Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Menorca

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Menorca

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MAH
Lennon hinta 347 €

Tunnetko jo Menorcan? Varaa lennot Helsingistä Menorcalle ja tutustu turhaan isosiskonsa varjoon jäävään upeaan saareen.

Kaikki tietävät varmasti sen tunnetumman näistä kahdesta saaresta – ja pienempi Menorca jää aivan turhaan Mallorcan ja myös Ibizan varjoon. Baleaarien saariryhmään kuuluva Menorca kun tunnetaan nimenomaan kauniista rannoistaan – näin sanovat siis ne, jotka sen olemassaolosta ylipäätään tietävät. Se on pala aitoa Espanjaa, kaunista luontoa ja upeita, vanhoja kyliä ja kaupunkeja. Etsi ja varaa lennot Helsingistä Menorcalle ja lähde keskelle kaikkea tätä.

Helsinki–Menorca-lennot

Jos etsit todella halpoja lentoja Helsingistä Menorcalle, voit aloittaa suoraan parhaista lomakuukausista, touko- ja kesäkuusta, jolloin lennot ovat ehkä hieman yllättäen edullisimmillaan. Kalleimmat kuukaudet ovat puolestaan huhti- ja lokakuu. Suurin osa pakettimatkalaisista saapuu saarelle heinä–elokuussa, joten silloin hinnat ovat korkeammalla ja tungos taattu. Jos voit lähteä matkalle keskiviikkona, se kannattaa, sillä viikonpäivistä keskiviikko on edullisin lentopäivä ja kallein taas lauantai. Iltalennot varaamalla voit säästää jopa 20 prosenttia aamuun verrattuna, ja kaiken kaikkiaan kannattaa tietysti olla ajoissa liikkeellä: lippujen hinnat ovat halvimmillaan 57 päivää ennen matkan ajankohtaa. Suoria lentoja saarelle ei lomalentojen lisäksi ole tarjolla, mutta se ei haittaa, sillä pääset perille kätevästi esimerkiksi Norwegianin ja Iberian lentoja yhdistelemällä yhdellä välilaskulla. Voit valita vaikkapa lennot Palma de Mallorcan kautta, ja käteviä lentoja tarjoavat myös Finnair ja Vueling International Barcelonan kautta. Norwegianin ja Ryanairin yhteydet Madridin kautta kannattaa myös aina katsastaa, samoin Norwegianin ja easyJetin lennot Lontoon kautta. Harkitsemisen arvoinen vaihtoehto on etsiä lennot Mallorcalle ja jatkaa matkaa saarelta toiselle lautalla, joka on nopeimmillaan perillä tunnissa. Vaihtoehtoja siis riittää punnittavaksi yllin kyllin, vaikkei suoria lentoja olekaan. Nopeimmilla yhteyksillä olet perillä Menorcalla 6–7 tunnissa. Lisäksi on tarjolla kahden välilaskun yhteyksiä, jotka valitsemalla voi säästää hinnassa, muttei lentoajassa. Joihinkin kahden välilaskun yhteyksiin kuuluu myös kentänvaihto, mikä voi olla työlästä.

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Matka alkaa aina mukavasti Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sillä viihtyisällä kentällä on tasokkaat palvelut. Helsingin keskustasta on lentokentälle kätevät yhteydet joko HSL:n julkisen liikenteen bussilla, Kehärataa pitkin ajavilla I- ja P-paikallisjunilla tai Finnair City Busilla. Matka kentältä keskustaan kestää kulkuvälineestä riippumatta puolisen tuntia, ja kaikki lähtevät Helsingin ydinkeskustasta, rautatieaseman tuntumasta. Jos kuljet mieluummin omalla autolla, voit jättää sen huoletta parkkiin lomasi ajaksi jollekin lentoaseman tilavista ja vartioiduista pysäköintialueista. Jos lähdet matkaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, kenties kauempaa Suomesta, voit toki lentää kotimaanlennolla Helsinkiin ja tarvittaessa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista. Tarjolla on usein ilmainen kuljetus lentokentälle.

Perille Menorcalle

Menorcan lentokenttä (MAH) tunnetaan myös nimellä Mahónin lentokenttä, ja se sijaitsee 4,5 kilometrin päässä luoteeseen Menorcan saaren pääkaupungista Mahónista. Matka kentältä keskustaan käy kätevästi bussilinjalla 10, joka kulkee kesä–syyskuussa puolen tunnin ja muina aikoina tunnin välein. Mahónissa bussi saapuu linja-autoasemalle, josta voi jatkaa matkaa bussilla eri puolille kaupunkia tai saaren muihin kohteisiin ja rannoille. Kentältä keskustaan pääsee totta kai myös taksilla, jonka voi ottaa tuloaulan edustalta. Voit vuokrata kentältä myös auton.

Liikkuminen ja majoitus Menorcalla

Menorcan saarella kannattaa mahdollisuuksien mukaan kierrellä esimerkiksi vuokra-autolla tai polkupyörällä. Saaren liikenne on erittäin rauhallista ja sujuvaa moneen muuhun Välimeren kohteeseen verrattuna, joten täällä uskaltaa ummikkokin autoilla. Julkiseen liikenteeseen turvautuja pääsee hänkin liikkumaan, mutta lähinnä suurimpien kaupunkien välillä. Bussit ajavat aikataulujen mukaan ja ovat siistejä ja mukavia. Menorcalla on tasokkaita, isoja hotelleja, omaleimaisia ja idyllisiä pikkuhotelleja ja paljon suosittuja lomahuoneistoja. Tarjolla on myös vuokrattavia huviloita ja maatilamajoitusta. Etsi nyt halvat lennot Helsingistä Menorcalle, johon todella kannattaa tutustua.

Varatuimmat hotellit Menorca

Näytä kaikki 2 709 majoitusliikettä kohteessa Menorca
Hae hinnat
Grupotel Mar de Menorca

Grupotel Mar de Menorca

3.0 kautta 5.0
Grupotel Mar de Menorca on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Canutellsin hiekkaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Insotel Punta Prima Resort & Spa - All Inclusive

Insotel Punta Prima Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0
Insotel Punta Prima Resort & Spa - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Punta Prima. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa

Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa

5.0 kautta 5.0
Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Punta Prima. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.