Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Uumaja

87 €
Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer

4.0 kautta 5.0 Kungsgatan 75, Uumaja
Elite Hotel Mimer on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Uumajan kaupunginkirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
64 €
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

3.5 kautta 5.0 Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
Comfort Hotel Winn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umea People's House (konserttitalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja välipalabaarin/delin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Hotell Björken

Hotell Björken

3.0 kautta 5.0 Lasarettsbacken 10, Uumaja
Hotell Björken on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uumajan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 246 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
78 €
U&Me, BW Signature Collection

U&Me, BW Signature Collection

3.5 kautta 5.0 Storgatan 46A, Uumaja
U&Me, BW Signature Collection on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
61 €
Hotell Pilen

Hotell Pilen

2.5 kautta 5.0 Pilgatan 5, Uumaja
Hotell Pilen on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bildmuseet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä porealtaan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Scandic Plaza Umeå

Scandic Plaza Umeå

3.5 kautta 5.0 Storgatan 40, Uumaja
Scandic Plaza Umeå on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
96 €
Stora Hotellet, BW Premier Collection

Stora Hotellet, BW Premier Collection

4.5 kautta 5.0 Storgatan 46, Uumaja
Stora Hotellet, BW Premier Collection on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Väven-kulttuurikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
89 €
Clarion Collection Hotel Uman

Clarion Collection Hotel Uman

3.5 kautta 5.0 Storgatan 52, Uumaja
Clarion Collection Hotel Uman on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uumajan kaupunginkirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
First Camp Umeå

First Camp Umeå

3.0 kautta 5.0 Nydalasjön 2, Uumaja
First Camp Umeå sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Umelagun Water Park (vesipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.
63 €
Comfort Hotel Umea City

Comfort Hotel Umea City

2.5 kautta 5.0 Storgatan 47 B, Uumaja
Comfort Hotel Umea City on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 131 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
97 €
Scandic Umeå Syd

Scandic Umeå Syd

3.5 kautta 5.0 Yrkesvägen 8, Uumaja
Scandic Umeå Syd on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bildmuseet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
83 €
First Hotel Dragonen

First Hotel Dragonen

3.5 kautta 5.0 Västra Norrlandsgatan 5, Uumaja
First Hotel Dragonen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Norrland's Opera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 93 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
97 €
Best Western Hotel Botnia

Best Western Hotel Botnia

3.5 kautta 5.0 Norra Obbolavägen 125, Uumaja
Best Western Hotel Botnia on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Uumajan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 65 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
88 €
Sure Hotel by Best Western Vilja

Sure Hotel by Best Western Vilja

2.5 kautta 5.0 Parkvagen 7C, Uumaja, Vasterbotten
Sure Hotel by Best Western Vilja sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gammliavallen (urheilukenttä). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja ilmaiset hygieniatuotteet.
69 €
Norrland YMCA Hostel

Norrland YMCA Hostel

1.5 kautta 5.0 Järnvägsallén 22a, Uumaja, Västerbotten
Norrland YMCA Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Norrland's Opera. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat luksushotellit Uumaja

Näytä kaikki

Kohteen Uumaja hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Uumaja? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 22 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Uumaja löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Uumaja

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Uumaja, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Uumaja niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Sure Hotel by Best Western Vilja
 • Elite Hotel Mimer
 • Comfort Hotel Winn

Nämä kohteen Uumaja hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Scandic Umeå Syd
 • Royal Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Uumaja hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Elite Hotel Mimer
 • Aveny
 • Scandic Umeå Syd

Kohteeseen Uumaja tutustuminen

Uumaja tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Uumaja ja sen lähellä kuuluu:

 • Utopian ostoskeskus
 • Umea People's House (konserttitalo)
 • Norrland's Opera
 • Uumajan kaupunginkirkko
 • Navat
 • Uumajan yliopisto
 • Umelagun Water Park (vesipuisto)

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Uumaja, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Uumaja (UME). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Uumaja?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Uumaja, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Uumaja, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 3 °C ja öisin -14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 75 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja -5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 86 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 20 °C ja öisin 3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 196 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 10 °C ja -11 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 128 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Uumaja on 485 cm.

Viimeksi varatut hotellit Uumaja

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.