Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Minsk

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Minsk

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MSQ
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 178 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 20 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Minskiin

Valko-Venäjän Minsk on vielä melko tuntematon matkakohde, mutta se sopii määränpääksi omatoimiselle matkailijalle, joka on kiinnostunut Valko-Venäjästä ja erilaisesta Euroopasta. Varaa nyt lennot Helsingistä Minskiin – seikkailu odottaa.

Helsinki–Minsk-lennot

Voit valita kätevät suorat lennot Helsingistä Minskiin; Belavia liikennöi reitillä kolmena päivänä viikossa. Suorilla lennoilla lentoaika on alle puolitoista tuntia. Muita hyviä yhteyksiä Helsingistä Minskiin on Turkish Airlinesilla, Ukraine International Airlinesilla ja Aeroflotilla, joiden lennoista löytyy varmasti sopiva, jos suora lento ei syystä tai toisesta sovi. Myös airBalticilla pääsee Minskiin kätevästi Riikan kautta. Edullisinta aikaa matkustaa Minskiin on elo–syyskuu, kalleinta taas loka–marraskuu. Minskin ilmasto on mannermainen: kesät ovat lämpimiä, talvet melko kylmiä ja kosteita. Talvella Valko-Venäjä sopii hyvin esimerkiksi lasketteluun ja muuhun talviurheiluun. Erinomainen matkustusajankohta on kevät, sillä kevät tulee Valko-Venäjällä jonkin verran Suomea aikaisemmin. Muista hankkia viisumi Valko-Venäjälle ennen matkaa. Viisumin saamiseen vaaditaan myös tietoja tulevasta majoituksesta. Valko-Venäjän ruplia voi vaihtaa joko valmiiksi ennen matkaa tai nostaa perillä pankkiautomaatista.

Matkaan Helsingistä

Helsinki-Vantaalta on kätevä suunnata matkalle Minskiin. Kentällä on tarjolla monipuoliset palvelut, ja lentokenttämuodollisuudet sujuvat yleensä joustavasti. Kentälle pääset bussilla tai paikallisjunalla Helsingin keskustasta. Omalla autolla saapuva voi jättää auton jollekin lentoaseman vartioiduista pysäköintialueista. Tai voit hypätä koneeseen jo kotipaikkakunnallasi ja lentää kotimaanlennolla Helsinkiin.

Minskiin

Minskin kansallinen lentoasema (MSQ) sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Minskin keskustasta itään. Matka lentoasemalta keskustaan taittuu paikallisbussilla, jonka pysäkki on lentoasemarakennuksen edustalla, portin 2 kohdalla. Linja 300У liikennöi läheisten metroasemien kautta Moskovan linja-autoasemalle, ja linja 300/300С kulkee osittain samaa reittiä Itäiselle linja-autoasemalle. Maršrutka-linjataksit lähtevät M2-valtatieltä, ja niillä pääsee kaupungin itäosiin hieman paikallisbussia nopeammin, noin 60–90 minuutissa. Itse asiassa monet 300-linjan bussivuorot ajetaan myös pakettiautoa muistuttavilla linjatakseilla. Lentoasemalta on myös uusi junayhteys Minskin päärautatieasemalle. Lentoasemalla ei ole juna-asemaa, mutta lähellä sijaitsevalle juna-asemalle pääsee liityntäbussilla. Kokonaismatka-aika on 70 minuuttia, itse junamatka kestää 55 minuuttia. Lentoaseman taksiasema sijaitsee porttien 5 ja 6 edustalla. Taksimatka kaupunkiin vie liikenteestä riippuen 30–60 minuuttia. Lentoasemalta voi vuokrata käyttöön auton, mutta se on varattava etukäteen. Perillä Minskissä kannattaa liikkua metrolla. Suomen ja Valko-Venäjän välillä ei ole lainkaan aikaeroa, mikä on aina matkailijan kannalta kätevää.

Mukavaa majoitusta Minskissä

Minskin majoitustarjonta on monipuolinen ja kattava. Tarjolla on kansainvälisiä ketjuhotelleja, edullisia pikkuhotelleja, retkeilymajoja ja vuokrattavia asuntoja. Rento reppumatkailu ei Valko-Venäjällä ole kovin yleistä, ja majoitus on tapana varata hyvissä ajoin etukäteen.

Minskin nähtävyydet

Maan keskiosassa sijaitsevassa, kahden miljoonan asukkaan Minskissä on upeita puistoja ja valtaisia aukioita, kuten tunnetut Voiton aukio ja Itsenäisyyden aukio. Neuvostoaikaisesta arkkitehtuurista kiinnostuneelle siellä riittää betonista nähtävää, kuten KGB:n entinen päämaja. Kaupungin vanhin rakennus on Pyhän Pietarin ja Paavalin katedraali, joka rakennettiin vuonna 1613 ja kunnostettiin 1871. Minskissä on useita kiintoisia museoita, kuten toiseen maailmansotaan keskittyvä Suuren isänmaallisen sodan historian museo. Suositeltavia puistoja ovat esimerkiksi Svislatš-joen rannalla sijaitseva Gorkin puisto luistinratoineen ja maailmanpyörineen ja Janka Kupalan puisto. Jos osut Minskiin kuumana kesäpäivänä ja kaipaat jotakin virkistävää, ei kannata huolestua Minskin sijainnista sisämaassa. Lähellä on kaupunkilaisten itsensäkin suosima tekojärvi, Minskaje Mora, jossa on tilava uimaranta. Järvelle on bussiyhteys Minskin linja-autoasemalta.

Minskin ravintolatarjonta on laaja ja kansainvälinen ja hintataso erittäin edullinen. Kattavan aterian saa yleensä noin seitsemällä eurolla.

Varaa heti halvat lennot Helsingistä Minskiin ja lähde koluamaan Itä-Euroopan tuntemattomimpia kolkkia.

Lennot Helsinki – Minsk

Onko kohteiden Helsinki ja Minsk välillä suoria lentoja?

Onko Belavia yksi suosikeistasi? Jos on, sinua taatusti kiinnostaa kuulla, että se on yksi 1 yhtiöstä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Minsk (MSQ-Minskin kansainvälinen lentokenttä) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Minsk välillä kestää?

Tähän 740 km matkaan menee suurin piirtein 1 tunti ja 25 minuuttia. Kannattaa ehkä harkita tilavamman istuinpaikan varaamista suoralle lennolle kohteiden Helsinki ja Minsk välillä, jos haluat todella rentoutua lennon aikana.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Minsk välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Minsk välillä etkä tiedä varmasti miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Minsk (MSQ-Minskin kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Minsk välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Sinun ei tarvitse enää jatkaa täydelllisen lentoyhtiön hakemista. Olemme tehneet sen puolestasi ja löytäneet hyvän valikoiman lentoyhtiöitä, jotka operoivat lentoja kohteiden Helsinki ja Minsk välillä. Yksi niistä on Aeroflot, joka tarjoaa 40 lentoa kuussa. Mutta mitä runsaammin valinnanvaraa, sitä parempi. Belavia on toinen luotettava yhtiö, joka operoi 21 lentoa kohteiden Helsinki ja Minsk välillä joka kuukausi. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan loistava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Minsk välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Minsk välillä ei voisi olla helpompi. 5 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: MSQ ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
su
6.12
Välilaskut
B2 858 04:15 pm 06:35 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Minsk

Näytä kaikki 251 majoitusliikettä kohteessa Minsk
30 €
Willing Hotel

Willing Hotel

3.0 kautta 5.0 Lenina Street 50, Minsk
Willing Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dinamo-stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
Victoria Olimp Hotel Minsk

Victoria Olimp Hotel Minsk

4.0 kautta 5.0 Prospect Pobediteley 103, Minsk
Victoria Olimp Hotel Minsk on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Valko-Venäjän fyysisen kulttuurin valtionyliopisto (Belarusian State University of Physical Training) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
109 €
DoubleTree by Hilton Hotel Minsk

DoubleTree by Hilton Hotel Minsk

5.0 kautta 5.0 9 Pobediteley Avenue, Minsk
DoubleTree by Hilton Hotel Minsk on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän hengen katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.