Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Takayama

86 €
Best Western Hotel Takayama

Best Western Hotel Takayama

3.5 kautta 5.0 6-6 Hanasato-cho, Takayama, Gifu-ken
Best Western Hotel Takayama on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayama Jinya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 78 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
112 €
Takayama Green Hotel

Takayama Green Hotel

3.5 kautta 5.0 2-180 Nishinoisshiki-machi, Takayama, Gifu-ken
Takayama Green Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takumikan Craft Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 189 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
RESIDENCE HOTEL TAKAYAMA Station

RESIDENCE HOTEL TAKAYAMA Station

3.0 kautta 5.0 6-105 Hanasatomachi, Takayama, Gifu
RESIDENCE HOTEL TAKAYAMA Station sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayaman matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 64 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
48 €
Country Hotel Takayama

Country Hotel Takayama

3.0 kautta 5.0 6-38 Hanasatomachi, Takayama, Gifu-ken
Country Hotel Takayama on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayaman matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 133 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
53 €
WAT HOTEL& SPA HIDA TAKAYAMA

WAT HOTEL& SPA HIDA TAKAYAMA

3.5 kautta 5.0 3-39-1, Hanasato-cho, Takayama, Gifu-ken
WAT HOTEL& SPA HIDA TAKAYAMA on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Takayama Jinya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 116 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
83 €
TOKYU STAY Hida-Takayama Musubi no Yu

TOKYU STAY Hida-Takayama Musubi no Yu

3.5 kautta 5.0 4-301, Hanasatomachi, Takayama, Gifu
TOKYU STAY Hida-Takayama Musubi no Yu sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayama Jinya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 212 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
93 €
Okada Ryokan Warakutei

Okada Ryokan Warakutei

3.5 kautta 5.0 505 Hirayu Okuhida Onsengo, Takayama, Gifu-ken
Okada Ryokan Warakutei on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hirayu Onsen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
Hida Hotel Plaza

Hida Hotel Plaza

3.5 kautta 5.0 2-60 Hanaoka-cho, Takayama, Gifu-ken
Hida Hotel Plaza on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayaman matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 222 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
160 €
Ryokan Asunaro

Ryokan Asunaro

3.5 kautta 5.0 2-96-2 Hatsudamachi, Takayama, Gifu-ken
Ryokan Asunaro on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayaman matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 45 rakennetussa 3,5 tähden ryokanissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
142 €
Honjin Hiranoya Bekkan

Honjin Hiranoya Bekkan

4.0 kautta 5.0 1-5 Honmachi, Takayama, Gifu-ken
Honjin Hiranoya Bekkan on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayama Jinya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden ryokanissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lanain.
105 €
Ryoso Tsuyukusa

Ryoso Tsuyukusa

2.5 kautta 5.0 621-1,Okuhidaonsengo, Hirayu, Takayama, Gifu
Ryoso Tsuyukusa on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hirayu Onsen. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden ryokanissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
60 €
Hotel Kuretakeso Takayama Ekimae

Hotel Kuretakeso Takayama Ekimae

3.0 kautta 5.0 1-86-1,Showa-cho, Takayama, Gifu
Hotel Kuretakeso Takayama Ekimae on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayaman matkailijakeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden hotellissa on 142 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
85 €
Spa Hotel Alpina Hidatakayama

Spa Hotel Alpina Hidatakayama

3.0 kautta 5.0 5-41 Nada-machi, Takayama, Gifu
Spa Hotel Alpina Hidatakayama on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takayama Jinya. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
90 €
Okuhida Garden Hotel Yakedake

Okuhida Garden Hotel Yakedake

3.0 kautta 5.0 2498-1 HITOEGANE OKUHIDAONSENGO, Takayama, Gifu
Okuhida Garden Hotel Yakedake on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Okuhida Bear Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 85 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
54 €
TABINO HOTEL HIDA-TAKAYAMA

TABINO HOTEL HIDA-TAKAYAMA

3.0 kautta 5.0 13-1, Matsunoki-cho, Takayama, Gifu
TABINO HOTEL HIDA-TAKAYAMA on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Takayaman perinteisten kulttuurien ja käsitöiden aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Takayama

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Takayama

Näytä kaikki

Kohteen Takayama hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Takayama? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 134 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Takayama löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Takayama, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Takayama tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 7 halpaa hotellia
 • 28 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 5 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Takayama


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Takayama, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Takayama niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hida Tsuzuri Oboro
 • Hida Takayama Park City Hotel
 • Honjin Hiranoya Bekkan

Nämä kohteen Takayama majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hida Hotel Plaza
 • Village Shokawakogen
 • Hida Hanasatonoyu Takayama Ouan

Matkustajat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Takayama, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hida Hotel Plaza

Kohteeseen Takayama tutustuminen


Kulttuurisesti rikas Takayama on tunnettu vuoristonäkymistä ja kävelyreiteistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Takayama ja sen lähellä kuuluu:

 • Takumikan Craft Museum
 • Takayaman matkailijakeskus
 • Takayama Jinya
 • Miyagawan aamutori
 • Kusakabe Mingei-kan
 • Shorenji-temppeli
 • Takayama Yatai Kaikan

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Takayama, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Toyama (TOY). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Takayama?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Takayama, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Takayama, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14°C ja öisin 0°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 6°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 9 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 16°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 12 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Takayama on 39 cm.

Viimeksi varatut hotellit Takayama

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.