Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Maputo – Matkat

Mikäli kaipaat taukoa työkuvioista, lähde lomalle mielenkiintoiseen kohteeseen. Hyvä valinta on esimerkiksi Maputo – matkat sinne järjestyvät helposti, kun kaikki tiedot ovat helposti saatavilla ja apuna on ebookers!

Maputo – Lennot ja hotelli

Onko Maputo unelmiesi kohde? Palvelualtis ebookers-tiimi toteuttaa unelmasi majoituksesta aina lentoihin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen.

Haluaisitko vähän suuremman matkabudjetin? Säästät jopa 7.7%^, kun hankit lentoliput ja majoitukset yhdellä kertaa palveluidemme kautta.

Uppoudu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylillä ja unohda arkinen aherrus, menitpä sitten minne tahansa.

Meillä on tarjolla kaikkien muiden etujen lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos saat edullisemman lento- ja hotellipaketin 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen maksamalla erotuksen takaisin.

Älä enää mietiskele, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukomaiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja rentoja rantalomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Maputo – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 1 200 000 henkilöä.

Paikat kuten Maputon kasvitieteellinen puutarha ovat tärkeässä roolissa sekä paikallisten että eksoottisten kasvien suojelun kannalta. Esillä oleva monimuotoinen kasvien valikoima on sekä kiinnostava että huolellisesti hoidettu.

Haluatko tuntea pehmeän ruohon jalkojesi alla ja katsella pilvien kulkua taivaalla? Lähde piknikille johonkin kaupungin urbaaneista keitaista, joita ovat muiden muassa Ponta Abril ja Marracuenen pelikenttä.

Meribiologiamuseo tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää.

Opit ymmärtämään luonnon aarteita ja ihmiskunnan historiaa paremmin, jos lähdet vierailulle paikalliseen museoon, kuten Luonnontieteellinen museo. Tarjolla on niin paljon tietoa ja kiehtovia löydöksiä ja näyttelyesineitä, että päädyt ehkä kiertelemään museossa koko päivän!

Voit katsella historian hämäriin kohteessa Maputon kaupungintalo, joka on yksi tämän alueen suurimmista historiallisista kohteista.

Etsitkö paikkaa, jossa voit hiljentyä omien ajatustesi pariin? Ota silloin suunnaksi Maputon katedraali, joka on historiallinen pyhäkkö.

Merenrannan tuntumassa kohoava Inhacan majakka on toiminut vuosien mittaan opasteena monille merenkulkijoille. Se on myös erinomainen kohde valokuvaustaitojesi hiomiseen!

Tärkeiden ihmisten ja tapahtumien kunniaksi luotu Praca dos Trabalhadores (aukio) on monumentti, jolla on tärkeä paikka paikallisten sydämessä.

Puuttuuko matkalaukustasi joitain perustuotteita? Ei hätää, Markkinat on nimittäin paikka, josta voit löytää kaiken kaipaamasi.

Maputo – Hotellit

Odotatko jo matkalle pääsyä? Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin järjestettävä majoitus. Kun varaat yli 27 ebookersin sivustolla tarjolla olevan majoitusliikkeen joukosta, asia hoituu käden käänteessä!

Ovatko tähtäimessäsi arvostetuimpiin kuuluvat majoitusliikkeemme? Niihin kuuluvat esimerkiksi Polana Serena Hotel ja Hotel Avenida, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, hienot suihkutilat ja hyvä palvelu odottavat sinua.

Löydä halvat matkat kohteeseen Maputo

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Maputo. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Maputo lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Maputo?

Juuri nyt kohteeseen Maputo saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Maputo itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Maputo ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Maputo matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Maputo löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Maputo?

Kohteen Maputo suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, tammikuu, heinäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Maputo halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Maputo

116 €
Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo

Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo

5.0 kautta 5.0 Avenida Marginal 141, Maputo
Radisson Blu Hotel & Residence, Maputo on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 154 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
171 €
Hotel Avenida

Hotel Avenida

5.0 kautta 5.0 Av Julius Nyerere, 627, Maputo
Hotel Avenida on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 159 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Montebelo Girassol Maputo Hotel

Montebelo Girassol Maputo Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Patrice Lumumba, 737/739, Maputo
Montebelo Girassol Maputo Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shopping 24 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
91 €
Montebelo Indy Maputo Congress Hotel

Montebelo Indy Maputo Congress Hotel

3.5 kautta 5.0 Rua Macombe Nongue-Nongue, R.1.373, Maputo
Montebelo Indy Maputo Congress Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Eduardo Mondlanen yliopisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
184 €
Polana Serena Hotel

Polana Serena Hotel

4.5 kautta 5.0 Avenida Julius Nyerere 1380, Maputo
Polana Serena Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1922 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 153 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Cardoso Hotel

Cardoso Hotel

4.0 kautta 5.0 Ave Martiers De Mueda 707 Box, Maputo
Cardoso Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonnontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
79 €
Catembe Gallery Hotel

Catembe Gallery Hotel

3.5 kautta 5.0 77 Rua B, Chali, Catembe, Maputo
Catembe Gallery Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Maputon linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
107 €
Pestana Rovuma

Pestana Rovuma

4.0 kautta 5.0 Rua Da Se 114, Maputo
Pestana Rovuma on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maputon katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
201 €
Southern Sun Maputo

Southern Sun Maputo

4.0 kautta 5.0 Avenida da Marginal 4016, Maputo, Maputo
Southern Sun Maputo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eduardo Mondlanen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 269 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
22 €
Catembe Beach Lodge

Catembe Beach Lodge

3.0 kautta 5.0 Rua B No. 67, Bairro Chali, Catembe, Maputo
Catembe Beach Lodge sijaitsee lähellä kohdetta Maputon linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden lomamajassa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Maputo

Katso kaikki kohteen Maputo vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.