Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Maputo – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, lähde lomalle mielenkiintoiseen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Maputo – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apuna on ebookers!

Maputo – Lennot ja hotelli

Rentoudu ja anna ebookers-tiimin tehdä työt puolestasi. Lennot, majoituspaikka ja fantastisia kokemuksia – me toteutamme unelmasi. Sinun ei tarvitse muuta kuin muistaa, milloin lento lähtee!

Varaamalla lentoliput ja majoituksen yhdessä saat alennusta parhaimmillaan jopa 9%*.

Jos varaat matkasi meiltä, edessäsi on rajattomasti upeita elämyksiä. Maailmanlaajuisessa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituspaikkaa. Jos unelmakohteesi on olemassa, me viemme sinut sinne.

Etkö ole vielä tehnyt päätöstä? Me tarjoamme mahtavan matkapaketin, joten jos löydät jostakin halvemman tarjouksen varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, takaamme, että vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen. Miksi vielä epäröisit?

Matkahaaveet ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, haaveilitpa sitten rennosta rantalomasta tai toiminnantäyteisestä aktiivilomasta. Varausehtoja sovelletaan.

Maputo – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 1 200 000 henkilöä.

Paikat kuten Maputon kasvitieteellinen puutarha ovat tärkeässä roolissa sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvien valikoima on sekä kiinnostava että huolellisesti hoidettu.

Haluatko tuntea pehmeän ruohon jalkojesi alla ja katsella pilvien kulkua taivaalla? Lähde piknikille johonkin kaupungin urbaaneista keitaista, joita ovat muiden muassa Ponta Abril ja Marracuenen pelikenttä.

Meribiologiamuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää.

Opit ymmärtämään luonnon aarteita ja ihmiskunnan historiaa paremmin, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Luonnontieteellinen museo. Tarjolla on niin paljon tietoa ja kiehtovia löydöksiä ja näyttelyesineitä, että päädyt ehkä kiertelemään museossa koko päivän!

Voit katsella historian hämäriin kohteessa Maputon kaupungintalo, joka on yksi tämän alueen suurimmista historiallisista kohteista.

Etsitkö paikkaa, jossa voit hiljentyä omien ajatustesi pariin? Ota silloin suunnaksi Maputon katedraali, joka on historiallinen pyhäkkö.

Merenrannan tuntumassa kohoava Inhacan majakka on toiminut vuosien mittaan opasteena monille merenkulkijoille. Se on myös erinomainen kohde valokuvaustaitojesi hiomiseen!

Tärkeiden ihmisten ja tapahtumien kunniaksi luotu Praca dos Trabalhadores (aukio) on monumentti, jolla on tärkeä paikka paikallisten sydämessä.

Puuttuuko matkalaukustasi joitain perustuotteita? Ei hätää, Markkinat on nimittäin paikka, josta voit löytää kaiken kaipaamasi.

Maputo – Hotellit

Odotatko jo matkalle pääsyä? Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin järjestettävä majoitus. Kun varaat yli 27 ebookersin sivustolla tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, asia hoituu käden käänteessä!

Ovatko tähtäimessäsi arvostetuimpiin kuuluvat majoitusliikkeemme? Niihin kuuluvat esimerkiksi Polana Serena Hotel ja Hotel Avenida, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, hienot suihkutilat ja hyvä palvelu odottavat sinua.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Maputo

Näytä kaikki 90 majoitusliikettä kohteessa Maputo
Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo

Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo

Avenida Marginal 141, Maputo
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shopping 24 -ostoskeskus. ...

  Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo180 €

  Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo180 €
  StayEasy Maputo

  StayEasy Maputo

  151 Avenida Da Marginal, Maputo
   3.0 kautta 5.0
    
    

   StayEasy Maputo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Eduardo Mondlanen yliopisto sijaitsee ...

   StayEasy Maputo101 €

   StayEasy Maputo101 €
   Polana Serena Hotel

   Polana Serena Hotel

   Avenida Julius Nyerere 1380, Maputo
    4.5 kautta 5.0
     
     
    4,0/5 (1 arvostelua)

    Polana Serena Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike ...

    Polana Serena Hotel221 €

    Polana Serena Hotel221 €
    Southern Sun Maputo

    Southern Sun Maputo

    Avenida da Marginal 4016, Maputo, Maputo
     4.0 kautta 5.0
      
      

     Southern Sun Maputo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eduardo Mondlanen yliopisto. ...

     Southern Sun Maputo194 €

     Southern Sun Maputo194 €
     Montebelo Girassol Maputo Hotel

     Montebelo Girassol Maputo Hotel

     Avenida Patrice Lumumba, 737/739, Maputo
      3.5 kautta 5.0
       
       

      Montebelo Girassol Maputo Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shopping ...

      Montebelo Girassol Maputo Hotel100 €

      Montebelo Girassol Maputo Hotel100 €
      Maputo AFECC Gloria Hotel

      Maputo AFECC Gloria Hotel

      Av Da Marginal No 4441, Maputo, Maputo
       3.5 kautta 5.0
        
        

       Maputo AFECC Gloria Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eduardo Mondlanen yliopisto. ...

       Maputo AFECC Gloria Hotel154 €

       Maputo AFECC Gloria Hotel154 €
       VIP Executive Suites Maputo Hotel

       VIP Executive Suites Maputo Hotel

       Avenida Mártire de Machava, 1309, Maputo
        4.0 kautta 5.0
         
         

        Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen ...

        VIP Executive Suites Maputo Hotel60 €

        VIP Executive Suites Maputo Hotel60 €
        Hotel Avenida

        Hotel Avenida

        Av Julius Nyerere, 627, Maputo
         5.0 kautta 5.0
          
          

         Hotel Avenida on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike ...

         Hotel Avenida179 €

         Hotel Avenida179 €
         Cardoso Hotel

         Cardoso Hotel

         Ave Martiers De Mueda 707 Box, Maputo
          4.0 kautta 5.0
           
           

          Cardoso Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike ...

          Cardoso Hotel127 €

          Cardoso Hotel127 €
          Hotel Terminus

          Hotel Terminus

          Av. Francisco Orlando Magubwe 587, Maputo
           3.0 kautta 5.0
            
            
           4,0/5 (1 arvostelua)

           Hotel Terminus on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike ...

           Hotel Terminus111 €

           Hotel Terminus111 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.