Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Lappi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Lappi

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KEM
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 111 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 21 minuuttia

Kohteen Lappi Parhaimmat Pakettimatkat

Lappi lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle

Etelä-Suomen talvet ovat yleensä pelkkää loskaa, räntää ja jäistä vesisadetta. Onneksi pohjoisessa on luminen Lappi, jonka suosituissa hiihtokeskuksissa latuja ja rinteitä riittää. Varaa halvat lennot Helsingistä Rovaniemelle ja lähde itse katsomaan, millaisiin keleihin Pohjois-Suomessa on totuttu. Jos talvikaamos ja paukkuvat pakkaset eivät kuulosta houkuttelevalta, voi Rovaniemelle suunnata myös johonkin toiseen vuodenaikaan. Niiden suhteen Rovaniemellä onkin valinnanvaraa, sillä Lapissa vuodenaikoja on kahdeksan. Sekä erävaeltajat että sunnuntairetkeilijät pääsevät nauttimaan tunturirinteiltä avautuvista näkymistä ja erämetsien rauhasta. Vertaile lentoja Helsingistä Rovaniemelle ebookersin sivuilla ja etsi itsellesi paras aika lähteä pohjoiseen. Varmista samalla kunnon lahjasaalis ensi jouluna ja käy tapaamassa Lapin tunnetuinta asukasta Rovaniemen kupeessa sijaitsevassa Joulupukin pajakylässä.

Lennot Helsingistä Rovaniemelle

Rovaniemeä kuulee joskus kutsuttavan Lapin portiksi, mikä onkin aika osuva nimi. Napapiirin pohjoispuolelta alkavat Lapin laajat laulumaat, joille on helppoa suunnata Rovaniemeltä käsin. Suosituin matkustusaika Rovaniemelle on vilkas talvisesonki, jolloin Lapin hohtavat hanget houkuttelevat erityisesti laskettelijoita ja lumilautailijoita tunturirinteille. Luontoretkeilijöiden kannalta kevät, alkukesä ja alkusyksy ovat parasta mahdollista aikaa vierailla Rovaniemellä, sillä säät ovat silloin mukavimmat ulkona liikkumiseen eikä keskikesän itikoiden ininä haittaa. Etsi lennot Rovaniemelle sinulle sopivimpaan aikaan ja lähde ihailemaan ruskan loistoa ja revontulien säihkettä.

Helsingin ja Rovaniemen välillä liikennöidään suoria lentoja lähes koko vuoden ympäri. Poikkeuksen säännöstä muodostaa heinäkuu, jolloin lentoliikenne kaupunkien välillä taukoaa kokonaan. Keskikesän Lapin-lomailijat joutuvat siis keksimään varasuunnitelman, mutta muilla matkailijoilla valinnanvaraa riittää. Finnair ja Norwegian Air International pitävät huolen, että suoria lentoja Helsingistä Rovaniemelle on tarjolla päivittäin. Sesonkikauden ulkopuolella Finnairilla on Rovaniemelle neljä vuoroa päivässä. Varhaisin aamulähtö ennen kahdeksaa lennetään vain arkipäivinä. Norwegian täydentää lentotarjontaa kätevillä alkuiltapäivän vuoroilla. Sesonkiaikaan lento Helsingistä Rovaniemelle on vieläkin helpompi löytää, sillä sekä Norwegian että Finnair lisäävät silloin vuoroja kaupunkien välille. Matkalla ei kauaa nokka tuhise, sillä lähes 700 kilometrin matka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Rovaniemelle kestää lentäen vain vajaat puolitoista tuntia.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Sujuva matkalle lähtö on kaiken A ja O, jotta lomatunnelma ei lässähdä heti alkuunsa. Ota jo matkalippuja varatessa huomioon, että hiihtovälineistä voi joutua maksamaan ylimääräisen maksun lentoyhtiöstä riippuen. Hiihtovälineisiin liittyvistä kuljetusehdoista kannattaa hakea tietoa suoraan valitsemasi lentoyhtiön omilta sivuilta. Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtöselvitys- ja turvatarkastuspisteissä voi olla ajoittaista ruuhkaa etenkin koulujen loma-aikoina, joten varaa tarpeeksi aikaa pakollisiin toimenpiteisiin. Päivittäin ruuhkia on usein kello 6–8.30 ja 14–17.30. Monet lentoyhtiöt tarjoavat nykyisin mahdollisuuden hoitaa lähtöselvitys netissä etukäteen tai lentoasemalla automaatilla. Myös ruumaan menevät matkatavarat voi helposti hoitaa itse lennolle mukaan Bag Drop -itsepalveluautomaatilla. Lapsiperheet on osattu huomioida hyvin Helsinki-Vantaalla, sillä heitä varten on oma turvatarkastuspiste.

Helsinki-Vantaalle pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä, sillä Finnair City Bus ja HSL:n linja 615 vievät matkailijat Rautatientorilta suoraan kentälle. Kehäradan I- ja P-junat kuljettavat myös lomailijoita Tikkurilan ja Myyrmäen kautta päärautatieasemalta suoraan terminaalien luo. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on kaksi yhdyskäytävällä toisiinsa liitettyä terminaalia, joista molemmille pääsee junalla ja bussilla.

Saapuminen Rovaniemelle

Rovaniemen päässä lentomatkailijaa odottaa kiireetön ja kompaktin kokoinen lentoasema, joka on noin 10 kilometrin päässä kaupungista. Joulupukin pajakylä ja sen yhteydessä oleva SantaPark ovat vain parin kilometrin päässä kentästä. Rovaniemen keskustaan ja hotelleille kulkee saapuvien lentojen aikatauluja myötäilevä Airportbus. Pyhä-Luoston hiihtokeskukseen suuntaavia matkailijoita palvelee SkiBus, jonka aikataulut voi tarkistaa matkakeskuksen sivuilta. Suuntaa Rovaniemelle ja ota Lappi haltuun.

Helsinki - Lappi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Lappi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Lappi on 111 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lappi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Lappi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Lappi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Lappi on tarjolla 37 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Lappi?

  reitillä Helsinki -- Lappi liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Lappi -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lappi: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Rovaniemi (RVN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lappi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Lappi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Lappi hintaan 111 €! Reitillä Helsinki -- Lappi 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Lappi (RVN)\n * Finnair\n * British Airways\n * Djibouti Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Lappi useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Lappi (RVN)\n * Finnair -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- RVN\n \n\n * British Airways -- 11 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- RVN\n \n\n * Djibouti Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- RVN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lappi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Helsinki -- Lappi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 37 lentoa kohteeseen Lappi (RVN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Lappi?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Lappi kestää yleensä noin 1 tunti, 15 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 698,31 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 16 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Lappi?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Lappi (RVN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.50\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n

Hotellit Lappi

Näytä kaikki 376 majoitusliikettä kohteessa Lappi
Holiday Club Saariselka

Holiday Club Saariselka

Saariseläntie 7, Saariselkä
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,6/5 (39 arvostelua)

  Angry Birds Activity Park Saariselkä, Saariselka Ski Resort ja Saariselkä sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta ...

  Holiday Club Saariselka87 €

  Holiday Club Saariselka87 €
  Arctic TreeHouse Hotel

  Arctic TreeHouse Hotel

  Tarvantie 3, Rovaniemi
   4.5 kautta 5.0
    
    
   4,5/5 (2 arvostelua)

   SantaPark on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Ounasvaara ja Lappia-talo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Lordi-aukio ja Lapin yliopisto ...

   Arctic TreeHouse Hotel547 €

   Arctic TreeHouse Hotel547 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.