Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Oude Pijp

30 €
Aston City Hotel

Aston City Hotel

2.0 kautta 5.0 Stadhouderskade 68, Amsterdam
Aston City Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 24 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja ilmaiset hygieniatuotteet.
40 €
Hotel ibis Styles Amsterdam City

Hotel ibis Styles Amsterdam City

3.0 kautta 5.0 Stadhouderskade 135, Amsterdam
Hotel ibis Styles Amsterdam City on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
40 €
ibis Styles Amsterdam Amstel

ibis Styles Amsterdam Amstel

3.0 kautta 5.0 Stadhouderskade 131, Amsterdam
Ibis Styles Amsterdam Amstel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
38 €
Hotel Blossoms

Hotel Blossoms

2.0 kautta 5.0 Stadhouderskade 76, Amsterdam
Hotel Blossoms on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 21 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
46 €
Atlantis Hotel Amsterdam

Atlantis Hotel Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Ceintuurbaan 215-217, Amsterdam
Atlantis Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rijnstraatin ostosalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
105 €
Sir Albert Hotel Amsterdam

Sir Albert Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Albert Cuypstraat 2-6, Amsterdam, Noord Holland
Sir Albert Hotel Amsterdam on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
44 €
Nine(T)Teen B&B

Nine(T)Teen B&B

3.5 kautta 5.0 Hemonystraat 10, Amsterdam
Nine(T)Teen B&B on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1910 rakennetussa 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
33 €
Amsterdam Hostel Sarphati

Amsterdam Hostel Sarphati

2.0 kautta 5.0 Sarphatipark 58, Amsterdam
Amsterdam Hostel Sarphati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hotellissa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
B&B Second Story Amsterdam

B&B Second Story Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Ceintuurbaan 183, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rijnstraatin ostosalue. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Cityden Residences Rijksmuseum

Cityden Residences Rijksmuseum

4.0 kautta 5.0 Quellijnstraat 78, Amsterdam
Cityden Residences Rijksmuseum on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Amsterdam Apartments

Amsterdam Apartments

3.5 kautta 5.0 Stadhouderskade, Amsterdam
Amsterdam Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Frans Hals Loft

Frans Hals Loft

3.0 kautta 5.0 Frans Halsstraat 74, Amsterdam
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
B&B Luxurious Bella

B&B Luxurious Bella

3.5 kautta 5.0 Ceintuurbaan 183, Amsterdam
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rijnstraatin ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Frans Halsstraat Apartments

Frans Halsstraat Apartments

3.5 kautta 5.0 Frans Halsstraat 18-4, Amsterdam
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
B&B Het Kabinet

B&B Het Kabinet

3.5 kautta 5.0 Tweede Jan Steenstraat 48 H, Amsterdam
B&B Het Kabinet sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Majoitus kohteessa Oude Pijp

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Oude Pijp, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Oude Pijp hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Oude Pijp suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Oude Pijp

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Oude Pijp. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Oude Pijp on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Oude Pijp ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Oude Pijp

Kohteessa Oude Pijp riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Oude Pijp parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Oude Pijp.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Oude Pijp

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.