Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Jyväskylä

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi JYV

Halvat lennot Helsingistä Jyväskylään

Oletko aikeissa matkustaa Helsingistä Keski-Suomeen? Valittavanasi on rautatieliikenteen ja bussilla köröttelyn lisäksi edullisia lentoja Päijänteen pohjoisrannoille. Kotimaanlentojen hinnat ovat lentomatkailun suosion ja kilpailun myötä laskeneet tuntuvasti viime vuosina. Lentovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti lyhyelläkin varoitusajalla, ja hyvissä ajoin tarjouksiin tarttumalla voi matkustaa kotimaan sisällä lentäen maaliikennettä nopeammin ja jopa edullisemmin. Pääkaupunkiseudulta voi suunnata lentäen Jyväskylään vuoden jokaisena päivänä. Keski-Suomen maakuntakeskus Jyväskylä mainitaan paitsi yliopistokaupunkina, myös merkittävänä kasvukeskuksena. Kaupunki tunnetaan lisäksi muun muassa kasvattinsa Alvar Aallon arkkitehtuurista ja luonnonläheisyydestään: keskustasta on vain lyhyt kävelymatka metsiin, puistoihin ja järvien rannoille. Suomen Ateenasta ei löydy Akropolista, mutta paljon muuta mielenkiintoista siellä on. Vireä opiskelijakaupunki on täynnä viihdyttäviä tapahtumia: konsertteja, keikkoja ja standup-komiikkaa löytyy kalenterista kaikkina vuodenaikoina. Opiskelijoiden suuri määrä tuo kaupunkiin eläväisen ja kansainvälisen tunnelman ympäri vuoden. Löydät ebookersin kautta helposti halvat lennot Helsingistä Jyväskylään.

Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä Jyväskylään

Helsingin ja Jyväskylän väliä liikennöi Finnair, joka lentää ahkerimmillaan useita kertoja päivässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Jyväskylän lentoasemalle Nordic Regional Airlinesin siivin. Suoria lentoja Helsingistä Jyväskylään on enimmillään kolme päivässä, ja niistä kahden lähtö ajoittuu iltapäivään ja yksi puolille öin. Voit valita itsellesi sopivimman lennon noin puoli kahden, noin neljän tai noin kahdentoista aikaan lähtevistä lennoista. Suora lento kestää lyhimmillään 45 minuuttia ja pisimmillään tunnin ja 20 minuuttia. Matka-aikaan täytyy tietenkin lisätä aika, jota hyvissä ajoin lennolle ehtiminen edellyttää. Lentoasemalla käytettävää aikaa voi säästää tekemällä lähtöselvityksen etukäteen netin tai älypuhelimen sovelluksen kautta. Kannattaa pitää silmällä Finnairin kausitarjouksia, sillä suunnittelemalla matkansa ajoissa saa lennot Helsingistä Jyväskylään parhaaseen hintaan.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan alueella noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalle on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulta ja muualta maasta. Helsingin keskustasta lentoasemalle pääsee kätevästi esimerkiksi paikallisjunalla, joka kulkee lentoasemalle joko Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Junamatka kestää noin puoli tuntia, ja lippu maksaa paikallisliikenteen seutulipun verran. Juna saapuu lentoaseman juna-asemalle, jonka sisäänkäynti sijaitsee terminaalien välisen yhdyskäytävän varrella. Juna-asemalta on helppo siirtyä terminaaliin joko hissillä tai liukuportailla. Myös Finnairin City Bus sekä paikallisliikenteen bussilinja 615 ajavat Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle. Näistä kahdesta City Bus on hieman nopeampi. Myös monien kaukoliikenteen linjojen linja-autot ajavat lentoaseman kautta, ja linja-autopysäkit sijaitsevat aivan terminaalien edessä. Taksi Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaalle maksaa noin 45–50 euroa ja matka kestää yleensä hieman alle puoli tuntia. Airport Taxi-ryhmätaksilla voi päästä perille hieman edullisemmin, mutta taksimatka on varattava etukäteen. Omalla autolla saapuminen Helsinki-Vantaalle on sujuvaa, sillä lentoasemalle on selkeät opasteet sekä pääkaupunkiseudulta että valtateiltä. Autoille on tarjolla paljon pysäköintitilaa, ja myös pitkäaikaisparkkiin jättäminen on mahdollista. Lentoasemalle on hyvä saapua ajoissa lentoyhtiön suositusten mukaisesti.

Saapuminen Jyväskylään

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Jyväskylässä Tikkakosken taajamassa noin 23 kilometriä pohjoiseen Jyväskylän keskustasta. Lentoasemalta on lentokenttätaksiyhteys keskustaan, ja Jyväskylän alueella liikennöiviä takseja on lentojen saapuessa lentoaseman edustalla. Tarvittaessa taksin voi tilata terminaalin sisäänkäynnin yhteydessä olevasta taksipuhelimesta. Jos haluaa varmistua kyydistä, taksin voi tilata lentoasemalle etukäteen. Terminaalin lähtöaulassa on autovuokraamojen palvelupisteitä (esim. Avis, Budget ja Europcar), jotka ovat avoinna ennakkovarauksella. Jyväskylän ja lentoaseman välillä ei ole joukkoliikennettä, ja kaukoliikenteen linja-autot ajavat lentoasemalle vain harvoin. Lähin bussipysäkki sijaitsee kilometrin päässä lentoasemalta valtatie 4:n ja Lentoasemantien risteyksessä, mutta lentoasemalta ei ole pysäkille kevyen liikenteen väylää, joten jalkaisin bussiliikenteen pariin pääseminen on hieman haastavaa. Lentoaseman matkustajaliikenne hoituukin enimmäkseen yksityisautoilla, takseilla tai tilausajoilla.

Helsinki - Jyväskylä Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Jyväskylä

Onko kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä suoria lentoja?

Onko Finnair yksi suosikeistasi? Jos on, sinua taatusti kiinnostaa kuulla, että se on yksi 1 lentoyhtiöstä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Jyväskylä (JYV) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välinen etäisyys on 240 km, ja suora lento kestää keskimäärin 46 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin joskus olla vain 45 minuuttia. Pidä silmällä suosittujen lentoyhtiöiden, kuten Finnair ja Air France, tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle olet lentämässä? Kenttä tulee mitä luultavimmin olemaan Jyväskylä (JYV).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi tulevaa lomaasi varten, ja nyt on aika varata lentoliput. Sinulla on muutama vaihtoehto lennoille kohteiden Jyväskylä ja Helsinki välillä. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on Finnair, joka tarjoaa 87 lentoa joka kuukausi. Mutta mitä enemmän valinnanvaraa, sitä parempi. Air France on toinen luotettava lentoyhtiö, joka operoi 12 lentoa kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä joka kuukausi. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, lentosi tulee varmasti olemaan loistava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Jyväskylä välillä ei voisi olla helpompi. 3 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Jyväskylä

Näytä kaikki 159 majoitusliikettä kohteessa Jyväskylä
55 €
Omena Hotel Jyväskylä

Omena Hotel Jyväskylä

2.5 kautta 5.0 Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
Omena Hotel Jyväskylä on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 61 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Hotelli Verso

Hotelli Verso

3.5 kautta 5.0 Kauppakatu 35, Jyväskylä
Hotelli Verso on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 128 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
GreenStar Hotel Jyväskylä

GreenStar Hotel Jyväskylä

3.0 kautta 5.0 Heikinkatu 3, Jyväskylä
GreenStar Hotel Jyväskylä on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 107 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.