Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Maputo – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, lähde lomalle mielenkiintoiseen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Maputo – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apuna on ebookers!

Maputo – Lennot ja hotelli

Onko Maputo unelmiesi kohde? Palvelualtis ebookers-tiimi toteuttaa unelmasi majoituksesta aina lentoihin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen.

Haluaisitko vähän suuremman matkabudjetin? Säästät jopa 9.6%^, kun hankit lentoliput ja majoitukset yhdellä kertaa palveluidemme kautta.

Uppoudu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylillä ja unohda arkinen aherrus, menitpä sitten minne tahansa.

Meillä on tarjolla kaikkien muiden etujen lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos saat edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

Älä enää mietiskele, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukomaiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja rentoja rantalomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Maputo – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 1 200 000 henkilöä.

Paikat kuten Maputon kasvitieteellinen puutarha ovat tärkeässä roolissa sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvien valikoima on sekä kiinnostava että huolellisesti hoidettu.

Haluatko tuntea pehmeän ruohon jalkojesi alla ja katsella pilvien kulkua taivaalla? Lähde piknikille johonkin kaupungin urbaaneista keitaista, joita ovat muiden muassa Ponta Abril ja Marracuenen pelikenttä.

Meribiologiamuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää.

Opit ymmärtämään luonnon aarteita ja ihmiskunnan historiaa paremmin, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Luonnontieteellinen museo. Tarjolla on niin paljon tietoa ja kiehtovia löydöksiä ja näyttelyesineitä, että päädyt ehkä kiertelemään museossa koko päivän!

Voit katsella historian hämäriin kohteessa Maputon kaupungintalo, joka on yksi tämän alueen suurimmista historiallisista kohteista.

Etsitkö paikkaa, jossa voit hiljentyä omien ajatustesi pariin? Ota silloin suunnaksi Maputon katedraali, joka on historiallinen pyhäkkö.

Merenrannan tuntumassa kohoava Inhacan majakka on toiminut vuosien mittaan opasteena monille merenkulkijoille. Se on myös erinomainen kohde valokuvaustaitojesi hiomiseen!

Tärkeiden ihmisten ja tapahtumien kunniaksi luotu Praca dos Trabalhadores (aukio) on monumentti, jolla on tärkeä paikka paikallisten sydämessä.

Puuttuuko matkalaukustasi joitain perustuotteita? Ei hätää, Markkinat on nimittäin paikka, josta voit löytää kaiken kaipaamasi.

Maputo – Hotellit

Odotatko jo matkalle pääsyä? Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin järjestettävä majoitus. Kun varaat yli 27 ebookersin sivustolla tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, asia hoituu käden käänteessä!

Ovatko tähtäimessäsi arvostetuimpiin kuuluvat majoitusliikkeemme? Niihin kuuluvat esimerkiksi Polana Serena Hotel ja Hotel Avenida, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, hienot suihkutilat ja hyvä palvelu odottavat sinua.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Maputo

Näytä kaikki 95 majoitusliikettä kohteessa Maputo
210 €
Southern Sun Maputo

Southern Sun Maputo

4.0 kautta 5.0 Avenida da Marginal 4016, Maputo, Maputo
Southern Sun Maputo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eduardo Mondlanen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 269 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
230 €
Polana Serena Hotel

Polana Serena Hotel

4.5 kautta 5.0 Avenida Julius Nyerere 1380, Maputo
Polana Serena Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1922 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 153 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
104 €
Montebelo Girassol Maputo Hotel

Montebelo Girassol Maputo Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Patrice Lumumba, 737/739, Maputo
Montebelo Girassol Maputo Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shopping 24 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.