Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Lomamajat Tansania

387 €
Original Maasai Lodge - Africa Amini Life

Original Maasai Lodge - Africa Amini Life

2.5 kautta 5.0 Momela Road, Arusha
Original Maasai Lodge - Africa Amini Life on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden lomamajassa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
216 €
Mount Meru Game Lodge

Mount Meru Game Lodge

3.0 kautta 5.0 Arusha - Moshi Road, Usa River, Usa River, plot 61/7, Arusha
Mount Meru Game Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kilimanjaro Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1959 rakennetussa 3 tähden lomamajassa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
206 €
Zanzi Resort

Zanzi Resort

5.0 kautta 5.0 Kama, Zanzibar, Kama
Zanzi Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kidichin maustetila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomamajassa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
517 €
Hatari Lodge

Hatari Lodge

3.5 kautta 5.0 Momella Road, Usa River, Arusha
Hatari Lodge on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Arushan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden lomamajassa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja takan.
964 €
Gibb's Farm

Gibb's Farm

5.0 kautta 5.0 Gibbs Farm Road, Ngorongoro Conservation Area, Karatu
Gibb's Farm on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Karatun leikkipaikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden lomamajassa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat takat ja parvekkeet/patiot.
615 €
Ngorongoro Serena Safari Lodge

Ngorongoro Serena Safari Lodge

4.0 kautta 5.0 Crater Rim, Ngorongoron suojelualue
Ngorongoro Serena Safari Lodge on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Magadi-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden lomamajassa on 75 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja designer-hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Neptune Ngorongoro Luxury Lodge - all inclusive

Neptune Ngorongoro Luxury Lodge - all inclusive

5.0 kautta 5.0 Ngorongoro Crater, PO BOX 6222, Ngorongoron suojelualue
Neptune Ngorongoro Luxury Lodge - all inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Magadi-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomamajassa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
500 €
Serengeti Serena Safari Lodge

Serengeti Serena Safari Lodge

4.0 kautta 5.0 Serengeti reserve, Serengetin kansallispuisto
Serengeti Serena Safari Lodge on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seroneran matkailukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden lomamajassa on 66 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
245 €
Manyara Wildlife Safari Camp

Manyara Wildlife Safari Camp

3.0 kautta 5.0 Lake Manyara, Mto wa Mbu, Manyara-järven kansallispuisto
Manyara Wildlife Safari Camp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Manyara. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden lomamajassa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja kalustetut parvekkeet/patiot.

Kohteen Tansania ainutlaatuiset Lomamajat

Jos haluat majoittua todella ainutlaatuisiin puitteisiin mukavuuksista tinkimättä, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa Lomamajat kohteessa Tansania. Majoittumalla tavanomaisen hotellin sijaan yhteen näistä majapaikoista, pääset kokemaan kohteen Tansania tunnelman aidoimmillaan ja olet lisäksi välittömässä yhteydessä alueen upeaan luontoon ja kulttuuriin. Lomamajat sopivat täydellisesti niille, jotka viihtyvät luonnossa ja kaipaavat lomaansa pientä tai suurta seikkailua. Tavanomaista ja tylsää etsivät älkööt vaivautuko!

Kohteen Tansania Lomamajat – elämyksiä tarjolla!

Lomamajat sopivat ennen muuta luontoihmisille. Kuten muuallakin, kohteen Tansania Lomamajat löytyvät kaikki sieltä mistä olemme kaikki tulleet, eli syvältä luonnon helmasta. Näissä majapaikoissa heräät aamuisin luonnon ääniin, ja päiväksi voit taivaltaa syvälle luonnon syleilyyn, kauas kohteen Tansania liikenteestä ja kaupoista.

Koska kohteen Tansania Lomamajat sijaitsevat koko lailla kaukana lähimmistä ostoskeskuksista, mukaan kannattaa pakata kaikki luontoon tarvitsemasi varusteet, kuten esimerkiksi tukevat vaelluskengät ja taskulamppu. Lomamajoista on yleensä helppo pääsy lähialueen luontoon ja vaellusreiteille, joten ne sopivat loistavasti kaikenlaisista luontoaktiviteeteista pitäville. Voit esimerkiksi lähteä pitkälle tai lyhyelle vaellukselle, tarkkailemaan alueen lintuja tai vesille – tarkat vaihtoehdot määrää lomamajasi sijainti.

Kohteen Tansania Lomamajat – täysi annos luonnon rauhaa
Luonnon läheisyys ei ole lomamajojen ainoa hyvä puoli. Koska ne ovat pääosin melko pieniä majapaikkoja, tunnelma on usein todella leppoisa ja sydämellinen. Omistajat ovat usein paikallisia, ja heiltä saa aina rutkasti tietoa ja neuvoja lähialueiden tutkimiseen. Koska vieraita on vain vähän, palvelu on yksilöityä eikä sitä joudu odottamaan. Mitä lomamajojen rakennustyyliin ja sisustukseen tulee, niissä päähuomion saavat usein paikalliset ratkaisut ja kiehtovat koriste-esineet. Kaiken kaikkiaan lomamajat sopivat täydellisesti luonnosta ja paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille reissaajille.
ebookersilta löydät kaikki kohteen Tansania parhaat Lomamajat

Sivustomme hakutyökalujen avulle löydät helposti kaikki kohteen Tansania parhaat Lomamajat. Helppokäyttöisten haku- ja karttatyökalujen avulla sinun on helppo valita matkakohteestasi juuri sinulle parhaiten sopiva lomamaja. Voit esimerkiksi kohdentaa kartan juuri haluamiesi maamerkkien tai luontokohteiden ympäristöön, ja tarkastella vain niiden lähellä sijaitsevia lomamajoja. Etsit sitten rustiikkista majoitusta luonnon syleilyssä tai hieman modernimpaa, mutta silti kiehtovan historian omaavaa majapaikkaa, ebookersin kattavasta valikoimasta löydät sen taatusti helposti ja vaivattomasti.

Suosituimmat hotellit Tansania

Näytä kaikki 1 791 majoitusliikettä kohteessa Tansania
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.