Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Sortavala

Hae hinnat
Hostel Dacha

Hostel Dacha

2.0 kautta 5.0
Hostel Dacha sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta K. Gogolevin konferenssikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Karjal-dom

Karjal-dom

3.0 kautta 5.0 Oktjabrskaj 11, Sortavalan kunta, Karjalan tasavalta
Karjal-dom sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta K. Gogolevin konferenssikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kirjaston. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Hutor Jarvi

Hutor Jarvi

3.5 kautta 5.0 Posyolok Kortela 77, Miinalan kunta, Karjalan tasavalta
Hutor Jarvi tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
28 €
Karlen Hotel

Karlen Hotel

3.0 kautta 5.0 2a Naberegnaja, Lahdenpohjan kunta, Karjalan tasavalta
Karlen Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Gora Filinan sotamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
265 €
Ladozhskaya Usadba

Ladozhskaya Usadba

4.0 kautta 5.0 St Ozernaya 1, Niemelanhovi, Haapalammen kunta, Karjalan tasavalta
Ladozhskaya Usadba sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Laatokka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Park-hotel Dacha Wintera

Park-hotel Dacha Wintera

4.0 kautta 5.0
Park-hotel Dacha Wintera sijaitsee lähellä kohdetta Pohjois-Laatokan tasavallan museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
133 €
Forrest Lodge Karelia

Forrest Lodge Karelia

3.5 kautta 5.0 Pos. Reuskula 33, Haapalammen kunta, Karjalan tasavalta
Forrest Lodge Karelia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laatokka. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
111 €
Hutor Mramornaya gora

Hutor Mramornaya gora

3.0 kautta 5.0 Karelia, Lesopilnaya7, Kaalamon kunta
Hutor Mramornaya gora sijaitsee lähellä kohdetta Ruskealan vuoristopuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja patiot.

Kohteen Sortavala hotellit

Sortavala on hyvä vierailukohde, mutta jos majoituksen löytäminen on vaikeaa ja etsit muita vaihtoehtoja, tämä lähellä sijaitseva kaupunki saattaa tarjota sinulle sopivia vaihtoehtoja.

  • 8 hotellia kohteessa Kislahti

Kohteeseen Sortavala tutustuminen

Sortavala tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sortavala ja sen lähellä kuuluu:

  • Pohjois-Laatokan tasavallan museo
  • Vakkosalmen puisto
  • Marble Canyon
  • Ruskealan vuoristopuisto

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sortavala?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Sortavala, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sortavala, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

  • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 2 °C ja öisin -15 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 146 mm.
  • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja -6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 212 mm.
  • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 22 °C ja öisin 3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 273 mm.
  • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 8 °C ja -13 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 198 mm.
  • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Sortavala on 829 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.