Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Markopoulo Mesogaias

120 €
Dolce by Wyndham Attica Riviera

Dolce by Wyndham Attica Riviera

5.0 kautta 5.0 Vravronos Avenue, Markopoulo Mesogaias, Attica
Dolce by Wyndham Attica Riviera on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Artemiin pyhäkkö Vravronassa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 346 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
36 €
Kiani Akti Hotel

Kiani Akti Hotel

2.0 kautta 5.0 40, Agias Marinas Avenue, Porto Rafti, Markopoulo Mesogaias, Attiki
Kiani Akti Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Agios Spyridonas Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 25 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
69 €
GK Airport Suites

GK Airport Suites

3.0 kautta 5.0 Andrea Koumpi 24, Markópoulon, Markopoulo Mesogaias, Attica
GK Airport Suites on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
85 €
Infinity White Complex

Infinity White Complex

3.0 kautta 5.0 Toulipas 1, Pórto Ráfti, Markopoulo Mesogaias
Infinity White Complex on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avláki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
54 €
Varaba Country House

Varaba Country House

3.5 kautta 5.0 Ekklisia Panagia, Markopoulo Mesogaias
Varaba Country House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Factory Outlet Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden maalaistalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille patiot ja taulutelevisiot.
38 €
A & D Apartments

A & D Apartments

3.0 kautta 5.0 4 Parnassidos, Markopoulo Mesogaias, Attiki
A & D Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Aethon Airport Project-FREE PRIVATE SHUTTLE

Aethon Airport Project-FREE PRIVATE SHUTTLE

3.0 kautta 5.0 28 Nikolaou, Markopoulo Mesogaias
Aethon Airport Project-FREE PRIVATE SHUTTLE sijaitsee lähellä kohdetta Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden majatalossa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
93 €
Sea Sight Hotel

Sea Sight Hotel

3.0 kautta 5.0 118 Avlakiou Avenue, Porto Rafti, Markopoulo Mesogaias
Sea Sight Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Avláki. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
52 €
Galotel Agnoudas near the airport

Galotel Agnoudas near the airport

3.5 kautta 5.0 kosta sotirioy 3, Markopoulo Mesogaias
Galotel Agnoudas near the airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
50 €
Carpe Diem Apartments By Athens Airport

Carpe Diem Apartments By Athens Airport

3.5 kautta 5.0 N. Mouschounti 19, Markopoulo Mesogaias
Carpe Diem Apartments By Athens Airport on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
39 €
George Apartments by the Sea and Airport

George Apartments by the Sea and Airport

3.0 kautta 5.0 Agiou Spyridonos & Samou 3 Str., Porto Rafti, Markopoulo Mesogaias
George Apartments by the Sea and Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Agios Spyridonas Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Kaikki kodit tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
63 €
Double M

Double M

3.5 kautta 5.0 28 Oi Oktovriou 14, Markopoulo Mesogaias
Double M on saanut mahtavaa palautetta loma-asuntojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 2 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Minimal Blue Villa

Minimal Blue Villa

4.0 kautta 5.0 Markopoulo, Markopoulo Mesogaias
Tämä huvila on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Markopoulon olympialaisten ratsastuskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Artemida Vravrona

Villa Artemida Vravrona

4.0 kautta 5.0 Nireos 12, Markopoulo Mesogaias, Attiki
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Beach Vravrona. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Artemis near Athens airport

Villa Artemis near Athens airport

3.5 kautta 5.0 Erasinou 14, Markopoulo Mesogaias, Attiki
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Artemiin pyhäkkö Vravronassa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 12 huvilaa 1 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pesukoneen/kuivausrummun ja kalustetun parvekkeen/pation.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Markopoulo Mesogaias

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Markopoulo Mesogaias

Näytä kaikki

Kohteen Markopoulo Mesogaias hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Markopoulo Mesogaias? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 18 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Markopoulo Mesogaias löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Markopoulo Mesogaias, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Markopoulo Mesogaias tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 2 halpaa hotellia
 • 5 lapsiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Markopoulo Mesogaias


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Markopoulo Mesogaias, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Markopoulo Mesogaias niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Varaba Country House
 • Dolce Attica Riviera

Nämä kohteen Markopoulo Mesogaias majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Dolce Attica Riviera
 • Eristäytynyt Hiihtoloma Alpeilla Lähellä Rantaa, Lentokenttä ja Ateenan

Matkustajat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Markopoulo Mesogaias, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Dolce Attica Riviera

Kohteeseen Markopoulo Mesogaias tutustuminen


Rentouttava Markopoulo Mesogaias on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Markopoulo Mesogaias ja sen lähellä kuuluu:

 • Olympialaisten hevosurheilukeskus
 • Vravronan torni
 • Artemiin pyhäkkö Vravronassa
 • Attican eläintieteellinen puisto
 • Ateenan olympiastadion
 • Kreikan parlamentti
 • Akropolis-museo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Markopoulo Mesogaias, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Ateena (ATH-Eleftherios Venizelos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Markopoulo Mesogaias?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Markopoulo Mesogaias, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Markopoulo Mesogaias, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja toukokuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Markopoulo Mesogaias on 16 cm.

Viimeksi varatut hotellit Markopoulo Mesogaias

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.