Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Bangkok - Denpasar

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi DPS

Lennot Bangkok–Denpasar

Oletko suuntaamassa kohteeseen Denpasar? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Bangkok–Denpasar löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Denpasar on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Bangkok–Denpasar – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Bangkok–Denpasar etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Bangkok kohteeseen Denpasar saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Bangkok–Denpasar ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Denpasar?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Denpasar, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Denpasar nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Bangkok–Denpasar

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Bangkok–Denpasar maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Bangkok – Denpasar

Onko kohteiden Bangkok ja Denpasar välillä suoria lentoja?

Sinulla on pari vaihtoehtoa reitille Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema). Ensimmäinen vaihtoehto on Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema). Tällä reitillä lentää suurin piirtein 2 yhtiötä, joihin kuuluu Thai AirAsia. Toinen saatavilla oleva vaihtoehto on Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema), jota operoi muun muassa Thai Airways International.

Kohteiden Bangkok ja Denpasar välinen matka on 3 000 km ja lentoaika on suurin piirtein 4 tuntia ja 13 minuuttia. Mutta sään suosiessa lentoon voi mennä niinkin vähän aikaa kuin 4 tuntia ja 10 minuuttia. Jos etsit suoraa lentoa, Indonesia AirAsia ja Qantas tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Denpasar välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa reitille Bangkok – Denpasar, sinulla on muutama vaihtoehto. Nämä ovat suosituimpia reittejä:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema): 126 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – Denpasar (DPS-Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema): 73 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Bangkok ja Denpasar välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa hakiessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai kohteliasta palvelua. Vertaile näitä hyvämaineisia yhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa haluamasi palvelut:

  • Indonesia AirAsia, 199 lentoa kuussa
  • Emirates, 91 lentoa kuussa
  • Qantas, 91 lentoa kuussa
  • Virgin Australia, 91 lentoa kuussa
  • Scoot, 91 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Denpasar välillä on?

Reitillä Bangkok – Denpasar lennetään noin 18 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu käy siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Denpasar

Näytä kaikki 879 majoitusliikettä kohteessa Denpasar
46 €
The Alantara Sanur by Pramana

The Alantara Sanur by Pramana

4.0 kautta 5.0 Jalan Tirta Ening, No. 12, Denpasar
The Alantara Sanur by Pramana on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sanurin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
118 €
Hyatt Regency Bali

Hyatt Regency Bali

5.0 kautta 5.0 Jl Danau Tamblingan 89, Denpasar, Bali
Hyatt Regency Bali on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sanurin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 363 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
65 €
Puri Santrian

Puri Santrian

4.0 kautta 5.0 Jalan Cemara 35, Denpasar, Bali
Puri Santrian on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pura Blanjong. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 199 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.