Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Goa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Goa

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi GOI
Lennon hinta 473 €

Kohteen Goa Parhaimmat Pakettimatkat

Goa lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Goaan

Reppureissaajien tunnetuksi tekemä Goa Intian niemimaan kyljessä on upea kohde rentouttavalle rantalomalle. Eksoottisesta Goasta löytyy värejä, makuja ja tuoksuja, joita voi annostella itselleen sopivalla tavalla yhdistämällä pitkillä hiekkarannoilla loikoiluun vierailuita temppeleissä ja toreilla sekä nauttimalla ateriaksi paikallisia mereneläviä. Oman pikantin lisänsä tuovat kulttuurin portugalilaisvaikutteet. Finnair liikennöi Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Goan kansainväliselle lentokentälle, ja välilaskullisilla yhteyksillä Goaan voi lentää useilla eri lentoyhtiöillä. Sivustomme on helppo tapa etsiä lennot Helsingistä Goaan ja aloittaa unelmien lomamatkan suunnittelu.

Milloin Goaan kannattaa matkustaa?

Goassa helteestä saa nauttia läpi vuoden, ja päivälämpötilat pyörivät +30 asteen tuntumassa. Kesäkuukausina korkeiden lämpötilojen ja kostean ilman yhdistelmä voi tehdä olosuhteista jopa tukalat, joten paras aika Goan-matkalle on marraskuun ja maaliskuun välinen jakso, jolloin sateetkin ovat vähäisempiä. Matkailusesongin alku ja loppu ovat rauhallisimpia ajankohtia, ja eniten turisteja Goassa taas on joulun ja uudenvuoden aikaan.

Milloin voin varata halvat lennot Helsingistä Goaan?

Turistisesongin ruuhka-aikoina lennoille voi olla tunkua ja kysyntä näkyy myös korkeammissa hinnoissa, joten parhaimmat mahdollisuudet löytää halpa lento Goaan on silloin, kun vilkkain lomakausi on vasta juuri alkamassa tai päättynyt – siis esimerkiksi lokakuun lopussa tai huhtikuun alussa. Finnairin suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Goan kansainväliselle lentokentälle kestää hieman yli kahdeksan tuntia. Välilaskullisilla yhteyksillä saa matkaan varata aikaa tähän nähden yleensä vähintään tuplaten. Sivustoltamme voit muutamalla klikkauksella hakea kaikki saatavilla oleva yhteydet ja varata itsellesi sopivimman matkan Helsingistä Goaan.

Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL)

Helsinki-Vantaan lentoasema avattiin liikenteelle Helsingin olympialaisia varten vuonna 1952. Se on Suomen vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, ja matkaa Helsingin keskustasta sinne on noin 20 kilometriä. Helsingin rautatieasemalta on Helsinki-Vantaalle suora junayhteys, ja muualta Suomesta taas linja-autot tuovat lentomatkailijat kätevästi suoraan terminaalin eteen. Henkilöautoille on Helsinki-Vantaalla runsaasti pysäköintitilaa useilla parkkialueilla, joista osa sijaitsee hieman kauempana terminaaleista ja on tarkoitettu erityisesti pitkäaikaispysäköintiin. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi terminaalia; tarkista matkavarauksestasi tai lentoyhtiön internetsivuilta, kummasta oma lentosi lähtee. Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelut ovat saaneet kiitosta monissa yhteyksissä, ja lennon lähtöä odotellessa aika kuluu myymälöissä kierrellen tai kahviloissa ja ravintoloissa istuskellen. Lentoasemalla on myös viihtyisät lounge-tilat rauhalliseen oleskeluun.

Saapuminen Goan lentoasemalle (GOI)

Goan Dabolimin lentokenttä on Goan osavaltion ainoa lentoasema ja sijaitsee Dabolimin kaupungissa, 29 kilometrin päässä osavaltion pääkaupungista Panajista ja 4 kilometrin päässä Vasco da Gaman kaupungista. Kuten Intian muillakin lentoasemilla, myös Dabolimin lentokentän matkustajamäärät ovat kasvaneet huimasti 2000-luvun aikana ja peräti nelinkertaistuneet sitten vuoden 2005. Koska lentokentälle liikennöivät paikallisbussit ovat usein täpötäysiä eikä niillä ole täsmällisiä aikatauluja, on taksi suositeltavin kulkuväline lentokentältä majapaikkaan siirtymiseen. Lähimmälle rautatieasemalle on lentokentältä matkaa kilometrin verran. Monille hotelleille on järjestetty myös ilmainen shuttle bus -kuljetus, joten tämä vaihtoehto kannattaa varmistaa hotellilta. Goan Dabolimin lentokentältä voi halutessaan – ja jos ei arastele Intian vasemmanpuoleista liikennettä – saada käyttöön myös vuokra-auton. Varaus siitä kannattaa kuitenkin tehdä jo etukäteen.

Miten voin viettää aikaani Goassa?

Goassa maalliset murheet on helppo unohtaa, sillä trooppiset olosuhteet, upeat rannat ja intialainen ruoka saavat mielen lepäämään. Täydellisen rentoutumisen varmistamiseksi Goassa on myös tarjolla runsaasti erilaisia helliviä hoitomuotoja ja mahdollisuuksia esimerkiksi joogaan. Vesiurheilutarjonta on erinomaista ja patikointireitit monipuoliset. Erilaisia opastettuja retkiä on tarjolla maalla ja merellä, mutta helppo tapa tutustua Goaan on napata taksi vaikka koko päiväksi ja kierrellä kuljettajan opastuksella ympäriinsä. Pohjois-Goassa meno on yleensä vilkkaampaa ja esimerkiksi yöelämään halajavan kannattaa suunnata sinne, ja rauhallisempaan lomanviettoon oivallisimmat puitteet löytyvät Etelä-Goasta, jossa yhtenäistä rantaviivaa on kymmeniä kilometrejä – kauniita kirkkoja ja temppeleitä unohtamatta.

Liikkuminen Goassa

Koska bussit Goassa ovat tavallisesti tupaten täysiä ja kulkevat epäsäännöllisesti, helpommalla monesti pääsee, kun ottaa taksin; hinnat ovat varsin kohtuulliset ja kuljettajat toimivat tarvittaessa myös hyvinä oppaina. Koska Intiassa on vasemmanpuoleinen liikenne, ei omatoiminen ajaminen välttämättä ole aivan helppo rasti, mutta jos tämä luonnistuu, on skootteri varsin näppärä ja edullinenkin kulkupeli. Ajelu auto-riksalla kannattaa ehdottomasti kokea – nekin ovat osa arkea Goassa. Varaa halvat lennot Helsingistä Goaan nyt!

Helsinki - Goa Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Goa?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Goa on 474 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Goa. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Goa on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Goa on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Goa on tarjolla 6 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Goa?

  reitillä Helsinki -- Goa liikennöi 2 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Goa -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Goa: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Dabolim (GOI), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Goa.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Goa?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Goa hintaan 474 €! Reitillä Helsinki -- Goa 2 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Goa (GOI)\n * Finnair\n * Qatar Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Goa useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Goa (GOI)\n * Finnair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GOI\n \n\n * Qatar Airways -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- GOI\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Goa joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 3 lentoa reitillä Helsinki -- Goa. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 6 lentoa kohteeseen Goa (GOI).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Goa tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Goa ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 18 tuntia, 55 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 6 992,71 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 18 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 55 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Goa?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Goa (GOI)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.50\n * Aikaisin saapumisaika: 02.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 09.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 02.45\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Goa?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Goa

Näytä kaikki 2 888 majoitusliikettä kohteessa Goa
247 €
The Leela Goa

The Leela Goa

5.0 kautta 5.0
The Leela Goa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mobor Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
122 €
Taj Fort Aguada Resort & Spa, Goa

Taj Fort Aguada Resort & Spa, Goa

5.0 kautta 5.0
Taj Fort Aguada Resort & Spa, Goa on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Candolimin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 145 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
87 €
Hyatt Centric Candolim Goa

Hyatt Centric Candolim Goa

5.0 kautta 5.0
Hyatt Centric Candolim Goa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 167 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.