Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Yaiza – Matkat

Onko suunnitelmissasi matka kohteeseen Yaiza? Aloita hauska loma tässä kiehtovassa kaupungissa seuraamalla kokoamiamme vinkkejä ja suosituksia.

Yaiza – Lennot ja hotelli

Yaiza haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis lähtemään lomalle, ammattitaitoinen ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut ja matkaseurueesi edullisilla lennoilla tasokkaaseen majapaikkaan.

Kuka voisi vastustaa hyvää tarjousta? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, etusi on jopa 10 %.

Tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoitusliikettä, joiden joukosta löydät takuulla omasi, suuntautuipa matkasi mihin tahansa.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos saat jostakin edullisemman matkatarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Älä enää mieti, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja huimia seikkailuja – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Yaiza – Matkat

Reissussa voit tutustua uusiin ihmisiin: kaupunkialueelta löytyy asukkaita noin 9 000 henkeä.

Yaiza sijaitsee noin 1 550 km lounaaseen koko maan pääkaupungista, joka on Madrid, ja 14 km länteen naapurikaupungista (Tias).

Haluatko hemmotella lapsia? Parque acuático Aqualava on paikka, jossa kaikilla on takuulla hauskaa.

Pidätkö kenties viinistä? Siinä tapauksessa Bodegas Rubicón ja Bodega La Geria ovat sellaisia retkikohteita, joissa syvennät tietämystäsi viinin valmistuksen eri vaiheista ja tietysti pääset maistamaan valmista tuotetta.

Parque Nacional de Timanfaya on paikka, jossa voit hengähtää hetken ja ihmetellä taivaan pilviä. Elämän pieniä iloja, jotka ovat täysin ilmaisia!

Kävele pitkin järven rantaa ja seuraa samalla vedessä uiskentelevien vesilintujen puuhia kohteessa El Lago Verde, reserva natural.

Haaveissa rentouttava päivä meren rannalla? Tunne suolainen meri-ilma ihollasi ja kasta varpaasi veteen kohteissa Playa de Papagayon ranta ja Pocillosin uimaranta. Quemadan uimaranta on toinen suosittu käyntikohde, johon kannattaa myös tutustua, jos sinulla on aikaa.

Oletko valmis ikimuistoiseen seikkailuun luonnon helmassa? Nauti hiljaisesta ympäristöstä, raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista kohteissa Los Herviderosin luolat ja Montaña Roja.

Whale and Dolphin Museum on paikka, jossa on tarjolla kiinnostavia näyttelyitä. Kiertele omaan tahtiisi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Sinut saattaa vallata suurten mestareiden kokema inspiraatio, kun katseesi kohtaa kohteen Museo Atlántico ainutlaatuiset maalaukset ja veistokset.

Kukapa ei olisi leikkinyt lapsena kuningasta tai kuningatarta. Castillo de las Coloradas on kuin suoraan satukirjasta ja tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua kuninkaalliseen elämään.

Plaza Nuestra Señora del Carmen on paikka, joka kuhisee kaikenlaisia ihmisiä. Vaikka käynnissä ei olisikaan mitään erityisiä tapahtumia, se on viihtyisä paikka viettää aikaa ja seurata paikallista elämänmenoa.

Faro Pechiguera on majesteettinen rakennelma, joka herättää katsojassaan kunnioitusta. Tämä majakka on opastanut vuosien saatossa lukuisia merimiehiä arvaamattomien vesien läpi.

Alueella on myös monia vähemmän mainostettuja nähtävyyksiä kuten Centro de Artesanía Antigua Escuela de Yaiza. Los Charconesin luonnonallas on myös paikka, jota kannattaa harkita.

Yaiza – Hotellit

ebookersin hotellisivusto esittelee kaikki alueen sopivimmat yöpymispaikat. Saatavilla on yli 40 majoitusliikettä, joiden joukosta voit varata oman majapaikkasi ongelmitta.

Mietitkö, mitkä mahtavat olla parhaat vaihtoehtomme? Coral Deluxe Villas ja Princesa Yaiza Suite Hotel Resort ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat vierailleen erinomaista palvelua ja rentouttavan yöpymiskokemuksen.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Yaiza

Näytä kaikki 579 majoitusliikettä kohteessa Yaiza
THB Tropical Island

THB Tropical Island

C/ Fragata, 2, Yaiza, Lanzarote
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (16 arvostelua)

  Perheille sopiva hotelli, jonka lähellä on Plaza Nuestra Señora del Carmen, Parque acuático Aqualava ja Playa Dorada. Lähistöllä sijaitsee myös Playa Flamingo ...

  Iberostar Lanzarote Park

  Iberostar Lanzarote Park

  Avenida Archipielago, 7, Yaiza, Lanzarote
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (17 arvostelua)

   Rannalla sijaitseva hotelli. Lähellä sijaitsee muun muassa Playa Flamingo, Marina Rubicon ja Parque acuático Aqualava. Lähistöllä sijaitsee myös Plaza Nuestra ...

   Iberostar Lanzarote Park201 €

   Iberostar Lanzarote Park201 €
   H10 Rubicón Palace

   H10 Rubicón Palace

   Urb. Montaña Roja, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
    5.0 kautta 5.0
     
     
    4,2/5 (19 arvostelua)

    Luksusluokan hotelli rantakadulla. Lähellä sijaitsee Montaña Roja, Parque acuático Aqualava ja Faro Pechiguera. Alueella sijaitsee myös Playa Dorada ja Marina ...

    H10 Rubicón Palace173 €

    H10 Rubicón Palace173 €
    Hotel THe Volcán Lanzarote

    Hotel THe Volcán Lanzarote

    Calle El Castillo, 1, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
     5.0 kautta 5.0
      
      
     4,6/5 (14 arvostelua)

     Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee rannan vieressä ja sen lähistöltä löytyy muun muassa Castillo de las Coloradas, Marina Rubicon ja Playa de Papagayon ranta. ...

     Hotel THe Volcán Lanzarote170 €

     Hotel THe Volcán Lanzarote170 €
     Hesperia Lanzarote

     Hesperia Lanzarote

     Urbanizacion Cortijo Viejo, Puerto Calero, Yaiza, Lanzarote
      5.0 kautta 5.0
       
       
      4,2/5 (50 arvostelua)

      Whale and Dolphin Museum on 2,6 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Puerto del Carmenin uimaranta ja Pocillosin uimaranta ...

      Hesperia Lanzarote200 €

      Hesperia Lanzarote200 €
      Sandos Papagayo Beach Resort - All Inclusive

      Sandos Papagayo Beach Resort - All Inclusive

      Calle Las Acacias, 6, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,2/5 (12 arvostelua)

       Castillo de las Coloradas, Marina Rubicon ja Playa de Papagayon ranta ovat 5 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta, josta on suora yhteys rannalle. Playa de ...

       Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

       Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

       Avda Papagayo N 22, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
        5.0 kautta 5.0
         
         
        4,8/5 (9 arvostelua)

        Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee rannan vieressä ja sen lähistöltä löytyy muun muassa Playa Dorada, Marina Rubicon ja Parque acuático Aqualava. Lähistöllä ...

        Princesa Yaiza Suite Hotel Resort245 €

        Princesa Yaiza Suite Hotel Resort245 €
        Hesperia Playa Dorada

        Hesperia Playa Dorada

        Avenida Papagayo, 24, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
         4.0 kautta 5.0
          
          
         4,1/5 (19 arvostelua)

         Playa Dorada ja Marina Rubicon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Museo Atlántico ja Parque acuático Aqualava ...

         Hesperia Playa Dorada150 €

         Hesperia Playa Dorada150 €
         H10 Lanzarote Princess

         H10 Lanzarote Princess

         Calle La Maciot, 1, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
          4.0 kautta 5.0
           
           
          3,8/5 (16 arvostelua)

          Plaza Nuestra Señora del Carmen ja Marina Rubicon sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Parque acuático ...

          H10 Lanzarote Princess154 €

          H10 Lanzarote Princess154 €
          Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive

          Gran Castillo Tagoro Family & Fun Playa Blanca - All Inclusive

          Calle Hoya de Afre 2, Playa Blanca, Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,0/5 (7 arvostelua)

           Meren rannalla, rannan tuntumassa sijaitseva lomakeskus. Lähellä sijaitsee muun muassa Castillo de las Coloradas, Playa de Papagayon ranta ja Marina Rubicon. ...

           Kartta