Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kuusamo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kuusamo

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KAO
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 130 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 20 minuuttia

Lennot Helsingistä Kuusamoon

Kun kaupungin pöly käy silmiin ja sieluun, on syytä vaihtaa maisemaa raikkaaseen luontoon ja puhtaaseen ulkoilmaan: Kuusamon komeissa luonnonmaisemissa sielu lepää ja kroppa kiittää. Parhaiten laskettelurinteistään ja Rukan hiihtokeskuksesta tunnettu Kuusamo tarjoaa reipasta rentoutumista ympäri vuoden. Kesäaikaan Rukalla voi laskea rinteiden sijaan koskia – tai vaikka vaellettuja kilometrejä, poimittuja marjoja, bongattuja eläimiä ja naarattuja kaloja. Parhaat lennot Helsingistä Kuusamoon löydät helposti ebookersin kautta – syötä hakukoneeseemme vain toivomasi matkapäivät ja me löydämme sinulle sopivimman lennon tuossa tuokiossa. Halvat lennot Helsingistä Kuusamoon löydät parhaiten noin kahta kuukautta ennen lähtöpäivää.

Suoraan Helsingistä

Matka maamme sydämeen lähtee Helsinki-Vantaan lentokentältä, Finavian päälentoasemalta. Finnair tarjoaa suoria lentoja Helsingistä Kuusamoon päivittäin, mutta olethan ajoissa lentoasemalla, jotta aikaa lähtöselvityksiin ja turvatarkastuksiin on riittävästi. Helsinki-Vantaan lentokenttä on valoisa ja hiljainen – voit siis aloittaa matkasi rauhallisin mielin ilman stressiä. Rauhallisen ilmapiirin säilyttämiseksi kaikkia lentoja ei enää kuuluteta, vaan lentojen ja lähtöporttien tietoja voi seurata kätevästi paitsi terminaalin monitoreista, myös Finavian verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksesta.

Helsinki-Vantaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta. Sinne pääsee Helsingin päärautatieasemalta kätevästi ilman vaihtoja niin bussilla kuin junallakin. I- ja P-junat vievät lentokentän juna-asemalle noin 40 minuutissa, ja lähtevät Helsingistä pääsääntöisesti raiteilta 1–3 (I-juna Tikkurilan kautta) ja 16–18 (P-juna Myyrmäen kautta). Bussi numero 615 kulkee noin puolen tunnin välein ympäri vuorokauden, ja sillä pääsee perille aina Terminaali 1 eteen alle tunnissa. Helsingin seudun liikenteen yksittäislipun hinta on noin 6 euroa.

Taksimatka Helsingistä lentoasemalla vie puolisen tuntia, mutta maksaa julkista liikennettä huomattavasti enemmän. Lentoasemalle pääsee helposti molempien terminaalien eteen myös autolla. Jos olet liikkeellä omalla kyydillä, voit jättää autosi turvallisin mielin lentoaseman pysäköintialueille. Viikon pysäköinti maksaa halvimmillaan vain 42 euroa, ja hintaan sisältyy bussikuljetus parkkipaikan ja terminaalien välillä.

Nyt kutsuu mua Kuusamo

Kuusamon lentoasemalta on noin 6 kilometrin päässä Kuusamon keskustasta ja 27 kilometrin päässä Rukalta. Lentoaseman taksitolpilla liikennöi takseja lentoaikataulujen mukaisesti, joten voit napata kyydin itsellesi suoraan lentokentältä. Mikäli haluat tilata taksin etukäteen, on oma taksisi kuitenkin helppo löytää, sillä ennakkoon tilatuille takseille on omat tolppansa erikseen vapaista takseista. Terminaalilla on myös infomonitori, joka näyttää ennakkoon varattujen taksien numeron sekä asiakkaan nimen.

Lentoasemalta kulkee myös AIRBUS -lentokenttäbussi, joka vie Kuusamon keskustaan, Rukalle ja Sallaan, pysähtyen myös Holiday Club Tropiikin hotellilla. Lipun hinta Rukalle ja Kuusamoon on noin 10 euroa. Kaikki bussit on aikataulutettu kätevästi lentoaikataulujen mukaan, joten kulkeminen lentokentältä on vaivatonta. Pääset kulkemaan lähialueille myös omalla aikataululla, sillä lentokentältä on saatavilla myös autonvuokrauspalveluja. Avisin, Budgetin, Hertzin, Europcarin ja Sixtn palvelupisteet löytyvät terminaalilta.

Kuusamo-Rukan kaunis luonto ja monipuolinen tarjonta takaavat virkistystä kaikenikäisille ja jokaiseen makuun. Voit lähteä patikoimaan kuuluisalle Karhunkierrokselle, nauttia paikallisesta villiruoasta, kokea Kuusamon villisti virtaavat kosket laskien, meloen ja kalastaen, tai rentoutua kylpylän hemmottelevassa hoivassa. Lasten ehdoton suosikki on tietenkin Angry Birds Activity Parkin aktiviteettipuisto, ja löytyy Rukalta lasten omat kalastus- ja hiihtokoulutkin.

Rukalta ja Kuusamosta löytyy myös maksutonta tekemistä joka lähtöön. Seikkailunhaluiset voivat esimerkiksi lähteä maastopyöräilemään Kuusamo-Rukan upeissa maisemissa niin omin neuvoin kuin maisemareittiäkin pitkin. Voit myös pelata lennokasta frisbeegolfia tai mennä geokätköilemään. Me ebookersilla haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan loman Suomen upeissa maisemissa. Varaa halvat lennot Helsingistä Kuusamoon ebookersin kautta, ja voit keskittyä itse vain lomasi tarkempaan suunnitteluun.

Lennot Helsinki – Kuusamo

Onko kohteiden Helsinki ja Kuusamo välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Kuusamo? Hyvä valinta! Se on yksi johtavista lentoyhtiöistä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Kuusamo (KAO) välillä, joten voit olla varma, että matkasi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Kuusamo välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee suurin piirtein 1 tunti ja 40 minuuttia riippuen lentokoneen tyypistä, tuulesta ja mahdollisista viiveistä. Kohteiden Helsinki ja Kuusamo välinen matka on 670 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Kuusamo välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Kuusamo välillä etkä tiedä lähtö- tai saapumiskenttääsi? Lähtökenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Kuusamo (KAO).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Kuusamo välillä on?

Joka vuosi kohteiden Helsinki ja Kuusamo välillä operoidaan 121 lentoa. Varaa liput etukäteen varmistaaksesi saavasi haluamasi päivät, ja käytä loput ajasta lomasi suunnitteluun.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: KAO su
29.11
ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
Välilaskut
AY 485 08:25 am 09:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 487 05:30 pm 06:50 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Kuusamo

Näytä kaikki 1 067 majoitusliikettä kohteessa Kuusamo
145 €
RukaVillage

RukaVillage

4.0 kautta 5.0 Rukankyläntie 6, Kuusamo
RukaVillage sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja konferenssikeskus. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako Rukan Sofu B

Rukako Rukan Sofu B

3.0 kautta 5.0 Kesäjoentie 19 B, Kuusamo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
77 €
Villa Iglu

Villa Iglu

3.0 kautta 5.0
Villa Iglu on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.