Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Suosituimmat hotellit Mai Khaon ranta

160 €
Anantara Phuket Suites & Villas

Anantara Phuket Suites & Villas

5.0 kautta 5.0 887 Moo 3, Tumbon Mai Khao, Amphur Thalang, Mai Khao
Anantara Phuket Suites & Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 91 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
96 €
Renaissance Phuket Resort & Spa

Renaissance Phuket Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 555, Moo 3, Talang, Mai Khao, Phuket
Renaissance Phuket Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 180 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
292 €
Anantara Mai Khao Phuket Villas

Anantara Mai Khao Phuket Villas

5.0 kautta 5.0 888 Moo 3, Thalang, Mai Khao, Phuket
Anantara Mai Khao Phuket Villas on saanut loistavaa palautetta huviloiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 92 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
30 €
Micky Monkey Beach Hotel Phuket Maikhao Thailand

Micky Monkey Beach Hotel Phuket Maikhao Thailand

2.5 kautta 5.0 556 Moo 3 Mai Khao beach, Thepkasattee rd, Mai Khao, Phuket
Micky Monkey Beach Hotel Phuket Maikhao Thailand on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Apartment on the Beach Maikhao Pool View 72sqm

Apartment on the Beach Maikhao Pool View 72sqm

4.0 kautta 5.0 Baan Mai Khao 8/37 Moo 3, Mai Khao, Mai Khao, Phuket
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Asunto Rannalla 2bdr

Asunto Rannalla 2bdr

moo 3, 8, Mai Khao, Phuket (province)
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Juote Vesi Phuketissa

Juote Vesi Phuketissa

8, Moo 3 T. Mai Khao, Baan Mai Khao, Mai Khao, Phuket (province)
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, vesipuisto ja aamiainen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Phuket - Julian Beachfront House

Phuket - Julian Beachfront House

Moo 3, Baan Mai Khao,, Mai Khao, Phuket (province)
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
137 €
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

5.0 kautta 5.0 333 Moo 3, Thalang District, Mai Khao, Phuket
SALA Phuket Mai Khao Beach Resort on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 79 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
Hae hinnat
SUURI SURIINI / BANGTAO -VILLA YKSITYISEN ALTALAILLA / PUUTARHA

SUURI SURIINI / BANGTAO -VILLA YKSITYISEN ALTALAILLA / PUUTARHA

112/5 Moo 3, Mai Khao, Phuket (province)
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
123 €
Anantara Vacation Club Mai Khao Phuket

Anantara Vacation Club Mai Khao Phuket

5.0 kautta 5.0 239-239/1 Moo 3, Tumbon Mai Khao, Mai Khao, Phuket
Anantara Vacation Club Mai Khao Phuket on saanut loistavaa palautetta huviloiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mai Khaon ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 100 huvilaa 6 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Baan Mai Khao Beachfront Condo

Baan Mai Khao Beachfront Condo

4.0 kautta 5.0 8/131 Moo 3, Mai Khao, Phuket
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa syvän kylpyammeen ja keittonurkkauksen.
43 €
Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach

Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach

4.0 kautta 5.0 81 Moo 3, Mai Khao, Phuket
Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 246 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
108 €
JW Marriott Phuket Resort & Spa

JW Marriott Phuket Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 231 Moo 3, Talang, Mai Khao, Phuket
JW Marriott Phuket Resort & Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 262 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
16 €
OYO 538 Buangalow At Maikhao

OYO 538 Buangalow At Maikhao

2.5 kautta 5.0 128/3 Moo 3, Mai Khao, Phuket
OYO 538 Buangalow At Maikhao on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Mai Khaon ranta läheltä

Haluaisitko, että Mai Khaon ranta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Mai Khaon ranta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Mai Khaon ranta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Phuket hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.