Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Salpalinja

Kumparehuoneistot 73 €
Kumparehuoneistot

Kumparehuoneistot

Rukankyläntie 8, Kuusamo
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kumparehuoneistot on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Holiday Club Salla Apartments Hae hinnat
  Holiday Club Salla Apartments

  Holiday Club Salla Apartments

  Revontulentie 2, Salla
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Holiday Club Salla Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Salla Ski Resort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 133 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Kotimaailma Apartments Joensuu Hae hinnat
   Kotimaailma Apartments Joensuu

   Kotimaailma Apartments Joensuu

   Torikatu 19 LH 15, Joensuu, East Finland
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kotimaailma Apartments Joensuu sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carelicum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Vuosselin Helmi 65 €
    Vuosselin Helmi

    Vuosselin Helmi

    Vaunukuja 3, Kuusamo
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Vuosselin Helmi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hiihtokuljetukset ja baarin. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Rukankarhu 159 €
     Rukankarhu

     Rukankarhu

     Saukkotie 10, Kuusamo
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Scandinavian Sun Apartments Hae hinnat
      Scandinavian Sun Apartments

      Scandinavian Sun Apartments

      7 Vuorenrinne, Kotka
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Langinkosken keisarillinen kalastusmaja. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Rantaruka 109 €
       Rantaruka

       Rantaruka

       Kaukonraitti 1, Kuusamo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Rantaruka sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        SResort Sauna Villas 122 €
        SResort Sauna Villas

        SResort Sauna Villas

        Kiurunkiventie 15, Lappeenranta
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         SResort Sauna Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Capri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja venesataman. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Vanhan Karhun apartments 89 €
         Vanhan Karhun apartments

         Vanhan Karhun apartments

         Rukarinteentie 1, Kuusamo
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Vanhan Karhun apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

          Jääskän Loma Holiday Apartments Ruka Hae hinnat
          Jääskän Loma Holiday Apartments Ruka

          Jääskän Loma Holiday Apartments Ruka

          Latutie 14-18, Kuusamo
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Hippu 115 €
           Hippu

           Hippu

           Hiihtäjäntie 3 B, Kuusamo
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 1 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Rukariutta Apartments 99 €
            Rukariutta Apartments

            Rukariutta Apartments

            Riutanpää 3, Kuusamo
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Rukariutta Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Salpalinja, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Salpalinja todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Salpalinja – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Salpalinja, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Salpalinja nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Salpalinja sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Salpalinja nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Salpalinja Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Salpalinja hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Salpalinja

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Salpalinja, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Salpalinja parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Salpalinja, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Salpalinja todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Salpalinja – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Salpalinja, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Salpalinja nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Salpalinja sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Salpalinja nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Salpalinja Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Salpalinja hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Salpalinja

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Salpalinja, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Salpalinja parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Salpalinja

             Näytä kaikki 577 majoitusliikettä kohteessa Salpalinja
             GreenStar Hotel Joensuu 61 €
             GreenStar Hotel Joensuu

             GreenStar Hotel Joensuu

             Torikatu 16, Joensuu
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Carelicum ja Joensuun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

              Break Sokos Hotel Koli Hae hinnat
              Break Sokos Hotel Koli

              Break Sokos Hotel Koli

              Yla-Kolintie 39, Lieksa
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Kolin kansallispuisto, Kolin luontokeskus Ukko ja Ukko-Koli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Satama ja Kolin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Scandic Rukahovi Hae hinnat
               Scandic Rukahovi

               Scandic Rukahovi

               Rukankylantie 15, Kuusamo
                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Rukan laskettelurinteet on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

                Original Sokos Hotel Kimmel Hae hinnat
                Original Sokos Hotel Kimmel

                Original Sokos Hotel Kimmel

                Itäranta 1, Joensuu
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Joensuun taidemuseo ja Carelicum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.