Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kajaani

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kajaani

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KAJ
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 122 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 20 minuuttia

Halvat lennot Helsinki – Kajaani

Kainuun vireä ja omalaatuinen maakuntakeskus Kajaani sijaitsee vain tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Halvat lennot Helsinki – Kajaani -välillä löydät kätevästi kauttamme. Finnairin reittilentoja Kajaaniin kulkee päivittäin ja edullisimmin saat lennon varatessasi sen ajoissa. Varaa nyt lennot Helsingistä – Kajaaniin ja lennä Itä-Suomen luonnon keskelle.

Lennä Kajaanin Helsinki-Vantaalta

Matkasi Helsingistä Kajaaniin alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, vajaan kahdenkymmenen kilometrin päästä Helsingin keskustasta. Mikäli saavut lentokentälle omalla autollasi, lentoasemalla on terminaalien läheisyydessä paljon edullisia pysäköintipaikkoja. Viikkohinta on 42–145 euroa. Ilmainen bussikuljetus sisältyy hintaan. Tee varaus nettipalvelussammeetukäteen ja varmistat parkkipaikan ruuhka-aikanakin. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle kätevästi bussilla, junalla tai taksilla. Bussimatka kestää keskustasta noin 40 minuuttia, junalla ja taksilla pääset lentokentälle puolessa tunnissa. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 2, ja kotimaan lentojen lähtöselvitysaika on 45 minuuttia.

Saapuminen kajaaniin ja yöpyminen

Kajaanin lentoasema sijaitsee Paltaniemen kylässä noin kahdeksan kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Lentoasemalta Kajaaniin, Sotkamoon ja Vuokattiin liikennöi Kattilinjat. Lentokenttäbussi lähtee noin kymmenen minuuttia lennon laskeutumisen jälkeen, mikä riittää pienellä kentällä hyvin. Bussimatka Kajaaniin maksaa noin kuusi euroa ja Sotkamoon ja Vuokattiin noin 13 euroa. Myös takseja odottaa terminaalin edessä lentojen aikataulujen mukaan, mutta voit varata kyydin etukäteen, jolloin pääset suoraan jatkamaan matkaa. Kainuun matkailukohteissa kannattaa liikkua vuokra-autolla, jonka voit varata palvelussamme samalla kun ostat lentosi. Kajaanissa ja sen lähiseudulla on useita laadukkaita hotelleita, kuten Kartanohotelli Karolineburg, tasokkaita matkailukeskuksia ja leirintäalueita sekä runsaasti mökkimajoitusvaihtoehtoja. Rauhallinen Rehjan saari keskellä Nuasjärveä on mökkeilijän unelma. Majoitus kannattaa varata kätevästi kauttamme samalla kun varaat lennot Helsingistä Kajaaniin.

Portti Kainuuseen

Suomen neljänneksi suurimman järven, Oulujärven, rannalla sijaitseva Kajaani on Kainuun maakunnan suurin kaupunki, ja se tunnetaan yleisesti porttina Kainuun maakuntaan. Kreivi Pietari Brahe perusti Kajaanin vuonna 1651 Kajaaninjoen varteen. Joki ja historiallisen Kajaanin linnan rauniot ovat näkyvillä aivan kaupungin keskustassa. Kajaanin linna oli viimeinen keskiaikainen linnoitus Skandinaviassa. Saavuttuasi lentäen Kajaaniin pääset helposti Kainuun muihin matkailukohteisiin. Kajaani sijaitsee kahden merkittävän matkailualueen, Vuokatin ja Oulujärven välissä. Aktiivimatkailijalle ykköskohteita ovat Vimpelinvaara, Vuokatti, Paljakka ja Ukkohalla laskettelurinteineen. Kaikki sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä Kajaanista. Talviurheilusta kesäaikaan innostuvan kannattaa suunnata Vuokattiin, jossa on maailman ensimmäinen hiihtotunneli, jossa voi hiihtää ympäri vuoden.

Kainuun kesyttämätön (ja kesytetty) luonto

Kainuun luonnossa yhdistyvät Itä- ja Pohjois-Suomen tunnusomaisuudet: vaarat, metsät, vesistöt ja suot ovat hallitsevassa roolissa. Luonto on avaraa ja puhdasta, ja neljä vuodenaikaa ovat vahvasti läsnä. Kajaanissa ja sen lähiseuduilla pääset karhusafarille, perhokalastamaan, patikoimaan, mönkijäajelulle, golfaamaan, tai rentouttavalle kylpylälomalle. Kainuun mereksi kutsutun Oulujärven ympärillä on monipuolisia luonto- ja kulttuurimatkailukohteita. Eksoottinen elämys voi löytyä yhtä hyvin pienestä kesäteatterista luonnon keskeltä kuin karhusafariltakin.

Kulttuurimaakunta

Kainuussa ovat tehneet elämäntyönsä useat taiteilijat. Suomen kansalliseepos Kalevala on koottu Kainuussa. Runot, kirjallisuus, kuvataide, musiikki ja teatteri kumpuavat kainuulaisesta maisemasta. Elosta karun luonnon keskellä kertoo Suomen tunnetuin maakuntalaulu, Nälkämaan laulu. Kajaanin merkittävimmät kulttuuritapahtumat ovat Kajaanin Runoviikko, Kainuun Jazzkevät sekä Kajaani Tanssii -tapahtuma. Suomen eturivin teattereihin lukeutuva Kajaanin Kaupunginteatteri järjestää esityksiä niin Kajaanissa kuin sen lähialueillakin. Heinäkuussa järjestettävä kaksiviikkoinen Kuhmon Kamarimusiikki on Suomen suurin kamarimusiikkifestivaali. Korkeatasoinen festivaali tunnetaan välittömästä ilmapiiristään, niin sanotusta Kuhmon hengestä. Nälän yllättäessä kannattaa maistaa aitoja kainuulaisia perinneherkkuja, marjatäytteisiä rönttösiä, jotka on leivottu ruiskuoreen. Varaa siis kauttamme lennot Helsinki – Kajaani -välille ja lähde tutustumaan kainuulaiseen luontoon ja elämänmenoon.

Helsinki - Kajaani Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kajaani?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kajaani on 122 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kajaani. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kajaani on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kajaani on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kajaani on tarjolla 17 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kajaani?

  reitillä Helsinki -- Kajaani liikennöi 1 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kajaani -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kajaani: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kajaani (KAJ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kajaani.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kajaani?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kajaani hintaan 122 €! Reitillä Helsinki -- Kajaani 1 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kajaani (KAJ)\n * Finnair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kajaani useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kajaani (KAJ)\n * Finnair -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KAJ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kajaani joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 17 lentoa reitillä Helsinki -- Kajaani. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 17 lentoa kohteeseen Kajaani (KAJ).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Kajaani?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Kajaani kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 463,39 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 15 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 15 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kajaani?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kajaani (KAJ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.25\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: KAJ pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
Välilaskut
AY 645 09:40 am 11:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 647 12:15 pm 01:35 pm Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 646 03:50 pm 05:10 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 419 09:20 pm 10:40 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Kajaani

Näytä kaikki 73 majoitusliikettä kohteessa Kajaani
Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15, Sotkamo
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (41 arvostelua)

  Katinkulta Golf, SuperPark Vuokatti ja Vuokatinrinteet sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hiukan ...

  Holiday Club Katinkulta105 €

  Holiday Club Katinkulta105 €
  Break Sokos Hotel Vuokatti

  Break Sokos Hotel Vuokatti

  Kidekuja 2, Snowpolis, Sotkamo
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (12 arvostelua)

   Vuokatinrinteet on 1,7 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. SuperPark Vuokatti ja Katinkulta ...

   Break Sokos Hotel Vuokatti110 €

   Break Sokos Hotel Vuokatti110 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.