Lennot New York - New Orleans

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Reitin New York – New Orleans lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodi
NYC
Kohdelentokentän IATA-koodi
MSY
Lentovaihtoehtoja
1
Lennon keskimääräinen kesto
2 tuntia 31 minuuttia

New Orleans MSY lentotiedot

Lähtöpaikka
New York
Lähtölenuitktän IATA-koodi
NYC
Matkustaminen kohteeseen
New Orleans
Kohdelenuitktän IATA-koodi
MSY
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
12
Lentoyhtiöt
Etäisyys
1902 km
Suoran lennon kesto
1 8
Lentohinta

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta New York kohteeseen New Orleans?
Saat COVID-19-matkustusneuvontasivultamme lisätietoja kaikista mahdollisista matkustusrajoituksista ja terveysneuvoista, jos aiot lähiaikoina matkustaa kohteeseen New Orleans kohteesta New York.
Onko kohteiden New York ja New Orleans välillä suoria lentoja?
Onko New York – New Orleans -reitti seikkailusi ensimmäinen osuus? Mikset kokeilisi reittiä Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) – New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema)? Voit varata lentosi monilta lentoyhtiöiltä, joihin kuuluvat United Airlines ja Spirit Airlines. Jos kummallakaan näistä ei ole suunnitelmiisi sopivia lippuvaihtoehtoja, voit kokeilla varata lennot muilta lentoyhtiöiltä, esimerkkeinä Delta tai JetBlue. Ne molemmat lentävät reitillä New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema) – New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema).
Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen New Orleans COVID-19:n takia?
Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen New Orleans ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.
Kuinka kauan suora lento kohteiden New York ja New Orleans välillä kestää?
Jos tapanasi on lennon aikana tutustua muihin matkustajiin, sinulla on suurin piirtein 3 tuntia ja 15 minuuttia aikaa siihen tällä suoralla lennolla kohteiden New York ja New Orleans välillä. Tähän 1900 km lentomatkaan voi mennä joskus jopa vain 3 tuntia ja 10 minuuttia, mikä on silti tarpeeksi uusien ystävien löytämiseen.
Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden New York ja New Orleans välisille lennoille?
Saatat olla kiinnostunut siitä, että kohteiden New York ja New Orleans välillä on lukuisia eri lentoreittejä. Tässä ovat yleisimmät lentoreitit:

  • New York, New York (LGA-LaGuardia) – New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema): 480 lentoa viikossa
  • Islip, New York (ISP-MacArthur) – New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema): 52 lentoa viikossa
  • Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema) – New Orleans, LA (MSY-Louis Armstrong New Orleansin kansainvälinen lentoasema): 25 lentoa viikossa

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden New York ja New Orleans välillä lentäviä lentoyhtiöitä?
Lentoa hakiessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maukasta ruokaa tai ystävällistä palvelua. Vertaile näitä suosittuja lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa juuri haluamasi palvelut:

  • Southwest Airlines, 737 lentoa kuussa
  • American Airlines, 655 lentoa kuussa
  • United Airlines, 490 lentoa kuussa
  • Delta, 382 lentoa kuussa
  • Spirit Airlines, 160 lentoa kuussa
  • JetBlue, 60 lentoa kuussa

Kuinka monta lentoa kohteiden New York ja New Orleans välillä on?
69 jokapäiväistä lentoa välillä New York – New Orleans takaavat, että loman varaaminen kohteeseen New Orleans käy helposti.

Kampanjaehdot

Hinnat ovat alkaen hintoja ja voimassa toistaiseksi. Matkustusajoissa ja saatavuudessa voi olla poikkeuksia. Alkaen hinnat saatavuuden mukaan. Hinnat sisältävät verot, matkustajamaksun sekä online varausmaksun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.