Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Dresden

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Dresden

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DRS
Lennon hinta 162 €

Halvat lennot Helsingistä Dresdeniin

Elbejoen laaksossa sijaitseva, joen molemmille rannoille levittäytyvä Dresden on Saksin osavaltion pääkaupunki. Kuten monet Saksan kaupungit, myös Dresden tuhoutui toisen maailmansodan aikana niin pahoin, että sen vanhakaupunki on rakennettu alusta loppuun uudelleen. Se odottaa kaduilleen ja kujilleen kävijöitä ja kiertelijöitä – varaa siis lennot Helsingistä Dresdeniin.

Helsinki–Dresden-lennot

Lennot Helsingistä Dresdeniin eivät ole suoria, mutta Lufthansalla on kätevä yhteys Münchenin kautta. Matkustusaika on vain reilut neljä tuntia. Toinen vaihtoehto on lentää Air Berlinillä Düsseldorfin kautta tai KLM:lla Amsterdamin kautta – myös näillä yhteyksillä matkustusaika pysyy kohtuullisena, 4–6 tunnissa. Halvimmillaan lennot Helsingistä Dresdeniin saa noin 200 eurolla. Parasta matkustusaikaa Dresdeniin on kevät, koska keväisin kaupungissa ei juuri sada, toisin kuin kesällä. Keskustan Altstadt ja Neustadt sijaitsevat Elben laaksossa, joten niiden ilmasto poikkeaa täysin ympäröivien alueiden ilmastosta. Dresdenin ilmasto on kuitenkin selvästi Suomen ilmastoa leudompi, joten matkalle on miellyttävä lähteä mihin vuodenaikaan hyvänsä-

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähdet mukavasti matkalle Dresdeniin. Lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat yleensä turhia jonottamatta, joten pääset nopeasti nauttimaan kentän monipuolisista palveluista ostosmahdollisuuksineen ja ravintoloineen. Näin voit hieman virkistyä ennen matkaa. Helsinki-Vantaalle voit saapua joko kotimaanlennolla muualta Suomesta tai Helsingin keskustasta bussilla tai uudella paikallisjunalla. Myös Finnair City Bus tuo kentälle hieman eri reittiä. Oman auton voit jättää jollekin lentoaseman pysäköintialueista. Mikäli lentosi lähtee aikaisin aamulla tai saavut kauempaa jo edellisenä päivänä, voit varata huoneen lentokenttähotellista.

Perillä Dresdenissä

Dresdenin kansainvälinen lentoasema (DRS) sijaitsee Klotzschessa, yhdeksän kilometrin päässä Dresdenin keskustasta. Lentoasemalta on kätevä yhteys S-bahnin linjalla S2 Dresdenin keskustan tärkeimmille asemille, Dresden Neustadtiin ja Dresdenin pääasemalle. Lentokentän S-bahn-asema sijaitsee suoraan terminaalirakennuksen alla. Lippuja voi ostaa aseman lippuautomaatista ja tuloaulan palvelutiskiltä. Lentoasemalta Dresdenin keskustaan voi matkustaa myös busseilla 77 ja 80. Bussista 77 on jäätävä pois Infineon-Nordin pysäkillä, jossa voi vaihtaa raitiovaunuun numero 7. Raitiovaunu vie keskustaan Albertplatzille, Pirnaischer Platzille ja päärautatieasemalle. Linjalla 80 pääsee ElbeParkin ostoskeskukseen ja Omsewitziin. Lippuja busseihin saa pysäkin lippuautomaateista ja tuloaulan palvelutiskiltä. Taksit löytyvät terminaalirakennuksen edustalta. Matka lentoasemalta Dresdenin keskustaan maksaa noin 20 euroa. Autonvuokraus hoituu terminaalin tuloaulan palvelutiskiltä, jossa autovaraus tehdään ja josta saa myös avaimet käteen. Dresdenin kaupungissa liikut etupäässä raitiovaunuilla ja S-bahnilla. Lippuja saa automaateista. Päivälippu on useita matkoja päivässä tekevälle matkailijalle kannattava hankinta. Historiallisen keskustan alueella pärjää hyvin jalkaisinkin. Suomen ja Dresdenin välinen aikaero on -1 tunti.

Majoitus Dresdenissä

Dresden on matkailijoiden suosiossa, joten majoitustarjonta on laajaa. Kaupungista löytyy kaikkea hostelleista luksustason hotelleihin. Vanhakaupunki on monen toivoma sijainti, mutta liikenneyhteydet ovat sen verran hyvät, että majapaikka voi hyvin olla muuallakin. Neustadt tekee nousua majoituskeskuksena, koska yöelämä on lähellä sitä.

Nähtävyyksiä Dresdenissä

Dresden on yhdistelmä hienoa arkkitehtuuria ja luonnonkauneutta. Vanhakaupunki jää Elben eteläpuolelle, Neustadt taas pohjoisrannalle. Vanhassakaupungissa ovat kaikki historiallisesti merkittävät rakennukset, Neustadtissa ravintolat, kaupat ja yöelämä. Arkkitehtuuriltaan kaupunki tarjoaa monipuolisesti nähtävää barokista renessanssiin ja klassismiin. Moderneja saavutuksia ovat uusi synagoga, UFA-kristallipalatsi ja uusittu päärautatieasema, jossa on jäljellä historialliset rautarakennelmat. Itä-Saksan sosialismia edustaa Dresdenin kulttuuripalatsi. Taidettakaan ei Dresdenissä voi ohittaa, vaan esimerkiksi Alte Meister- ja Neue Meister -taidekokoelmat on nähtävä. Musiikinystäville kohokohtia ovat vierailu kaupungin oopperassa ja filharmonisen orkesterin konsertissa. Jos kyllästyt kaupunkilomaan, Elben laakson pikkukylät, linnat ja kaunis luonto tarjoavat erinomaisia retkikohteita, joten nyt on oikea hetki varata halvat lennot Helsingistä Dresdeniin.

Lennot Helsinki – Dresden

Onko kohteiden Helsinki ja Dresden välillä suoria lentoja?

Haluatko matkustaa suoraan kohteiden Helsinki ja Dresden välillä? Valitettavasti se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin varata välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on saatavilla.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Dresden välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos aiot matkustaa kohteiden Helsinki ja Dresden välillä. Aiotko tavata ystäviä tai perheenjäseniä kohteeseen saapuessasi? Voit ilmoittaa heille, että Dresden (DRS) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Dresden välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa valitessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai hyvää palvelua. Vertaa näitä hyvämaineisia yhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa haluamasi mukavuudet:

  • Lufthansa, 81 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 60 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 53 lentoa kuussa
  • Air China, 53 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 53 lentoa kuussa
  • ANA, 53 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Dresden välillä on?

Viime hetken lomat voivat tuoda jännitystä elämään. 4 päivittäistä lentoa reitillä Helsinki – Dresden takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Dresden

Näytä kaikki 917 majoitusliikettä kohteessa Dresden
51 €
NH Dresden Neustadt

NH Dresden Neustadt

4.0 kautta 5.0 Hansastr. 43, Dresden, SN
NH Dresden Neustadt on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alter Schlachthof. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 269 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
80 €
NH Collection Dresden Altmarkt

NH Collection Dresden Altmarkt

4.5 kautta 5.0 An der Kreuzkirche 2, Dresden, SN
NH Collection Dresden Altmarkt on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Frauenkirche on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 240 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
72 €
Dorint Hotel Dresden

Dorint Hotel Dresden

4.0 kautta 5.0 Grunaer Str. 14, Dresden, SN
Dorint Hotel Dresden on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saksan hygieniamuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ravintolaa, täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 243 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.