aleksanterinkatu 14, Lahti
     
    4,5
    /5 (20 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Ristinkirkko ja Lahti City Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Radio- ja televisiomuseo ja Isku-areena ovat myös 2 kilometrin päässä. Lahden rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Lahti 100 €
    Scandic Lahti

    Scandic Lahti

    Vesijarvenkatu 1, Lahti
      
     2,9
     /5 (17 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Radio- ja televisiomuseo, Ristinkirkko ja Lahti City Theatre. Lähistöllä sijaitsee myös Isku-areena ja Vesiurut.

     Kartta

     Viimeksi varatut hotellit - Lahti

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Lahti

     Jos matkakohteesi on Lahti, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Lahti hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Lahti hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Lahti hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Lahti on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Lahti hotellia

     Kohteesta Lahti löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Lahti hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Lahti olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Lahti

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.