Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Jyväskylä Kittilä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Jyväskylä - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi JYV
Kohdelentokentän IATA-koodi KTT
Lennon hinta 231 €

Lennot Jyväskylästä Kittilään

Tutustu tunnelmalliseen tunturimaisemaan, hiljennyt hetkeksi hillasoilla, mietiskele metsässä ja kiertele kiehtovilla kulttuurinähtävyyksillä: Lapin maakunnan länsiosissa sijaitseva Kittilä on yksi Suomen suosituimpia lomakohteita, tarjoten ihastuttavia kokemuksia aina Levin ympärivuotisesta matkailukeskuksesta mielenkiintoisiin tapahtumiin ja rikkaaseen kulttuuriin. Lennot Jyväskylästä Kittilään lennättävät sinut lumoavalle lomalle Lappiin. Kiertele taidekodeissa, piipahda Kittilän kultakaivoksella ja rakastu Kittilän ihastuttaviin maisemiin.

Kittilä tunnetaan ehkä parhaiten Levin hiihtokeskuksen kotikuntana ja lennot Kittilään palvelevat myös muun muassa Ylläksen asiakkaita. Kittilä on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä hiihtolomakohde, tarjoten kiehtovaa tekemistä ja luomavia luontomaisemia ympäri vuoden. Varaamalla halvat lennot Jyväskylästä Kittilään ebookersilta pääset tutustumaan myös Kittilän muuhun tarjontaan juuri itsesi näköisellä tavalla. Majoitusvaihtoehtojakin Kittilästä löytyy aina luksushotelleista luonnonhelmassa sijaitseviin mökkeihin.

Milloin Jyväskylästä Kittilään kannattaa matkustaa

Kittilän vilkkain matkailusesonki on talvella hiihto- ja joululomien aikaan sekä uutena vuotena, jolloin alueella ja etenkin sen matkailukeskuksissa riittää runsaasti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja hiihtokilpailuista koiravaljakkoajeluihin. Matkailijoita nähdään alueella myös muina juhlapyhinä, kuten pääsiäisenä ja juhannuksena. Kesäisin juhannuksen jälkeen Kittilän matkailusesonki rauhoittuu huomattavasti, ja lentoja ja majoituksia voi olla vaikeampi löytää.

Jyväskylästä ei ole saatavilla suoria lentoja Kittilään, vaan lennot Jyväskylästä Kittilään vaativat vähintään yhden välilaskun. Välilasku tehdään yleensä Helsingissä, sillä sieltä on saatavilla suoria lentoja molempiin kaupunkeihin. Lennot Jyväskylästä Kittilään kestävät välilaskuineen yleensä noin kolmesta viiteen tuntia, jos vaihtoaika lasketaan mukaan matka-aikaan. Vaihtoaikaa kannattaa varata Helsingissä noin tunti.

Lentoliput Jyväskylästä Kittilään maksavat keskimäärin parisataa euroa per pää, hieman matkan ajankohdasta ja reitistä riippuen. Välilaskujen kasvava lukumäärä voi nostaa lippujen hintoja, joten kannattaa yrittää löytää mahdollisimman suorat lennot. Jyväskylän ja Kittilän välisiä lentoja liikennöi toistaiseksi vain Finnair.

Lähtö Jyväskylästä

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakosken taajamassa, noin 23 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Paikan päälle pääsee helpoiten taksilla tai autolla, sillä keskustan ja lentoaseman välillä ei ole bussiyhteyttä, vaikka jotkut pitkänmatkan bussit kulkevatkin lentoaseman kautta. Lentokentältä löytyy myös pitkäaikaispysäköintipaikkoja ja muutama lämpöpaikka, jos olet matkustamassa Kittilään talviaikaan. Pysäköinti maksetaan Jyväskylän lentokentällä maksetaan etukäteen automaattiin joko luotto- tai pankkikortilla. Lentoasemalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä.

Siirtyminen Kittilän lentoasemalta keskustaan ja kohteeseen

Lennot Jyväskylästä Kittilään saapuvat Kittilän lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Kittilän keskustasta, noin 15 kilometrin päässä Levin matkailukeskukselta ja noin 35 kilometrin päässä Ylläsjärveltä. Siirtyminen lentokentältä kohteeseen on etenkin talvella, vilkkaimpaan sesonkiaikaan, helppoa ja nopeaa, ja voit valita kulkupeliksesi joko bussin, taksin tai muun tilauskuljetuksen.

Lentoaseman ja Kittilän lähialueiden matkailukeskusten, kuten Levin ja Ylläksen välillä liikennöi bussilinjoja, joita kulkee sesonkiaikana kiitettävästi. Lentokentältä pääsee Ylläkselle Rundgrenin linja-autoilla ja Leville Tunturilinjat Oy:n linja-autoilla. Kesäisin ja sesonkiajan ulkopuolella matkat hoituvat lähes yksinomaan tilauskuljetuksilla. Taksien ohella Kittilässä toimii muun muassa Meän Pirssi -palvelulinja, jonka voi tilata saapumaan tarvitsemalleen pysäkille viimeistään päivää ennen matkaa. Puhelinnumerot valituille linjoille kannattaa tarkistaa Kittilän kaupungin verkkosivuilta.

Taksimatka lentoasemalta Kittilän kirkonkylälle kestää noin kymmenen minuuttia ja Leville noin 15 minuuttia liikenteestä riippuen. Taksi tai vuokra-auto on kenties kätevin tapa matkustaa, ja Kittilän ja Levin vuokratakseja voi tilata lentoasemalle. Takseja päivystää lentoaseman edustalla myös aina lentoaikataulujen mukaisesti, mutta kyyti on helpoin varmistaa, jos sen varaa etukäteen. Terminaalissa toimii myös useampi autovuokraamo, mutta ne ovat auki vain ennakkovarauksesta. Tarkempia tietoja löydät Kittilän lentoaseman sivustolta.

Jyväskylä - Kittilä Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Jyväskylä – Kittilä?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Jyväskylä -- Kittilä on 232 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kittilä. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Jyväskylä -- Kittilä on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Jyväskylä – Kittilä on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Jyväskylä -- Kittilä on tarjolla 7 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Jyväskylä – Kittilä?

  reitillä Jyväskylä -- Kittilä liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Jyväskylä – Kittilä -lennoille?

  Löysimme alueelta Jyväskylä vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kittilä: Jyvaskyla (JYV). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kittila (KTT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kittilä.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Jyväskylä – Kittilä?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Jyväskylä -- Kittilä hintaan 232 €! Reitillä Jyväskylä -- Kittilä 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Jyväskylä liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Jyväskylä (JYV) -- Kittilä (KTT)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Jyväskylä – Kittilä useimmin?

  * Jyväskylä (JYV) -- Kittilä (KTT)\n * Finnair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä JYV -- KTT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Jyväskylä lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kittilä joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 7 lentoa reitillä Jyväskylä -- Kittilä. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Jyväskylä (JYV) liikennöidään viikoittain 7 lentoa kohteeseen Kittilä (KTT).\n
 • Onko reitillä Jyväskylä – Kittilä tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Jyväskylä -- Kittilä ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 35 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 055,5 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 4 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 25 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Jyväskylä – Kittilä?

  * Lento reitillä Jyväskylä (JYV) -- Kittilä (KTT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 14.15\n * Aikaisin saapumisaika: 17.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.05\n

Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 235 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
127 €
Hotel Hullu Poro

Hotel Hullu Poro

4.0 kautta 5.0 Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Hotel Hullu Poro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
152 €
Hotel Levi Panorama

Hotel Levi Panorama

3.5 kautta 5.0 Tunturitie 205, Kittilä
Hotel Levi Panorama on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
231 €
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

4.0 kautta 5.0 Tähtitie 5, Kittilä
Break Sokos Hotel Levi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.