Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Melkweg

63 €
Dikker & Thijs Hotel

Dikker & Thijs Hotel

4.0 kautta 5.0 Prinsengracht 444, Amsterdam
Dikker & Thijs Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
168 €
Hard Rock Hotel Amsterdam American

Hard Rock Hotel Amsterdam American

4.5 kautta 5.0 Leidsekade 97, Amsterdam
Hard Rock Hotel Amsterdam American sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
La Boheme

La Boheme

2.5 kautta 5.0 Marnixstraat 415, Amsterdam
La Boheme on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Leidse Square 5 Star Apartment

Leidse Square 5 Star Apartment

Korte Leidsedwarsstraat 9, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
39 €
BackStage Hotel Amsterdam

BackStage Hotel Amsterdam

2.0 kautta 5.0 Leidsegracht 114, Amsterdam
BackStage Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Leidse Square Suite

Leidse Square Suite

3.5 kautta 5.0 Korte Leidsedwarsstraat 9, Amsterdam, NH
Leidse Square Suite sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
Hae hinnat
Nice Studio n the City Center of Amsterdam

Nice Studio n the City Center of Amsterdam

2.5 kautta 5.0 Leidsegracht 97, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta).
Hae hinnat
Hotel Freeland

Hotel Freeland

2.0 kautta 5.0 Marnixstraat 386, Amsterdam
Hotel Freeland on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel Amsterdam Inn City Centre

Hotel Amsterdam Inn City Centre

2.0 kautta 5.0 Leidsegracht 111, Amsterdam
Hotel Amsterdam Inn City Centre on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa.
Hae hinnat
Hotel Leidsegracht

Hotel Leidsegracht

2.5 kautta 5.0 Leidsegracht 117, Amsterdam
Hotel Leidsegracht on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä venesataman ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
American Hotel Amsterdam

American Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Leidsekade 97, Amsterdam
American Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
View Bed & Breakfast

View Bed & Breakfast

4.0 kautta 5.0 Leidsekade 73, Amsterdam
View Bed & Breakfast sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
49 €
Hotel Titus

Hotel Titus

2.0 kautta 5.0 Leidsekade 74, Amsterdam
Hotel Titus on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Follow your Dream

Follow your Dream

2.5 kautta 5.0 Leidsegracht 96, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melkweg. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
42 €
Quentin Amsterdam Hotel

Quentin Amsterdam Hotel

3.0 kautta 5.0 Leidsekade 89, Amsterdam
Quentin Amsterdam Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Melkweg läheltä

Haluaisitko, että Melkweg olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Melkweg sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Melkweg ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Amsterdam hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.