Pääosion alkuosa

Lennot Helsinki Dubai alkaen 247.70 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat lennot Helsinki Dubai

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Helsingistä Dubaihin

Persianlahden rannikolle noussut Dubai saattaa vaikuttaa ensi alkuun pelkältä kangastukselta hiekkadyynien keskellä, sillä karun aavikon reunalta lähes varkain alkavaa pilvenpiirtäjien leimaamaa kaupunkia on vaikea uskoa todeksi. Parissa vuosikymmenessä Dubai on kasvanut räjähdysmäisesti, ja nykyään se on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurin kaupunki ja jättimäinen huvittelukeidas. Etsi halvat lennot Helsingistä Dubaihin ebookersin sivuilta ja törsää säästyneet rahat shoppailemalla kaupungin ostoskeskuksissa tai yöpymällä hulppeassa luksushotellissa. Dubaissa vietät ranta- tai huvittelulomaa pilvenpiirtäjien reunustamilla merenrannoilla, ja todellista luksuslomaa etsivillä matkailijoilla vain taivas on rajana ajanvietteen suhteen. Aitoa paikalliskulttuuria Dubaista ei ehkä löydy, mutta kaupunki on täynnä arkkitehtuurin ja rakentamisen taidonnäytteitä. Varaa lennot Helsingistä Dubaihin ja vietä yösi hotellissa palmun muotoon rakennetuilla keinosaarilla tai pilvenpiirtäjän huipulla.

Paras aika matkustaa Dubaihin

Aavikko alkaa käytännössä heti Dubain laidalta, joten paikallinen ilmasto on ympäröivän maaston mukainen. Toukokuun ja syyskuun välillä päivän korkeimmat lämpötilat liikkuvat poikkeuksetta lähellä neljääkymmentä astetta, joten vertaile lentoja Helsingistä Dubaihin talvikauden lomaa silmällä pitäen. Lokakuusta huhtikuuhun Dubaissa pysytellään usein hellelukemien puolella, mutta kuumuus ja ajoittainen kosteus eivät tunnu ylettömän tukahduttavilta. Vilukissatkin uskaltautuvat uimaan Dubaissa, sillä meriveden lämpötila ei yleensä laske alle kahdenkymmenen asteen. Paikallinen valtauskonto on islam, joten myös matkailijoiden on syytä noudattaa paikallista tapakulttuuria alkoholin ja pukeutumisen suhteen. Lentoa Helsingistä Dubaihin ei kuitenkaan tarvitse perua, jos haluaa viettää täysipainoista aurinkolomaa, sillä esimerkiksi hotellien uima‑altailla ja osalla rannoista voi hyvin kulkea bikineissä.

Suorat lennot Helsingistä Dubaihin

Tuskalliseksi yltyvät kesähelteet eivät varsinaisesti houkuta varaamaan matkaa Dubaihin, joten suoria lentoja Helsingistä Dubaihin on tarjolla vain parhaan lomasesongin aikaan lokakuusta huhtikuuhun. Finnair ja Norwegian liikennöivät talvikaudella lentoja Dubaihin, ja kummallakin yhtiöllä on usein tarjolla yksi päivittäinen lento. Vielä lokakuussa lentoja on harvakseltaan, mutta sesongin edetessä vaihtoehtojen määrä eri päivien välillä kasvaa. Suoria lentoja Helsinki–Dubai‑välillä on aamulla, iltapäivällä ja illalla, mutta mahdollisten matkapäivien välinen vertailu kannattaa. Suoralla yhteydellä lento Helsingistä Dubaihin kestää 6–7 tuntia, ja aikaero Suomen ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien välillä on yksi tunti. Suorien yhteyksien lisäksi Helsingistä pääsee Dubaihin lukuisia yhden välilaskun sisältäviä reittejä pitkin. Esimerkiksi Qatar Airwaysin lennot Dohan kautta tai Ukraine Internationalin lennot Borispolin kautta ovat vielä matka‑ajaltaan varsin kohtuullisia yhteyksiä Helsingistä Dubaihin.

Lähtö Helsinki‑Vantaalta

Suomen päässä matkalle lähtö on helppoa, sillä Helsinki‑Vantaan lentoasemalle on hyvät bussi- ja junayhteydet. Kehä III:n ulkopuolelta tulevien matkailijoiden kannattaa tarkistaa Matkahuollon sivuilta suoraan lentoasemalle liikennöivät kaukoliikenteen bussit. Helsingin ydinkeskustasta Helsinki‑Vantaalle pääsee esimerkiksi Finnair City Busilla tai HSL:n bussilinjalla numero 615, ja ne ottavat matkustajia kyytiin myös reitin varrelta. Bussimatka Rautatientorilta lentoasemalle kestää 30–45 minuuttia ja maksaa reilusti alle kymmenen euroa. Päärautatieaseman ja Helsinki‑Vantaan välillä on myös junayhteys, joka kulkee Tikkurilan ja Myyrmäen kautta. Kehärataa pitkin junamatka Helsingin keskustasta lentoasemalle kestää puolisen tuntia. Varaa turvatarkastukseen ja muihin pakollisiin kuvioihin hieman ylimääräistä aikaa, jos lentosi lähtee Helsinki‑Vantaan ruuhka‑aikoihin eli aamulla tai iltapäivällä.

Saapuminen Dubaihin

Dubain kansainvälinen lentoasema (IATA: DXB) on yksi maailman vilkkaimmin liikennöityjä lentoliikenteen keskuksia. Se sijaitsee aivan Dubain kaupungin kyljessä, joten siirtyminen kentältä hotellille on nopeaa. Taksilla matkustaminen sopii Dubaissa vietettävään luksuslomaan erinomaisesti, mutta vaihtoehtona on myös metro- ja bussiliikenne. Etenkin metro on vaivaton valinta, sillä punaisen linjan metroasemat sijaitsevat terminaalien 1 ja 3 kohdalla. Dubaita palvelee myös pienempi Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema (IATA: DWC), jolle esimerkiksi osa Qatar Airwaysien lennoista laskeutuu.

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Dubai

Näytä kaikki 697 hotellia kohteessa Dubai
Millennium Airport Hotel Dubai

Millennium Airport Hotel Dubai

Airport Road, Casablanca Street, Dubai
4.0 kautta 5.0
4,7 / 5 (6 arvostelua)

Dubai Tennis Stadium, Deira City Centre ja Dubai Creek sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubai Festival City -ostoskeskus sijaitsee 4,5 kilometrin ...

51 €

51 €
Al Murooj Rotana

Al Murooj Rotana

Al Saffa Street Off Sheikh Zayed Road, Dubai
5.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (51 arvostelua)

Dubai Mall ja Burj Khalifa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubai International ...

215 €

215 €
Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Road, Dubai
5.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (25 arvostelua)

Burj Al Arab ja Wild Wadi Water Park ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Umm Suqeim ja Souk Madinat Jumeirah ovat myös 15 minuutin ...

193 €

193 €
Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

Jumeirah Beach Road, Dubai
5.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (2 arvostelua)

Burj Al Arab ja Wild Wadi Water Park ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Umm Suqeim ja Souk Madinat Jumeirah ovat myös ...

981 €

981 €
Jumeirah Emirates Towers

Jumeirah Emirates Towers

Sheikh Zayed Road, Dubai
5.0 kautta 5.0
4,7 / 5 (10 arvostelua)

XVA Gallery ja Dubai International Convention and Exhibition Centre sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä ...

176 €

176 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.