Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Luxemburg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Luxemburg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi LUX
Lennon hinta 148 €

Halvat lennot Helsingistä Luxemburgiin, kuvankauniiseen minivaltioon

Ranskan, Belgian ja Saksan keskellä sijaitsee yksi maailman pienimmistä valtioista, joka harvoin osuu matkailijoiden reitille. Luxemburg on suurin piirtein Kreetan saaren kokoinen maa, jonka pääkaupungissa Luxemburgissa asuu viidennes koko maan väestöstä. Luxemburg on silti varsin pieni kaupunki, sillä maassa asuu yhteensä vain vähän päälle puoli miljoonaa asukasta. Varaa halvat lennot Helsingistä Luxemburgiin ja nauti kaupunkilomasta Manner-Euroopan keskellä sijaitsevassa suurherttuakunnassa. Liikematkailijoille ja EU-viranhaltijoille Luxemburg on varmasti tullut tutuksi, sillä pääkaupungissa sijaitsee monia Euroopan unionin instituutioita ja runsaasti pankkitoimintaa. Noin 200 kilometrin säteellä Luxemburgista sijaitsee lukuisia hyvillä liikenneyhteyksillä siunattuja eurooppalaiskaupunkeja, kuten Bryssel ja Köln, mutta suoraan kohteeseen vievät lennot Helsingistä Luxemburgiin säästävät aikaa ja vaivaa.

Luxemburg, kätketty kaunotar

Useimmat eivät nimeä Luxemburgia unelmiensa kaupunkilomakohteiden joukkoon, mutta varsinkin kokeneiden kaupunkimatkailijoiden kannattaa lisätä se listalleen. Niin Luxemburgin valtio kuin kaupunki ovat kooltaan pieniä, joten pitkän viikonlopun aikana ehtii kiertää jopa koko maan. Lennon Helsingistä Luxemburgiin varanneiden matkailijoiden kannattaa varata tarpeeksi aikaa pääkaupungin kiertelyyn, sillä sen vanhat kaupunginosat ja linnoitukset kuuluvat Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. Kaupunkinäkymä muistuttaa välillä enemmän satua kuin todellisuutta, sillä suurien korkeuserojen leimaama kaupunki on täynnä vanhoja siltoja ja terävähuippuisia torneja. Myös pikaisella liikematkalla olevat lentomatkailijat ehtivät ihailla kaupungin upeita näkymiä. Luxemburg on maana varsin houkutteleva matkakohde, sillä pienellä alueella on kaikkea kartanoista vehreisiin metsiin.

Etsi lento Helsingistä Luxemburgiin

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole tarjolla suoria lentoja Helsingistä Luxemburgiin, mutta yhden välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja on useita. Lukuisista Keski-Euroopan suurkaupungeista on jatkoyhteys Luxemburgiin, joten Helsingin ja Luxemburgin väliseen matkaan ei pitäisi mennä kuin 4–6 tuntia. Vertaile lentoja Luxemburgista Helsinkiin ebookersin sivuilla ja valitse itsellesi sopivimpaan aikaan lähtevä lento, valinnanvaraa nimittäin riittää. Lufthansan yhteydet Frankfurtin tai Münchenin kautta sopivat välilaskujen pituuden puolesta kiireisillekin matkailijoille, samoin KLM:n lennot Amsterdamin kautta. Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen lentoaseman kautta sisältävät jonkin verran pidemmän välilaskun, mikä voi tosin olla tarpeen yhdellä maailman kiireisimmistä lentokentistä. Kaksi välilaskua sisältävät lennot Luxemburgiin ovat hyvässä lykyssä halvempia, mutta kesto on kahdeksasta tunnista ylöspäin.

Lähtö Helsingistä

Noin 17 kilometrin päässä pääkaupungin keskustasta sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema on erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Oman auton voi jättää yhdelle pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetuista parkkipaikoista, joiden vierestä kulkee maksuton lentokenttäbussi suoraan terminaalien eteen. Myös lentokenttähotelleissa majoittuvat vieraat pääsevät hyödyntämään ilmaista lentokenttäbussipalvelua. Monista pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevista kaupungeista pääsee kaukoliikenteen busseilla Helsinki-Vantaalle suoraan tai yhdellä vaihdolla. Helsingin keskustasta päin tulevat matkailijat taas voivat turvautua paikallisliikenteeseen tai Rautatieasemalta suoraan lentoasemalle ajavaan Finnair City Busiin. Rautatieasemalta lähtee liikkeelle myös HSL:n paikallisbussi numero 615, joka ajaa suoraan terminaalien eteen. Voit vaihtoehtoisesti nousta kehärataa kulkevien I- ja P-lähijunien kyytiin, joilla pääsee suoraan lentoasemalle. Lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen kannattaa varata hieman ylimääräistä aikaa, jos lento lähtee varhain aamulla tai myöhään iltapäivällä, sillä näinä aikoina lentoasemalla on ajoittain ruuhkaa.

Perillä Luxemburgissa

Luxemburgissa on ainoastaan yksi kansainvälinen lentoasema, kuuden kilometrin päässä maan pääkaupungista sijaitseva Findelin lentoasema (IATA: LUX). Helsinki-Vantaan tapaan Luxemburgin lentoasemalla on kaksi terminaalirakennusta. Lentoasemalle suunnitellaan junayhteyttä, mutta tällä hetkellä bussi on ainoa käytettävissä oleva julkisen liikenteen muoto. Luxemburgin kaupunkiin pääsee busseilla numero 16 ja 29. Niihin myydään lippuja terminaalien edessä olevasta automaatista. Taksilla matka Luxemburgin kaupunkiin maksaa keskimäärin 30 euroa, mutta hinta voi vaihdella taksiyhtiöiden välillä.

Varatuimmat hotellit Luxemburg

Näytä kaikki 313 majoitusliikettä kohteessa Luxemburg
108 €
Melia Luxembourg

Melia Luxembourg

4.5 kautta 5.0 1 Park Drai Eechelen, 10 Rue Fort Thuengen, Luxemburgin kaupunki
Melia Luxembourg on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Philharmonie Luxembourg (konserttisali) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 161 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
87 €
Park Inn by Radisson Luxembourg City

Park Inn by Radisson Luxembourg City

3.5 kautta 5.0 Avenue De La Gare 45-47, Luxemburgin kaupunki
Park Inn by Radisson Luxembourg City on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sacre Coeur (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 99 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
Doubletree by Hilton Luxembourg

Doubletree by Hilton Luxembourg

4.0 kautta 5.0 12 Rue Jean Engling, Luxemburgin kaupunki
Doubletree by Hilton Luxembourg on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bockin kasematit. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 345 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.