Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Aarhus

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Aarhus

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi AAR
Lennon hinta 166 €

Halvat lennot Helsingistä Aarhusiin

Tiesitkö, että Tanskan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Aarhusiin pääsee Helsingistä alle kolmessa tunnissa? Aarhus on Jyllannin niemimaalla sijaitseva kaunis kaupunki, joka on liian usein jäänyt suomalaisilta matkailijoilta pääkaupunki Kööpenhaminan varjoon. Mikset ottaisi uutta näkökulmaa Tanskaan? Osta jo tänään lennot Helsingistä Aarhusiin ja opi paljon uutta Tanskasta!

Edullisesti Aarhusiin

Helsingistä Aarhusiin on matkaa vajaat 900 kilometriä. Aarhusiin liikennöi useita lentoyhtiöitä, kuten Finnair, SAS ja British Airways. Suoria lentoja Helsingistä Aarhusiin ei tällä hetkellä ole saatavilla, mutta pääset Aarhusiin kätevästi välilaskullisilla lennoilla Göteborgin tai Bromman kautta. Nopeimmillaan lento kestää kaksi tuntia ja 50 minuuttia. Keskimäärin edullisimmat reitillä liikennöivät lentoyhtiöt ovat SAS ja Finnair. Lennon hintaan vaikuttavat tietenkin myös monet muut tekijät, kuten ajankohta sekä se, kuinka paljon etukäteen olet ostanut lentosi. Aarhusin suhteen yksi asia on selvä: kun ostat lentosi jo kaksi kuukautta ennen lähtöpäivää, varmistat, että sinulle jää enemmän rahaa käytettäväksi suhteellisen korkean hintatason Aarhusissa. Halvat lennot Helsingistä Aarhusiin löydät todennäköisimmin helmi- ja syyskuussa. Kalleinta matkustaminen on puolestaan joulu- ja tammikuussa sekä keskikesällä, jolloin sää Tanskassa on todennäköisesti lämpimämpi kuin Suomessa.

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Lennot Helsingistä Aarhusiin lähtevät modernilta ja monipuoliselta Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL), jossa on kaksi terminaalia sekä ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita. Kyllä vain, lentokenttä sijaitsee Vantaan puolella, mutta kulkeminen sinne on kuitenkin helppoa niin Helsingistä kuin muualtakin Suomesta: parhaiten pääset lentokentälle kehäradan junalla, joka vie sinut ja matkatavarasi vikkelästi suoraan lentoasemalle puolessa tunnissa. Junalipun hinnaksi tulee noin 5,50 euroa, kun matkustat lentoasemalle Helsingin puolelta. Lisäksi lentoasemalle liikennöi Helsingin keskustasta lähtevä Finnairin lentokenttäbussi, joka taittaa matkan niin ikään puolessa tunnissa ja maksaa noin euron junaa enemmän.

Perillä Aarhusissa

Kun laskeudut Helsingistä Aarhusiin, käännä kellosi tunnilla taaksepäin. Aarhusin lentokenttä (AAR) sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Aarhusin kaupungista, ja lentokentän kautta matkustaa vuosittain noin 500 000 matkustajaa. Lentokentällä on yksi terminaalirakennus ja kaksi kiitorataa. Aarhusin lentokentällä on sopivasti kahviloita, ravintoloita ja tax free -myymälöitä, joihin kannattaa tutustua viimeistään paluumatkan koittaessa. Lentokentältä pääset Aarhusin kaupunkiin kätevästi lentokenttäbussilla: voit ostaa kohtuuhintaiset liput suoraan bussista, ja lipun voi maksaa myös euroilla tai luottokortilla. Lentokenttäbussi ajaa suoraan Aarhusin keskustaan. Toinen vaihtoehto on taksi, joka voi maksaa kuitenkin jopa 90 euroa. Edullisin vaihtoehto on siis suosia julkista liikennettä. Julkinen liikenne Aarhusissa on toimivaa, sillä välimatkat ovat lyhyitä ja bussiverkosto on tiheä. Kätevää on ostaa esimerkiksi kymmenen matkan kortti. Bussilla matkustaminen tuntuu suomalaisesta kuitenkin suhteellisen kalliilta, joten polkupyörän vuokraaminen on erittäin suositeltavaa.

Rohkeasti satulaan

Oletko jo ostanut lennot Helsingistä Aarhusiin? Pakkaa seuraavaksi pyöräilykypärä matkalaukkuusi! Tanska tunnetaan edistyksellisenä pyöräilymaana, ja myös Aarhusissa on lukuisia pyörävuokraamoita. Paikallista pyöräilykulttuuria kannattaa ensin hieman opiskella, ennen kuin lähtee liikenteen sekaan. On hyvä muistaa, että pyöräkaistalla ajetaan vain yhteen suuntaan, eikä kannata säikähtää sitä, että paikallinen liikennekulttuuri muistuttaa enemmän etelä- tai keskieurooppalaista kuin suomalaista liikennekulttuuria. Pyöräilijöiden suuresta määrästä johtuen autoilijat ovat tottuneet ottamaan kevyen liikenteen käyttäjät hyvin huomioon, ja niin ollen pyöräilyä Aarhusissa voi suositella koko perheelle.

Sitten menoksi!

Oletko valmis ikimuistoiseen kaupunkilomaan? Ota mukaan koko perheesi tai parhaat ystäväsi ja antaudu Tanskan kauneudelle!

Lennot Helsinki – Aarhus

Onko kohteiden Helsinki ja Aarhus välillä suoria lentoja?

Etsitkö suoraa lentoa kohteiden Helsinki ja Aarhus välillä? Niitä ei tällä hetkellä valitettavasti tarjota. Mutta ei syytä huoleen – löydät useita lentoyhtiöitä, jotka operoivat välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Aarhus välisille lennoille?

Haluatko tietää lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Aarhus välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtökenttä on mitä todennäköisemmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Ǻrhus (AAR).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Aarhus välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa etsiessään monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maukasta ruokaa tai ystävällistä palvelua. Vertaa näitä suosittuja yhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa juuri haluamasi mukavuudet:

  • SAS, 95 lentoa kuussa
  • Austrian, 66 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 27 lentoa kuussa
  • Thai Airways International, 24 lentoa kuussa
  • Luxair, 13 lentoa kuussa
  • EgyptAir, 10 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Aarhus välillä on?

Välillä Helsinki – Aarhus lennetään noin 5 lentoa päivässä. Seuraavan matkan suunnittelu ei siis ole iso ongelma.

Varatuimmat hotellit Aarhus

Näytä kaikki 118 majoitusliikettä kohteessa Aarhus
83 €
CABINN Aarhus Hotel

CABINN Aarhus Hotel

2.0 kautta 5.0 Kannikegade 14, Aarhus
CABINN Aarhus Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ǻrhusin teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 400 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
74 €
Zleep Hotel Aarhus Viby

Zleep Hotel Aarhus Viby

3.0 kautta 5.0 Viby Ringvej 4B, Aarhus
Zleep Hotel Aarhus Viby on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Brabrand-järvi on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
114 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

4.0 kautta 5.0 Margrethepladsen 1, Aarhus
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Musikhuset Aarhus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 234 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.