Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tampere

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tampere

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEV

Huippunopeat ja halvat lennot Helsingistä Tampereelle

Itse kukin kaipaa välillä pientä maisemanvaihtoa, mutta aina ei ole mahdollista käyttää runsaasti aikaa lomailuun. Tällöin kotimaan sisäinen matka on juuri sopiva piristysruiske tylsän arjen keskelle. Pääkaupunkiseudulla on toki runsaasti tekemistä, mutta varaamalla lennot Helsingistä Tampereelle pääset osallistumaan esimerkiksi Tampereen monipuolisiin kesätapahtumiin tai viettämään aikaa Särkänniemessä koko perheen kesken. Kestoltaan lyhyet ja hinnaltaan halvat lennot Helsingistä Tampereelle ovat myös kiireisten liikematkailijoiden mieleen, sillä aina aika ei riitä nähtävyyksien kiertelyyn ja Näsijärven kimmeltävän pinnan tuijotteluun. Kulttuurikaupunkina Tampere ei jää Helsingistä paljoa jälkeen, sillä kaupungissa on mahtavan omaleimaisia museoita, kauniit koskimaisemat ydinkeskustassa ja runsaasti mustaamakkaraa tarjoilevia grillejä.

Tampereen parhaat elämykset

Tampere eli tuttavallisemmin Mansesteri on saanut lempinimensä siitä, että se muistuttaa monilla tavoin Englannin tunnettua teollisuuskaupunkia Manchesteria. Kaupungin kauniit punatiilirakennukset eivät enää nykyään kätke sisäänsä tehdastoimintaa vaan trendikkäitä baareja ja ravintoloita. Yksi hienoimpia vanhoihin tiilirakennuksiin perustettuja vierailukohteita on Tammerkosken rannalla sijaitseva Vapriikki, johon kuuluu useita museoita ja näyttelyitä. Etsi lennot Helsingistä Tampereelle esimerkiksi Tampere Jazz Happeningiä, Sauna Open Air -metallifestareita tai kaupunkifestivaali Tammerfestiä silmällä pitäen. Myös kiekkokulttuuria vaalitaan Tampereella, sillä Tappara ja Ilves keräävät lätkäfanit katsomoon ilta toisensa perään. Korkeakulttuurin ystävät taas löytävät itselleen mieleistä taidetta esimerkiksi Tampere‑talosta, jossa pääsee kokemaan niin Tampere Filharmonian esityksiä kuin oopperanäytäntöjä.

Suorat lennot Helsingistä Tampereelle

Mikään ei voita lentämisen kätevyyttä silloin, kun paikasta toiseen on päästävä vikkelästi. Kotimaan matkailijoiden onneksi Finnair pitää huolen Helsingin ja Tampereen välisestä lentoliikenteestä, ja päivittäin on yleensä tarjolla 2–4 lentoa suuntaansa. Vertaile suoria lentoja Helsingistä Tampereelle ebookersin sivuilla ja valitse itsellesi sopivin yhteys. Lentovuoroissa on jonkin verran kausittaista vaihtelua, mutta juhannusta, joulua ja uutta vuotta lukuun ottamatta kaupunkien välillä pääsee aina matkailemaan lentäen. Päivän ensimmäinen vuoro Helsingistä Tampereelle nousee yläilmoihin yleensä vasta puolenpäivän jälkeen ja viimeinen vuoro aivan puolenyön korvilla. Lentoja Tampereelta Helsinkiin lähtee jo varhain aamulla: päivän ensimmäinen kone starttaa kuuden maissa, mutta viimeinen vuoro on jo pian kymmenen jälkeen. Noin 150 kilometrin matka kaupunkien välissä taittuu 35–40 minuutissa, joten matkalla ei juuri ehdi kyllästyä.

Lähtö Helsinki-Vantaalta

Omalla autolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle saapuvat matkailijat voivat jättää menopelinsä pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetuille parkkipaikoille, joiden ohitse kulkee ilmainen lentokenttäbussi. Parkkipaikan voi halutessaan varata jo etukäteen Finavian sivujen kautta ja selättää pysäköintihuolet helposti. Myös julkisilla liikennevälineillä on helppo saapua Helsinki-Vantaalle, sillä lentoasemalle pääsee Helsingin keskustasta päin sekä junalla että bussilla. HSL:n paikallisbussi numero 615 ja Finnair City Bus lähtevät matkaan Rautatieasemalta ja saapuvat lentoasemalle 30–45 minuutissa. Junamatkustamisen ystävät valitsevat kehärataa kulkevan I- tai P-lähijunan, jotka kulkevat Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Junamatka päärautatieasemalta Helsinki-Vantaalle vie junalla puolisen tuntia. Lähtöselvityksen Finnairin lennolle voi tehdä halutessaan netissä tai lentoaseman automaatilla, ja Helsinki-Vantaalla jopa matkalaukut voi hoitaa koneeseen matkatavara-automaatin avustuksella. Lentoasemalle kannattaa saapua ajoissa etenkin, jos oma lento lähtee klo 6–8.30 tai 14.30–18 välillä.

Saapuminen Tampereelle

Tampere–Pirkkalan lentoasema sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Tampereelta. Kaksiterminaaliselta lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa esimerkiksi paikallisliikenteen bussilla 1A tai Tokeen Liikenteen liikennöimällä Ryanair-bussilla, johon kaikki matkailijat ovat tervetulleita käyttämästään lentoyhtiöstä riippumatta. Matka lentoasemalta Tampereelle kestää kummallakin bussilla puolisen tuntia. Taksilla sama matka taittuu parissakymmenessä minuutissa ja maksaa suurin piirtein 35 euroa. Lentoasemalla päivystää aina takseja saapuvien lentojen aikataulua myötäillen.

Varatuimmat hotellit Tampere

Näytä kaikki 131 majoitusliikettä kohteessa Tampere
93 €
Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

4.0 kautta 5.0 Lapinniemenranta 12, Tampere
Holiday Club Tampereen Kylpylä on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tampere-talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
135 €
Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

4.0 kautta 5.0 Hatanpään Valtatie 1, Tampere
Original Sokos Hotel Ilves on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Koskikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 336 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
57 €
Omena Hotel Tampere

Omena Hotel Tampere

2.5 kautta 5.0 Hämeenkatu 7, Tampere
Omena Hotel Tampere on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmann. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 152 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.