Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Jyväskylä Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Jyväskylä - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi JYV
Kohdelentokentän IATA-koodi KTT
Lennon hinta 216 €

Lennot Jyväskylästä Kittilään

Tutustu tunnelmalliseen tunturimaisemaan, hiljennyt hetkeksi hillasoilla, mietiskele metsässä ja kiertele kiehtovilla kulttuurinähtävyyksillä: Lapin maakunnan länsiosissa sijaitseva Kittilä on yksi Suomen suosituimpia lomakohteita, tarjoten ihastuttavia kokemuksia aina Levin ympärivuotisesta matkailukeskuksesta mielenkiintoisiin tapahtumiin ja rikkaaseen kulttuuriin. Lennot Jyväskylästä Kittilään lennättävät sinut lumoavalle lomalle Lappiin. Kiertele taidekodeissa, piipahda Kittilän kultakaivoksella ja rakastu Kittilän ihastuttaviin maisemiin.

Kittilä tunnetaan ehkä parhaiten Levin hiihtokeskuksen kotikuntana ja lennot Kittilään palvelevat myös muun muassa Ylläksen asiakkaita. Kittilä on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä hiihtolomakohde, tarjoten kiehtovaa tekemistä ja luomavia luontomaisemia ympäri vuoden. Varaamalla halvat lennot Jyväskylästä Kittilään ebookersilta pääset tutustumaan myös Kittilän muuhun tarjontaan juuri itsesi näköisellä tavalla. Majoitusvaihtoehtojakin Kittilästä löytyy aina luksushotelleista luonnonhelmassa sijaitseviin mökkeihin.

Milloin Jyväskylästä Kittilään kannattaa matkustaa

Kittilän vilkkain matkailusesonki on talvella hiihto- ja joululomien aikaan sekä uutena vuotena, jolloin alueella ja etenkin sen matkailukeskuksissa riittää runsaasti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja hiihtokilpailuista koiravaljakkoajeluihin. Matkailijoita nähdään alueella myös muina juhlapyhinä, kuten pääsiäisenä ja juhannuksena. Kesäisin juhannuksen jälkeen Kittilän matkailusesonki rauhoittuu huomattavasti, ja lentoja ja majoituksia voi olla vaikeampi löytää.

Jyväskylästä ei ole saatavilla suoria lentoja Kittilään, vaan lennot Jyväskylästä Kittilään vaativat vähintään yhden välilaskun. Välilasku tehdään yleensä Helsingissä, sillä sieltä on saatavilla suoria lentoja molempiin kaupunkeihin. Lennot Jyväskylästä Kittilään kestävät välilaskuineen yleensä noin kolmesta viiteen tuntia, jos vaihtoaika lasketaan mukaan matka-aikaan. Vaihtoaikaa kannattaa varata Helsingissä noin tunti.

Lentoliput Jyväskylästä Kittilään maksavat keskimäärin parisataa euroa per pää, hieman matkan ajankohdasta ja reitistä riippuen. Välilaskujen kasvava lukumäärä voi nostaa lippujen hintoja, joten kannattaa yrittää löytää mahdollisimman suorat lennot. Jyväskylän ja Kittilän välisiä lentoja liikennöi toistaiseksi vain Finnair.

Lähtö Jyväskylästä

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakosken taajamassa, noin 23 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Paikan päälle pääsee helpoiten taksilla tai autolla, sillä keskustan ja lentoaseman välillä ei ole bussiyhteyttä, vaikka jotkut pitkänmatkan bussit kulkevatkin lentoaseman kautta. Lentokentältä löytyy myös pitkäaikaispysäköintipaikkoja ja muutama lämpöpaikka, jos olet matkustamassa Kittilään talviaikaan. Pysäköinti maksetaan Jyväskylän lentokentällä maksetaan etukäteen automaattiin joko luotto- tai pankkikortilla. Lentoasemalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä.

Siirtyminen Kittilän lentoasemalta keskustaan ja kohteeseen

Lennot Jyväskylästä Kittilään saapuvat Kittilän lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Kittilän keskustasta, noin 15 kilometrin päässä Levin matkailukeskukselta ja noin 35 kilometrin päässä Ylläsjärveltä. Siirtyminen lentokentältä kohteeseen on etenkin talvella, vilkkaimpaan sesonkiaikaan, helppoa ja nopeaa, ja voit valita kulkupeliksesi joko bussin, taksin tai muun tilauskuljetuksen.

Lentoaseman ja Kittilän lähialueiden matkailukeskusten, kuten Levin ja Ylläksen välillä liikennöi bussilinjoja, joita kulkee sesonkiaikana kiitettävästi. Lentokentältä pääsee Ylläkselle Rundgrenin linja-autoilla ja Leville Tunturilinjat Oy:n linja-autoilla. Kesäisin ja sesonkiajan ulkopuolella matkat hoituvat lähes yksinomaan tilauskuljetuksilla. Taksien ohella Kittilässä toimii muun muassa Meän Pirssi -palvelulinja, jonka voi tilata saapumaan tarvitsemalleen pysäkille viimeistään päivää ennen matkaa. Puhelinnumerot valituille linjoille kannattaa tarkistaa Kittilän kaupungin verkkosivuilta.

Taksimatka lentoasemalta Kittilän kirkonkylälle kestää noin kymmenen minuuttia ja Leville noin 15 minuuttia liikenteestä riippuen. Taksi tai vuokra-auto on kenties kätevin tapa matkustaa, ja Kittilän ja Levin vuokratakseja voi tilata lentoasemalle. Takseja päivystää lentoaseman edustalla myös aina lentoaikataulujen mukaisesti, mutta kyyti on helpoin varmistaa, jos sen varaa etukäteen. Terminaalissa toimii myös useampi autovuokraamo, mutta ne ovat auki vain ennakkovarauksesta. Tarkempia tietoja löydät Kittilän lentoaseman sivustolta.

Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 1 144 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
108 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

4.0 kautta 5.0 Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Hotel Hullu Poro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Hotel K5 Levi

Hotel K5 Levi

3.5 kautta 5.0 Katkanrannantie 2, Kittilä
Hotel K5 Levi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Lapland Hotels Pallas

Lapland Hotels Pallas

2.0 kautta 5.0 Pallastunturintie 560, Pallastunturi, Muonio
Lapland Hotels Pallas sijaitsee lähellä kohdetta Taivaskero. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.