Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Maatilamajoitukset Marokko

Hae hinnat
Ferme D'Hôte Akrich

Ferme D'Hôte Akrich

3.5 kautta 5.0 DOUAR AKRICH BP 77, Tameslouht
Ferme D'Hôte Akrich sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta High Atlas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
55 €
Les Jardins D'Azrou

Les Jardins D'Azrou

3.0 kautta 5.0 Km 4 route d ifrane Ait Ali Commune, Ben smim BP 294, Zaouia Ben Smine
Les Jardins D'Azrou sijaitsee lähellä kohdetta Annour-suurmoskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 5 huonetta.
54 €
Le Vallon Vert - Club Équestre

Le Vallon Vert - Club Équestre

3.0 kautta 5.0 KM 4 Route de Khenifra, Tigrigra
Le Vallon Vert - Club Équestre sijaitsee lähellä kohdetta Berberimuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä 3 tähden maatilamajoituksessa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
La Pommeraie d'Ifrane

La Pommeraie d'Ifrane

3.5 kautta 5.0 Route from Immouzer to Ifrane, 8 km before Ifrane, Tizguite
La Pommeraie d'Ifrane tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille sadesuihkupäät ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Koheilan Oriental Lodge Farm

Koheilan Oriental Lodge Farm

3.5 kautta 5.0 Domaine Al Baraka, Zaouiat Saiss
Koheilan Oriental Lodge Farm tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden maatilamajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat plasmatelevisiot ja ilmaiset hygieniatuotteet.
60 €
Marrakesh Organics

Marrakesh Organics

2.5 kautta 5.0 Km 24 Route de l'Ourika, Marrakech, Marrakech
Marrakesh Organics sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Agdalin puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden maatilamajoituksessa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi sadesuihkupään ja ilmaiset hygieniatuotteet.
85 €
Bio et Bois

Bio et Bois

3.5 kautta 5.0 ROUTE OUAZZAINA FES 30000, Fes
Bio et Bois sijaitsee lähellä kohdetta Sininen portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden maatilamajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Kohteen Marokko Maatilamajoitukset tarjoavat aitoja lomakokemuksia

Haluatko kokea lomallasi matkakohteesi aitoa kulttuuria ja majoittua jonnekin muualle kuin perinteiseen hotelliin? Silloin kohteen Marokko Maatilamajoitukset ovat täydellinen vaihtoehto. Pääset näkemään ympärilläsi matkakohteesi aitoa elämänmenoa. Mikä parasta, myös luonto on lähellä, ja voit lähteä halutessasi kävelylle ympäröivälle maaseudulle. Voit halutessasi osallistua myös maatilan töihin ja nähdä millaista elämä maalla on.

Kohteen Marokko Maatilamajoitukset tarjoavat mahdollisuuden paikallisten herkkujen maisteluun

Näissä hotelleissa pääset tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin lähietäisyydeltä. Näet, mistä raaka-aineet tulevat ja miten niitä kasvatetaan. Voit myös tutustua paikallisiin ruoanlaittotapoihin, sillä kohteen Marokko Maatilamajoitukset, antavat mahdollisuuden seurata, miten paikalliset valmistavat ruokaa. Maatilalla yöpymisessä on myös se hyvä puoli, että saatat saada kotiinviemisiksi tilan omia tuotteita, kuten hilloa, viiniä tai tuoreita vihanneksia.

Kohteen Marokko Maatilamajoitukset sijaitsevat lähellä luontoa

Marokko on ainutlaatuinen paikka maatilaloman viettämiseen kauniin luonnon ympäröimänä. Maaseudun rauhassa arkipäivän kiireet unohtuvat ja voit rentoutua rauhoittavassa ympäristössä. Tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia päivän viettämiseen ulkoilmassa. Voit esimerkiksi lähteä kävelylle, tarkkailla lintuja tai viettää rauhallisen iltapäivän puutarhan vehreyden ympäröimänä.

Kohteen Marokko Maatilamajoitukset – vietä loma mukavuuksista nauttien

Kohteen Marokko Maatilamajoitukset tarjoavat vieraille lomakokemuksen, jossa ei ole tingitty mukavuuksista. Halutessasi pääset nauttimaan lomallasi myös ylellisistä palveluista. Tällaisissa paikoissa on usein ulkouima-allas, auringonottoterassi, kylpylä ja lähiruokaa tarjoava ravintola. Huoneista on yleensä kaunis näköala ympäröivälle maaseudulle. Viihtyisissä oleskelutiloissa voi istua takkatulen äärellä ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Luonnonläheisessä ympäristössä arkipäivän kiireet unohtuvat ja mieli rauhoittuu.

Löydät ebookersilta parhaat kohteen Marokko Maatilamajoitukset

Toiveitasi vastaavan maatilamajoituksen löytäminen kohteesta Marokko onnistuu helposti. Käytä apuna kätevää hakukonettamme ja karttatoimintoamme ja löydät kohteen parhaat maatilamajoitukset. Tämä on erityisen näppärä toiminto, jos sinulla on jo jokin ajatus siitä, millaisessa ympäristössä haluaisit majoittua. Voit käyttää sitä kuitenkin myös inspiraation lähteenä. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Suosituimmat hotellit Marokko

Näytä kaikki 9 322 majoitusliikettä kohteessa Marokko
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.