Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Yaiza

Parhaat lomapaketit kohteeseen Yaiza

Lomapaketit kohteeseen Yaiza Kolmeksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Yaiza Neljäksi Yöksi

Lomapaketit kohteeseen Yaiza 6-7:ksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Yaiza

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Yaiza

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Yaiza

Loma-asunnot + lennot kohteessa Yaiza

Huoneistot + lennot kohteessa Yaiza

B&B + lennot kohteessa Yaiza

Yaiza – Matkat

Onko suunnitelmissasi matka kohteeseen Yaiza? Aloita hauska loma tässä kiehtovassa kaupungissa seuraamalla kokoamiamme vinkkejä ja suosituksia.

Yaiza – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 9 000 henkeä.

Yaiza sijaitsee noin 1 550 km lounaaseen koko maan pääkaupungista, joka on Madrid, ja 14 km länteen naapurikaupungista (Tias).

Haluatko hemmotella lapsia? Parque acuático Aqualava on paikka, jossa kaikilla on takuulla hauskaa.

Pidätkö kenties viinistä? Siinä tapauksessa Bodegas Rubicón ja Bodega La Geria ovat sellaisia retkikohteita, joissa syvennät tietämystäsi viinin valmistuksen eri vaiheista ja tietysti pääset maistamaan valmista tuotetta.

Parque Nacional de Timanfaya on paikka, jossa voit hengähtää hetken ja ihmetellä taivaan pilviä. Elämän pieniä iloja, jotka ovat täysin ilmaisia!

Kävele pitkin järven rantaa ja seuraa samalla vedessä uiskentelevien vesilintujen puuhia kohteessa El Lago Verde, reserva natural.

Haaveissa rentouttava päivä meren rannalla? Tunne suolainen meri-ilma ihollasi ja kasta varpaasi veteen kohteissa Playa de Papagayon ranta ja Pocillosin uimaranta. Quemadan uimaranta on toinen suosittu käyntikohde, johon kannattaa myös tutustua, jos sinulla on aikaa.

Oletko valmis ikimuistoiseen seikkailuun luonnon helmassa? Nauti hiljaisesta ympäristöstä, raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Los Herviderosin luolat ja Montaña Roja.

Whale and Dolphin Museum on paikka, jossa on tarjolla kiinnostavia näyttelyitä. Kiertele omaan tahtiisi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Sinut saattaa vallata suurten mestareiden kokema inspiraatio, kun katseesi kohtaa kohteen Museo Atlántico ainutlaatuiset maalaukset ja veistokset.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena kuningasta tai kuningatarta. Castillo de las Coloradas on kuin suoraan satukirjasta ja tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua kuninkaalliseen elämään.

Plaza Nuestra Señora del Carmen on paikka, joka kuhisee kaikenlaisia ihmisiä. Vaikka käynnissä ei olisikaan mitään erityisiä tapahtumia, se on viihtyisä paikka viettää aikaa ja seurata paikallista elämänmenoa.

Faro Pechiguera on majesteettinen rakennelma, joka herättää katsojassaan kunnioitusta. Tämä majakka on opastanut vuosien saatossa lukuisia merimiehiä arvaamattomien vesien läpi.

Alueella on myös monia vähemmän mainostettuja nähtävyyksiä kuten Centro de Artesanía Antigua Escuela de Yaiza. Los Charconesin luonnonallas on myös paikka, jota kannattaa harkita.

Yaiza – Hotellit

ebookersin hotellisivusto esittelee kaikki alueen sopivimmat yöpymispaikat. Saatavilla on yli 40 majoitusliikettä, joiden joukosta voit varata oman majapaikkasi ongelmitta.

Mietitkö, mitkä mahtavat olla parhaat vaihtoehtomme? Coral Deluxe Villas ja Princesa Yaiza Suite Hotel Resort ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat vierailleen erinomaista palvelua ja rentouttavan yöpymiskokemuksen.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Yaiza

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Yaiza

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Yaiza

Näytä kaikki 982 majoitusliikettä kohteessa Yaiza
H10 Rubicón Palace

H10 Rubicón Palace

Urb. Montaña Roja, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (25 arvostelua)

  H10 Rubicón Palace on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualavan vesipuisto. Majoitusliike ...

  H10 Rubicón Palace110 €

  H10 Rubicón Palace110 €
  THB Tropical Island

  THB Tropical Island

  C/ Fragata, 2, Yaiza, Lanzarote
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,1/5 (24 arvostelua)

   THB Tropical Island on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Nuestra Señora del Carmen. Majoitusliike ...

   THB Tropical IslandHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.