Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Slovakia

Suunnitelmissa matka kohteeseen Slovakia? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Slovakia matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Slovakia? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Slovakia

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Slovakia

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Slovakia. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Slovakia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Slovakia?

Voit löytää kohteen Slovakia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Slovakia?

Yleisesti ottaen elokuu, heinäkuu, kesäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Slovakia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Slovakia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, tammikuu on paras aika vierailla kohteessa Slovakia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Slovakia?

Datamme mukaan toukokuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Slovakia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan helmikuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Slovakia.

Lisää Slovakia hotelleja

45 €
NH Bratislava Gate One

NH Bratislava Gate One

4.0 kautta 5.0 Ambrusova 7, Bratislava
NH Bratislava Gate One on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Zlate Piesky. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 117 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
83 €
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

4.0 kautta 5.0 Hviezdoslavovo Nam 3, Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha Slovakian kansallisteatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kasinon. Tässä 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
64 €
Lindner Hotel Gallery Central

Lindner Hotel Gallery Central

4.0 kautta 5.0 Metodova 4, Bratislava
Lindner Hotel Gallery Central on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centralin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 222 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
DoubleTree by Hilton Bratislava

DoubleTree by Hilton Bratislava

4.0 kautta 5.0 Trnavska Cesta 27/A, Bratislava
DoubleTree by Hilton Bratislava on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ondrej Nepela Arena on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
61 €
Apollo Hotel Bratislava

Apollo Hotel Bratislava

4.0 kautta 5.0 Dulovo Namestie 1, Bratislava
Apollo Hotel Bratislava on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Centralin ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1959 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
75 €
River View Residence Hotel

River View Residence Hotel

3.5 kautta 5.0 Hradné údolie 5, Bratislava
River View Residence Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bratislavan linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 6 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Marrol's Boutique Hotel

Marrol's Boutique Hotel

5.0 kautta 5.0 Tobrucka 4, Bratislava
Marrol's Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luonontieteellinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 54 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
79 €
LOFT Hotel Bratislava

LOFT Hotel Bratislava

4.0 kautta 5.0 Štefánikova 4, Bratislava
LOFT Hotel Bratislava on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maanmiehen museo (Krajanske Museum). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 121 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja LCD-televisiot.
67 €
Devin Hotel

Devin Hotel

4.0 kautta 5.0 Riecna 4, Bratislava
Devin Hotel on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Slovakian kansallisgalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Premium Business Hotel Bratislava

Premium Business Hotel Bratislava

4.0 kautta 5.0 Priekopy 20/A, Bratislava
Premium Business Hotel Bratislava sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ondrej Nepela Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Slovakia

Katso kaikki kohteen Slovakia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.