Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Aamiaismajoitukset Uganda

Hae hinnat
Casa Del Turista

Casa Del Turista

2.5 kautta 5.0 Plot 18 Nkokonjeru Terrace, Mbale
Casa Del Turista sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta LivingStonen kansainvälinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Anna's Place Entebbe

Anna's Place Entebbe

3.0 kautta 5.0 Plot 6, Gerald Musoke Road, Entebbe, Wakiso District
Anna's Place Entebbe on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Victoriajärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.
52 €
St Steven's Suites

St Steven's Suites

Plot 8 Buku Road, Entebbe
St Steven's Suites sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Entebbe Golf Club (golf-klubi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä aamiaismajoituksessa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Royal Victoria House

Royal Victoria House

3.5 kautta 5.0 3 Pine Close, Lubowa, Kampala
Royal Victoria House tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 18 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Cielo Country Inn

Cielo Country Inn

3.0 kautta 5.0 Plot 78, Kasese Road, Ishaka, Bushenyi
Cielo Country Inn sijaitsee lähellä kohdetta Ishaka Adventist Hospitalin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
16 €
Lovington Suites

Lovington Suites

2.5 kautta 5.0
Lovington Suites tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
Hae hinnat
The Explorers Hub

The Explorers Hub

3.0 kautta 5.0 Plot 4, Lower Kololo Terrace, Kampala
The Explorers Hub on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uganda Golf Course. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Nile Front Cottages

Nile Front Cottages

3.0 kautta 5.0 26A Nile Crescent, Jinja, Jinja
Nile Front Cottages sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jinja Golf Club (golf-klubi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
31 €
Forest Lodge Mukono

Forest Lodge Mukono

2.5 kautta 5.0 Kisoweera, Mukono, Mukono
Forest Lodge Mukono tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Löydä kohteen Uganda parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Uganda aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

Aamiaismajoitukset kohteessa Uganda – lomailua aidoimmillaan

Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Uganda, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Uganda, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

Kiehtoviksi kohteen Uganda Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

Kohteen Uganda Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Uganda parhaat Aamiaismajoitukset

Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Uganda Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Uganda parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

Suosituimmat hotellit Uganda

Näytä kaikki 1 638 majoitusliikettä kohteessa Uganda
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.