Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Tejeda – Matkat

Uuden kaupungin tutkiminen on aina todella hauskaa. Miksi et ottaisi itse selvää, mitä kaikkea matkat kohteeseen Tejeda voivat tarjota?

Tejeda – Lennot ja hotelli

Matkailu on ennen kaikkea uusien kokemusten etsimistä. Jos Tejeda ja sen kätkemät aarteet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmis avustamaan mahtavien tarjousten saalistamisessa. Ebookers auttaa tekemään seikkailustasi upeamman kuin osaat odottaakaan.

Kuka ei huolisi alennusta? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, voit säästää jopa 9.6%^.

Suunnittele unelmiesi matka valitsemalla haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta.

Uskotko, että voisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla edullisemman diilin 48 tunnin kuluessa, pistämme paremmaksi palauttamalla erotuksen tilillesi.

Nyt on paras aika toteuttaa toivomuslistasi. Halusitpa sitten suojaisaan vuoristomökkiin tai trooppiseen rantakohteeseen, me autamme sinua herättämään sisäisen seikkailijasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Tejeda – Matkat

Ottaen huomioon, että tämän alueen asukasluku on 2 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Tämä matkakohde sijaitsee 7 km kaakkoon naapurikaupungista (Artenara) ja 1 750 km lounaaseen koko maan pääkaupungista (Madrid).

Bentaygan viinitarha on retkikohde, jossa kuulet, kuinka paikallisia laatuviinejä valmistetaan, ja jossa voit testata niitä myös itse.

Järjestetäänkö täällä kaupunkikierroksia? Järjestetäänkö viikonloppuna kiinnostavia tapahtumia? Roque Bentaygan kävijäkeskus on paikka, josta saat vastaukset kaikkiin vierailuasi koskeviin kysymyksiisi.

Jos kaipaat aikalisää nähtävyyksien kiertelystä, etsi itsellesi istumapaikka järven rannalta ja nauti kauniista järvimaisemista kohteessa Cueva de Las Ninasin järvi.

Hoida sieluasi vierailemalla kohteissa Roque Nublon vuori ja Pico de las Nieves. Kohota mielialaasi ja täydennä energiavarastosi näiden kohteiden raikkaassa ilmanalassa.

Tejeda – Hotellit

Jos ajattelit viipyä yön yli, sinun on viisasta varata heti, sillä tarjolla on vain 8 majoitusliikettä. Älä mieti enää enempää vaan tarkista ebookersin sivusto ja varaa heti!

Kiinnostavatko sinua parhaimmat majoitusvaihtoehtomme? Muutamia esimerkkejä ovat Hotel Rural Las Tirajanas ja Parador de Cruz de Tejeda, joiden pehmeät peitot ja tyynyt, erinomaiset suihkutilat ja lämminhenkinen palvelu odottavat sinua.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Tejeda

Katso kaikki 6 aktiviteettia kohteessa Tejeda

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Tejeda

Näytä kaikki 4 473 majoitusliikettä kohteessa Tejeda
Parador de Cruz de Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda

Cruz de Tejena, s/n, Tejeda, Gran Canaria
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (5 arvostelua)

  Parador de Cruz de Tejeda on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bentaygan viinitarha. Majoitusliikkeessä ...

  Parador de Cruz de Tejeda110 €

  Parador de Cruz de Tejeda110 €
  Hotel Rural Fonda de la Tea

  Hotel Rural Fonda de la Tea

  Calle Ezequiel Sanchez, 22, Tejeda, Gran Canaria
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Rural Fonda de la Tea on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bentaygan viinitarha. Majoitusliike ...

   Hotel Rural Fonda de la TeaHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.