Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Pisa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Pisa

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi FLR
Lennon hinta 158 €

Halvat lennot Helsingistä Pisaan

Kun haluat ottaa halvat lennot Helsingistä Pisaan, kaltevan tornin kaupunkiin, varaa lennot edullisesti ebookersilta. Monipuolinen Pisa tarjoilee matkaajalle upeita vanhoja rakennuksia ja palatseja, museoita, kylpylöitä ja shoppailumahdollisuuksia. Italia ja sen lämpimät säät, huikeat ruokaelämykset, siemaus hyvää italialaista juomaa sekä ihmisten eloisat viittoilut keskustellessa siivittävät sinut ajattelemaan, että itse asiassa haluan suorat lennot Helsingistä Pisaan ja mitä nopeammin, sitä parempi.

Ja aah, täältä sitä tullaan. Ebookersin vaihtoehdot kohteeseen ovat sen verran runsaat, että löydät helposti haluamasi hinnan ja ajankohdan. Katso tarkkaan, ovatko suorat lennot tarkoituksenmukaiset vai saisiko välilaskuilla vieläkin edullisemmat liput!

Pisa yllättää

Ei tätäkään kirjoitusta voi aloittaa millään muulla kuin puhumalla kaltevasta tornista. Kukaan kohteeseen lentävä ei nimittäin ole välttynyt tältä tiedolta, se ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Minkä materiaalin käteensä Pisan kaupungista ottaakin, siinähän se komeilee. 1100-luvulta peräisin oleva rakennus on kieltämättä komea – ja niin oli sen rakennusaikataulukin. Kummallisen vinossa ollutta tornia rakennettiin peräti noin 200 vuotta. Pieni ihmetys insinööriajatteluun taipuvaisella suomalaisella kuitenkin on: miksi rakennusmiehet jatkoivat rakentamista, vaikka silmilläkin näki, että nyt on kyllä tulossa sutta ja sekundaa?

Niin vinossa marmorista tehty torni on, että se on toiselta laidaltaan lähes metrin korkeammalla kuin toiselta. Tämä ei kuitenkaan estänyt muun muassa Galileo Galileita tekemästä kokeitaan tornista. Ja miksi siihen tarvittiin juuri tällainen kalteva torni? No siksi, että juttu olisi kiehtovampi – ja että varmasti varaisit lennot Helsingistä Pisaan näitä ihmeitä katsomaan. Tarkat mittaukset kertovat, että torni on vinossa peräti noin neljä astetta.

Samalla alueella kuin on tämä kaiken huomion saava torni, sijaitsevat myös tuomiokirkko sekä kastekappeli. Suomeksi paikkaa kutsutaan nimellä Ihmeiden aukio.

Nyt kun olet varaamassa lentoja Pisaan, haluat varmasti myös käydä ottamassa oman valokuvasi, kuinka pidät tornia pystyssä. Tätä kuva kelpaa jakaa sosiaalisessa mediassa, on se vaan sellainen kuvien klassikko. Ja sinun versiosi tietenkin huomattavasti hauskempi kuin muiden. Panosta hymyyn!

Ja nyt seuraa jotakin, mitä et varmaankaan vielä tiennyt: Pisassa on kaltevan torninsa lisäksi myös kaksi muutakin tornia, jotka ovat vinossa. Alueen maaperä ei varmaankaan ole aivan otollisin tähän tornien rakentamiseen. Mutta hyvin ovat säilyneet!

Suorat lennot Helsingistä Pisaan, si!

Pisa oli olemassa jo varsin kauan sitten ja jo muinaiset etruskit sitä asuttivat. Heidän jäljiltään kaupungissa näkee museoissa paljon säilyneitä esineitä, joita kannattaa käydä hämmästelemässä.

Muutenkin kaupungissa on hurmaava pittoreski tunnelma. Varsinainen keskusta on pieni, mutta nähtävää on silti paljon. Ja tässä kulturellissa kaupungissa on huomattavan paljon opiskelijoita.

Pääset Pisasta junalla myös nopeasti Toscanan muihin komeisiin kaupunkeihin Firenzeen ja Luccaan. Lentokentän nimi on Pisa Galileo Galilei Airport (PSA), joka on maakunnan suurin lentokenttä. Ja mikä mukavinta: lentokenttä sijaitsee varsin lähellä keskustaa. Tämä on lentokenttä, josta voisit vaikka kävellä sinne. Tietenkin mukavampiakin matkustusmuotoja on.

Matka kestää lentäen nopeimmillaan vähän yli kolme tuntia mutta varsinkin talvisaikaan välilaskuja tulee usein kaksi. Tämä lisää matkustusaikaa aika tavalla.

Helsinki-Vantaalta suoraan Pisaan

Lennot ponkaisevat Suomen suurimmalta lentokentältä, Helsinki-Vantaalta. Valinnanvaraa lentoyhtiöissä riittää, niin kuin voit hyvin nähdä ebookersin vaihtoehtojen lukumäärästä: Pisaan lentävät ainakin KLM, Finnair, Norwegian, Lufthansa, Air France, Austrian ja Air Berlin, mutta kaikki lentoyhtiöt eivät lennä kohteeseen ympäri vuoden.

Helsinki on mukava paikka pysähtyä ennen lomaa ja orientoitua Italian-matkaansa varten. Voit käydä vaikka virittäytymässä italialaisissa ravintoloissa tai kokeilla hotellielämisen riemukkuutta jo kotimaan kamaralla. Keskustasta pääset edullisimmin kentälle joko bussilla 615, P- tai I-junilla tai Finnairin bussilla. Tai jos aikataulu on kiireisempi, taksi on aina sopivan varma vaihtoehto.

Pisa on kohde, josta nautit. Etene rauhallisesti kohti ebookersin tarjouksia ja valitse niistä se, joka palvelee sinua parhaiten. Sitten vain varaa! Lennot Helsingistä Pisaan ovat ostos, joka pitää sisällään mahtavaa odotusta erinomaisesta lomasta. Valjasta asenteesi tekemään siitä juuri sellainen!

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Pisa välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteesta Helsinki kohteeseen Pisa, lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Pisa (PSA-Galileo Galilei).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Pisa välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos haluat aloittaa lomasi oikein, tarkista tarjoukset, joita Lufthansa tarjoaa. Vaikka lukuisat tunnetut yhtiöt liikennöivät kohteiden Helsinki ja Pisa välillä, tämä lentoyhtiö on monien usein matkustavien matkailijoiden kestosuosikki. Toinen vaihtoehto on United Airlines, joka liikennöi 30 lentoa näiden kaupunkien välillä joka kuukausi. Jos käytät hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit taata, että olet saanut parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Pisa välillä on?

Välillä Helsinki – Pisa lennetään suurin piirtein 3 lentoa päivässä. Seuraavan loman varaaminen käy siis todella helposti.

Varatuimmat hotellit Pisa

Näytä kaikki 3 154 majoitusliikettä kohteessa Pisa
125 €
Toscana Charme Resort

Toscana Charme Resort

5.0 kautta 5.0 68 Viale del Tirreno, Pisa
Toscana Charme Resort on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Migliarino San Rossore Massaciuccolin aluepuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 116 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
NH Pisa

NH Pisa

4.0 kautta 5.0 Piazza Stazione 2, Pisa, PI
NH Pisa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mezzogiorno. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
55 €
Hotel Bologna

Hotel Bologna

4.0 kautta 5.0 Via Mazzini 57, Pisa, PI
Hotel Bologna on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pisan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 4 tähden hotellissa on 64 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.