Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistot – Miami

OB Brickell Miami 253 €
OB Brickell Miami

OB Brickell Miami

1451 South Miami Avenue, Miami, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  OB Brickell Miami on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mary Brickell Village (lifestyle-keskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 104 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Luxury Sunny Isles Beach Condos by Hosteeva 225 €
  Luxury Sunny Isles Beach Condos by Hosteeva

  Luxury Sunny Isles Beach Condos by Hosteeva

  17000 N Bay Rd, Sunny Isles Beach, FL
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Luxury Sunny Isles Beach Condos by Hosteeva on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oleta Riverin valtionpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntoklubin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Residences at Icon Brickell by Miami Vacation Rentals 275 €
   Residences at Icon Brickell by Miami Vacation Rentals

   Residences at Icon Brickell by Miami Vacation Rentals

   485 Brickell Ave, Miami, FL
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brickell City Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    TSBS Ocean Front Casablanca Studios with Beach access 195 €
    TSBS Ocean Front Casablanca Studios with Beach access

    TSBS Ocean Front Casablanca Studios with Beach access

    6345 Collins Ave, Miami Beach, FL
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     TSBS Ocean Front Casablanca Studios with Beach access on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Miami Beach Boardwalk. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 40 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Towers of Dadeland by Miami Vacations 214 €
     Towers of Dadeland by Miami Vacations

     Towers of Dadeland by Miami Vacations

     8440 South Dixie Highway, Miami, FL
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Towers of Dadeland by Miami Vacations on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Dadeland Mall on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      The Grand Condos by Edgewater One IR Hae hinnat
      The Grand Condos by Edgewater One IR

      The Grand Condos by Edgewater One IR

      1717 N Bayshore Drive, Miami, FL
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Grand Condos by Edgewater One IR sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 57 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Private Residences at Hotel Arya by SoFLA Vacations Hae hinnat
       Private Residences at Hotel Arya by SoFLA Vacations

       Private Residences at Hotel Arya by SoFLA Vacations

       2889 McFarlane Road, Coconut Grove, Miami, FL
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Private Residences at Hotel Arya by SoFLA Vacations on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Coco Walk. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 13 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

        Conrad Condos by Velvet Luxury 277 €
        Conrad Condos by Velvet Luxury

        Conrad Condos by Velvet Luxury

        1395 Brickell Ave, Miami, FL
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Conrad Condos by Velvet Luxury on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Brickell City Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 37 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Sunny Isles Apartments 173 €
         Sunny Isles Apartments

         Sunny Isles Apartments

         253 172nd Street, Sunny Isles Beach, FL
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Sunny Isles Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oleta Riverin valtionpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Brickell by Vacation District 267 €
          Brickell by Vacation District

          Brickell by Vacation District

          110 S.W 12th Street, Miami, FL
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Brickell by Vacation District on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brickell City Centre. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           23 Palms Suites Miami Edgewater Hae hinnat
           23 Palms Suites Miami Edgewater

           23 Palms Suites Miami Edgewater

           435 NE 23rd St., Miami, FL
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta American Airlines -areena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

            Hosteeva Kid Friendly Condos Sunny Isles 318 €
            Hosteeva Kid Friendly Condos Sunny Isles

            Hosteeva Kid Friendly Condos Sunny Isles

            17000 North Bay Road, Sunny Isles Beach, FL
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hosteeva Kid Friendly Condos Sunny Isles sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oleta Riverin valtionpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 17 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Miami

             Näytä kaikki 5 179 majoitusliikettä kohteessa Miami
             Fontainebleau Miami Beach 323 €
             Fontainebleau Miami Beach

             Fontainebleau Miami Beach

             4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Mount Sinain terveyskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

              Newport Beachside Resort 129 €
              Newport Beachside Resort

              Newport Beachside Resort

              16701 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Haulover Beach, Oleta Riverin valtionpuisto ja Haulover Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Haulover Park Marina (satama) sijaitsee 2,9 kilometrin päässä.

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach 256 €
               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               Loews Miami Beach Hotel – South Beach

               1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Collins Avenuen ostosalue, Miami Beach Boardwalk ja Española Way and Washington Avenue ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lummus Park Beach ja Lincoln Road Mall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Grand Beach Hotel 205 €
                Grand Beach Hotel

                Grand Beach Hotel

                4835 Collins Ave, Miami Beach, FL
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Indian Beach Park (puisto) ja Miami Beach Boardwalk ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Miami Beach Convention Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.