Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Minsk

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Minsk

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MSQ
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 164 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 20 minuuttia

Kohteen Minsk Parhaimmat Pakettimatkat

Minsk lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Minskiin

Valko-Venäjän Minsk on vielä melko tuntematon matkakohde, mutta se sopii määränpääksi omatoimiselle matkailijalle, joka on kiinnostunut Valko-Venäjästä ja erilaisesta Euroopasta. Varaa nyt lennot Helsingistä Minskiin – seikkailu odottaa.

Helsinki–Minsk-lennot

Voit valita kätevät suorat lennot Helsingistä Minskiin; Belavia liikennöi reitillä kolmena päivänä viikossa. Suorilla lennoilla lentoaika on alle puolitoista tuntia. Muita hyviä yhteyksiä Helsingistä Minskiin on Turkish Airlinesilla, Ukraine International Airlinesilla ja Aeroflotilla, joiden lennoista löytyy varmasti sopiva, jos suora lento ei syystä tai toisesta sovi. Myös airBalticilla pääsee Minskiin kätevästi Riikan kautta. Edullisinta aikaa matkustaa Minskiin on elo–syyskuu, kalleinta taas loka–marraskuu. Minskin ilmasto on mannermainen: kesät ovat lämpimiä, talvet melko kylmiä ja kosteita. Talvella Valko-Venäjä sopii hyvin esimerkiksi lasketteluun ja muuhun talviurheiluun. Erinomainen matkustusajankohta on kevät, sillä kevät tulee Valko-Venäjällä jonkin verran Suomea aikaisemmin. Muista hankkia viisumi Valko-Venäjälle ennen matkaa. Viisumin saamiseen vaaditaan myös tietoja tulevasta majoituksesta. Valko-Venäjän ruplia voi vaihtaa joko valmiiksi ennen matkaa tai nostaa perillä pankkiautomaatista.

Matkaan Helsingistä

Helsinki-Vantaalta on kätevä suunnata matkalle Minskiin. Kentällä on tarjolla monipuoliset palvelut, ja lentokenttämuodollisuudet sujuvat yleensä joustavasti. Kentälle pääset bussilla tai paikallisjunalla Helsingin keskustasta. Omalla autolla saapuva voi jättää auton jollekin lentoaseman vartioiduista pysäköintialueista. Tai voit hypätä koneeseen jo kotipaikkakunnallasi ja lentää kotimaanlennolla Helsinkiin.

Minskiin

Minskin kansallinen lentoasema (MSQ) sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Minskin keskustasta itään. Matka lentoasemalta keskustaan taittuu paikallisbussilla, jonka pysäkki on lentoasemarakennuksen edustalla, portin 2 kohdalla. Linja 300У liikennöi läheisten metroasemien kautta Moskovan linja-autoasemalle, ja linja 300/300С kulkee osittain samaa reittiä Itäiselle linja-autoasemalle. Maršrutka-linjataksit lähtevät M2-valtatieltä, ja niillä pääsee kaupungin itäosiin hieman paikallisbussia nopeammin, noin 60–90 minuutissa. Itse asiassa monet 300-linjan bussivuorot ajetaan myös pakettiautoa muistuttavilla linjatakseilla. Lentoasemalta on myös uusi junayhteys Minskin päärautatieasemalle. Lentoasemalla ei ole juna-asemaa, mutta lähellä sijaitsevalle juna-asemalle pääsee liityntäbussilla. Kokonaismatka-aika on 70 minuuttia, itse junamatka kestää 55 minuuttia. Lentoaseman taksiasema sijaitsee porttien 5 ja 6 edustalla. Taksimatka kaupunkiin vie liikenteestä riippuen 30–60 minuuttia. Lentoasemalta voi vuokrata käyttöön auton, mutta se on varattava etukäteen. Perillä Minskissä kannattaa liikkua metrolla. Suomen ja Valko-Venäjän välillä ei ole lainkaan aikaeroa, mikä on aina matkailijan kannalta kätevää.

Mukavaa majoitusta Minskissä

Minskin majoitustarjonta on monipuolinen ja kattava. Tarjolla on kansainvälisiä ketjuhotelleja, edullisia pikkuhotelleja, retkeilymajoja ja vuokrattavia asuntoja. Rento reppumatkailu ei Valko-Venäjällä ole kovin yleistä, ja majoitus on tapana varata hyvissä ajoin etukäteen.

Minskin nähtävyydet

Maan keskiosassa sijaitsevassa, kahden miljoonan asukkaan Minskissä on upeita puistoja ja valtaisia aukioita, kuten tunnetut Voiton aukio ja Itsenäisyyden aukio. Neuvostoaikaisesta arkkitehtuurista kiinnostuneelle siellä riittää betonista nähtävää, kuten KGB:n entinen päämaja. Kaupungin vanhin rakennus on Pyhän Pietarin ja Paavalin katedraali, joka rakennettiin vuonna 1613 ja kunnostettiin 1871. Minskissä on useita kiintoisia museoita, kuten toiseen maailmansotaan keskittyvä Suuren isänmaallisen sodan historian museo. Suositeltavia puistoja ovat esimerkiksi Svislatš-joen rannalla sijaitseva Gorkin puisto luistinratoineen ja maailmanpyörineen ja Janka Kupalan puisto. Jos osut Minskiin kuumana kesäpäivänä ja kaipaat jotakin virkistävää, ei kannata huolestua Minskin sijainnista sisämaassa. Lähellä on kaupunkilaisten itsensäkin suosima tekojärvi, Minskaje Mora, jossa on tilava uimaranta. Järvelle on bussiyhteys Minskin linja-autoasemalta.

Minskin ravintolatarjonta on laaja ja kansainvälinen ja hintataso erittäin edullinen. Kattavan aterian saa yleensä noin seitsemällä eurolla.

Varaa heti halvat lennot Helsingistä Minskiin ja lähde koluamaan Itä-Euroopan tuntemattomimpia kolkkia.

Helsinki - Minsk Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Minsk?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Minsk on 165 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Minsk. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Minsk on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Minsk on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Minsk on tarjolla 63 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Minsk?

  reitillä Helsinki -- Minsk liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Minsk -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Minsk: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Minsk Intl. (MSQ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Minsk.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Minsk?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Minsk hintaan 165 €! Reitillä Helsinki -- Minsk 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Minsk (MSQ)\n * Finnair\n * Air Baltic\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Minsk useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Minsk (MSQ)\n * Finnair -- 45 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MSQ\n \n\n * Air Baltic -- 10 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MSQ\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MSQ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Minsk joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 45 lentoa reitillä Helsinki -- Minsk. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 63 lentoa kohteeseen Minsk (MSQ).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Minsk?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Minsk kestää yleensä noin 1 tunti, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 738,53 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 25 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Minsk?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Minsk (MSQ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.35\n * Aikaisin saapumisaika: 18.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Minsk liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Minsk liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------------|----------------|\n| Finnair | Boeing 737-500 |\n| Air Baltic | Boeing 737-500 |\n| Scandinavian Airlines | Boeing 737-500 |\n| Belavia Belarusian Airlines | Boeing 737-500 |\n| British Airways | Boeing 737-500 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Minsk?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: MSQ su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
Välilaskut
B2 858 04:15 pm 06:35 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Minsk

Näytä kaikki 181 majoitusliikettä kohteessa Minsk
114 €
DoubleTree by Hilton Hotel Minsk

DoubleTree by Hilton Hotel Minsk

5.0 kautta 5.0 9 Pobediteley Avenue, Minsk
DoubleTree by Hilton Hotel Minsk on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän hengen katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 193 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
39 €
Hotel Yubileiny

Hotel Yubileiny

3.0 kautta 5.0 Pobediteley Avenue 19, Minsk
Hotel Yubileiny on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän hengen katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 239 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
102 €
President Hotel Minsk

President Hotel Minsk

5.0 kautta 5.0 Kirova Street 18, Leninsky District, Minsk
President Hotel Minsk on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion akateeminen Janka Kupala -teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 154 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.