Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Jyväskylä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Jyväskylä

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi JYV
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 116 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 37 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Jyväskylään

Oletko aikeissa matkustaa Helsingistä Keski-Suomeen? Valittavanasi on rautatieliikenteen ja bussilla köröttelyn lisäksi edullisia lentoja Päijänteen pohjoisrannoille. Kotimaanlentojen hinnat ovat lentomatkailun suosion ja kilpailun myötä laskeneet tuntuvasti viime vuosina. Lentovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti lyhyelläkin varoitusajalla, ja hyvissä ajoin tarjouksiin tarttumalla voi matkustaa kotimaan sisällä lentäen maaliikennettä nopeammin ja jopa edullisemmin. Pääkaupunkiseudulta voi suunnata lentäen Jyväskylään vuoden jokaisena päivänä. Keski-Suomen maakuntakeskus Jyväskylä mainitaan paitsi yliopistokaupunkina, myös merkittävänä kasvukeskuksena. Kaupunki tunnetaan lisäksi muun muassa kasvattinsa Alvar Aallon arkkitehtuurista ja luonnonläheisyydestään: keskustasta on vain lyhyt kävelymatka metsiin, puistoihin ja järvien rannoille. Suomen Ateenasta ei löydy Akropolista, mutta paljon muuta mielenkiintoista siellä on. Vireä opiskelijakaupunki on täynnä viihdyttäviä tapahtumia: konsertteja, keikkoja ja standup-komiikkaa löytyy kalenterista kaikkina vuodenaikoina. Opiskelijoiden suuri määrä tuo kaupunkiin eläväisen ja kansainvälisen tunnelman ympäri vuoden. Löydät ebookersin kautta helposti halvat lennot Helsingistä Jyväskylään.

Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä Jyväskylään

Helsingin ja Jyväskylän väliä liikennöi Finnair, joka lentää ahkerimmillaan useita kertoja päivässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Jyväskylän lentoasemalle Nordic Regional Airlinesin siivin. Suoria lentoja Helsingistä Jyväskylään on enimmillään kolme päivässä, ja niistä kahden lähtö ajoittuu iltapäivään ja yksi puolille öin. Voit valita itsellesi sopivimman lennon noin puoli kahden, noin neljän tai noin kahdentoista aikaan lähtevistä lennoista. Suora lento kestää lyhimmillään 45 minuuttia ja pisimmillään tunnin ja 20 minuuttia. Matka-aikaan täytyy tietenkin lisätä aika, jota hyvissä ajoin lennolle ehtiminen edellyttää. Lentoasemalla käytettävää aikaa voi säästää tekemällä lähtöselvityksen etukäteen netin tai älypuhelimen sovelluksen kautta. Kannattaa pitää silmällä Finnairin kausitarjouksia, sillä suunnittelemalla matkansa ajoissa saa lennot Helsingistä Jyväskylään parhaaseen hintaan.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan alueella noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalle on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulta ja muualta maasta. Helsingin keskustasta lentoasemalle pääsee kätevästi esimerkiksi paikallisjunalla, joka kulkee lentoasemalle joko Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Junamatka kestää noin puoli tuntia, ja lippu maksaa paikallisliikenteen seutulipun verran. Juna saapuu lentoaseman juna-asemalle, jonka sisäänkäynti sijaitsee terminaalien välisen yhdyskäytävän varrella. Juna-asemalta on helppo siirtyä terminaaliin joko hissillä tai liukuportailla. Myös Finnairin City Bus sekä paikallisliikenteen bussilinja 615 ajavat Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle. Näistä kahdesta City Bus on hieman nopeampi. Myös monien kaukoliikenteen linjojen linja-autot ajavat lentoaseman kautta, ja linja-autopysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä. Taksi Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaalle maksaa noin 45–50 euroa ja matka kestää yleensä hieman alle puoli tuntia. Airport Taxi-ryhmätaksilla voi päästä perille hieman edullisemmin, mutta taksimatka on varattava etukäteen. Omalla autolla saapuminen Helsinki-Vantaalle on sujuvaa, sillä lentoasemalle on selkeät opasteet sekä pääkaupunkiseudulta että valtateiltä. Autoille on tarjolla paljon pysäköintitilaa, ja myös pitkäaikaisparkkiin jättäminen on mahdollista. Lentoasemalle on hyvä saapua ajoissa lentoyhtiön suositusten mukaisesti.

Saapuminen Jyväskylään

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Jyväskylässä Tikkakosken taajamassa noin 23 kilometriä pohjoiseen Jyväskylän keskustasta. Lentoasemalta on lentokenttätaksiyhteys keskustaan, ja Jyväskylän alueella liikennöiviä takseja on lentojen saapuessa lentoaseman edustalla. Tarvittaessa taksin voi tilata terminaalin sisäänkäynnin yhteydessä olevasta taksipuhelimesta. Jos haluaa varmistua kyydistä, taksin voi tilata lentoasemalle etukäteen. Terminaalin lähtöaulassa on autovuokraamojen palvelupisteitä (esim. Avis, Budget ja Europcar), jotka ovat avoinna ennakkovarauksella. Jyväskylän ja lentoaseman välillä ei ole joukkoliikennettä, ja kaukoliikenteen linja-autot ajavat lentoasemalle vain harvoin. Lähin bussipysäkki sijaitsee kilometrin päässä lentoasemalta valtatie 4:n ja Lentoasemantien risteyksessä, mutta lentoasemalta ei ole pysäkille kevyen liikenteen väylää, joten jalkaisin bussiliikenteen pariin pääseminen on hieman haastavaa. Lentoaseman matkustajaliikenne hoituukin enimmäkseen yksityisautoilla, takseilla tai tilausajoilla.

Lennot Helsinki – Jyväskylä

Onko kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä suoria lentoja?

Yksikään yhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä. Pari lentää välilaskullisia lentoja, joten ota huomioon, että matkallasi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: JYV pe
4.12
la
5.12
su
6.12
ma
7.12
ti
8.12
ke
9.12
to
10.12
Välilaskut
AY 645 08:05 am 10:35 am - - - Tarkista hinta - - - 1 välilasku(a)
AY 647 07:20 pm 08:05 pm - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Jyväskylä

Näytä kaikki 340 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
109 €
Hotelli Verso

Hotelli Verso

3.5 kautta 5.0 Kauppakatu 35, Jyväskylä
Hotelli Verso on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
62 €
GreenStar Hotel Jyväskylä

GreenStar Hotel Jyväskylä

3.0 kautta 5.0 Heikinkatu 3, Jyväskylä
GreenStar Hotel Jyväskylä on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tourujoen Nature Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
114 €
Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra

4.0 kautta 5.0 Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
Original Sokos Hotel Alexandra on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.