Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Lelystad

99 €
B&B de Valkenhorst

B&B de Valkenhorst

3.5 kautta 5.0 Apolloweg 228, Lelystad, Flevoland
B&B de Valkenhorst on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Batavia Stad. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja baari. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
Hajé Waterlodge de Lepelaar

Hajé Waterlodge de Lepelaar

3.0 kautta 5.0 Rijksweg A6, Parkeerplaats ‘De Lepelaar’ 4, Lelystad
Hajé Waterlodge de Lepelaar on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Aviodrome (ilmailumuseo) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Hajé Waterlodge en hotel ark de Aalscholver

Hajé Waterlodge en hotel ark de Aalscholver

2.0 kautta 5.0 Rijksweg A6, Parkeerplaats de Aalscholver 2, Lelystad, Flevoland
Hajé Waterlodge en hotel ark de Aalscholver on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Aviodrome (ilmailumuseo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
71 €
Apollo Hotel Lelystad City Centre

Apollo Hotel Lelystad City Centre

4.0 kautta 5.0 Agoraweg 11, Lelystad
Apollo Hotel Lelystad City Centre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Batavia Stad. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Casa Moderna

Casa Moderna

3.5 kautta 5.0 Jol 35-61, Lelystad, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Batavia Stad. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Tilava, Moderni Huoneisto Lähellä Amsterdamaa!

Tilava, Moderni Huoneisto Lähellä Amsterdamaa!

Jol 35 61, Lelystad, Flevoland
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Batavia Stad.
Hae hinnat
Hotel De Lange Jammer

Hotel De Lange Jammer

3.0 kautta 5.0 Pioniersstraat 15, Lelystad
Hotel De Lange Jammer on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Batavia Stad. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkotenniskenttä. Tässä 3 tähden hotellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Lelymare Logies

Lelymare Logies

3.5 kautta 5.0 Beginweg 35, Lelystad, Flevoland
Lelymare Logies on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Batavia Stad. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Lelymare, Apartment DE Tulp

Lelymare, Apartment DE Tulp

35 Beginweg, Lelystad, Flevoland
Tämä maatilamajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Batavia Stad. Majoitustila tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
2 Huonetta Lelystadissa

2 Huonetta Lelystadissa

Deko Marina, Parkhaven 3, Lelystad, Flevoland
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta IJsselmeer. Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittiön ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Swanky Holiday Home in Zeewolde With Terrace

Swanky Holiday Home in Zeewolde With Terrace

3.5 kautta 5.0 Pluvierenweg 9 - 442, Zeewolde, Flevoland
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Harderwijkin delfinaario. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Loma-asunto tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja jääkaapin.
Hae hinnat
Modern Villa in Harderwijk With Jacuzzi

Modern Villa in Harderwijk With Jacuzzi

3.5 kautta 5.0 Pluvierenweg 9, Zeewolde, Flevoland
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Harderwijkin delfinaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaille 4 kylpyhuonetta ja takan.
Hae hinnat
Modern Villa in Harderwijk With Sauna and Jacuzzi

Modern Villa in Harderwijk With Sauna and Jacuzzi

3.5 kautta 5.0 Pluvierenweg 9, Zeewolde, Flevoland
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Harderwijkin delfinaario. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja poreallas. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 3 kylpyhuonetta ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Modern Villa With Large Garden by the Water, With Jacuzzi and Sauna Infrared

Modern Villa With Large Garden by the Water, With Jacuzzi and Sauna Infrared

2.5 kautta 5.0 Pluvierenweg 9, Zeewolde, Flevoland
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Harderwijkin delfinaario. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja jääkaapin.
Hae hinnat
Splendid Holiday Home in Zeewolde With Garden

Splendid Holiday Home in Zeewolde With Garden

4.0 kautta 5.0 Pluvierenweg 9, Zeewolde, Flevoland
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Harderwijkin delfinaario. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja jääkaapin.

Lentokenttähotellit Lelystad

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Lelystad läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Lelystad edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Lelystad voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Lelystad, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Lelystad läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Lelystad ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Lelystad ajoissa

Tarjoukset lentokentän Lelystad hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Lelystad hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Lelystad ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Lelystad hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.