Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Göteborg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Göteborg

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi GOT
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 133 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 59 minuuttia

Halvat lennot Tukholmasta (STO) Göteborgiin (GOT)

Tukholman ja Göteborgin etäisyys on 485 kilometriä, ja voit lentää välin helposti suoralla lennolla noin tunnissa. Lentoja liikennöivät SAS, Norwegian sekä ruotsalainen Braathens Regional Aviation. Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki Ruotsin länsirannikolla Götajoen suussa Kattegatin itärannalla. Se on nykyään Länsi-Götanmaan läänin pääkaupunki. Göteborgissa on asukkaita noin 550 000, suurkaupunkialueella jo lähes miljoona. Göteborgissa on myös kaksi yliopistoa: Skandinavian suurin yliopisto Göteborgin yliopisto sekä yksityinen Chalmersin teknillinen korkeakoulu. Kaupungissa on ollut pitkään paljon metalliteollisuutta, kuten auto- ja laivateollisuutta, mutta nykyään se on mm. koulutuksen, tieteen ja finanssialan keskus.

Huvittelua ja kauniita puistoja

Göteborgissa pääsee myös hyvin huvittelemaan, sillä siellä sijaitsee Pohjoismaiden suurin huvipuisto, Liseberg. Se onkin yksi Pohjoismaiden suosituimmista huvipuistoista, siellä käy noin kolme miljoonaa ihmistä vuodessa. Lisebergin lähellä sijaitsee myös 9 000 m²:n kokoinen Universeum, Pohjoismaiden suurin tiedekeskus. Sen 7-kerroksisissa tiloissa voit nähdä todellisen kokoisia dinosauruksia, trooppisen sademetsän sekä valtavan kokoisia akvaarioita haineen. Göteborgissa on myös suuria puistoja, kuten päärautatieaseman vieressä sijaitseva Trädgårdsföreningen, eräänlainen kasvitieteellinen puutarha. Se on perustettu vuonna 1842 ja on kansainvälisesti tunnettu ruusutarhastaan. Siellä on jopa 4 000 ruusua ja pari tuhatta eri ruusulajiketta. Talvisin puisto on ilmainen, ja kesälläkin sinne vaaditaan vain parin euron pääsymaksu, jolla puistossa saa vierailla koko päivän.

Linné-kaupunginosassa on myös Slottskogen-puisto, jonka alueella sijaitsee eläintarha ja vieressä myös varsinainen kasvitieteellinen puutarha, Botaniska trädgård, joka valittiin Ruotsin kauneimmaksi puutarhaksi vuonna 2003. Slottskogen-puiston mallina ovat olleet englantilaistyyliset puutarhat, ja siitä onkin muodostunut monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue. Ei pidä unohtaa myöskään Volvo-museota, koska juuri Hisingenissä, lähellä Göteborgia sijaitsevan Volvo-tehtaan ansiosta Göteborg on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi 1900-luvun alkupuolelta lähtien.

Kesäaikaan voit vierailla Göteborgissa myös sen kauniissa saaristossa, kuten Marstrandin saarella ja sen 1600-luvulta peräisin olevassa linnassa noin tunnin matkan päässä keskustasta. Göteborg on myös erinomainen ravintola- ja kulttuurikaupunki. Siellä voit lähteä katsomaan vaikka oopperaa, jazzia tai klassista musiikkia tai vierailla teatterissa. Myös ilta- ja yöelämä on vilkasta niin hintavan Avenyn-bulevardin ravintoloissa kuin edullisemmissa Vasastan- ja Linné-kaupunginosissakin.

Urheilun ystävien kannattaa käydä vuoden 1958 jalkapallon maailmanmestaruuskisoihin valmistuneella Ullevi-stadionilla, jolla voi seurata menestyneen IFK Göteborgin jalkapallo-otteluita.

Lähtö Tukholmasta

Arlandan kansainvälinen lentoasema (IATA: ARN) sijaitsee noin 42 kilometriä Tukholman pohjoispuolella ja 28 kilometriä Uppsalan eteläpuolella. Tukholman keskustasta sinne pääsee helposti Flygbussarna-yhtiön bussilla, jolla matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa hieman yli kymmenen euroa. Bussit lähtevät keskustan Cityterminalenista 10–15 minuutin välein. Tukholman keskustan ja Arlandan väliä liikennöi myös kuusi kertaa tunnissa suuntaansa kulkeva Arlanda Express -juna, jolla 20 minuutin matka maksaa noin 30 euroa. Maan sisäiset lennot lähtevät terminaaleista 3 ja 4.

Bromman lentoasema (IATA: BMA) puolestaan sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta, ja bussimatka sinne taittuu noin 20 minuutissa. Bussi lähtee Cityterminalenista 20–30 minuutin välein, ja Flygbussarna veloittaa matkasta noin 8 euroa. Lippuja näihin kaikkiin voit ostaa joko verkosta tai paikan päältä automaatista tai tiskiltä.

Saapuminen Göteborgiin

Ruotsin toiseksi suurin lentokenttä, Göteborgin kansainvälinen Landvetter-lentoasema (IATA: GOT) sijaitsee noin 20 kilometriä kaakkoon Göteborgin keskustasta. Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, ja kenttä on myös tärkeä rahtikenttä keskeisen sijaintinsa ansiosta. Matka Flygbussarna-yhtiön bussilla keskustaan kestää 25–30 minuuttia ja maksaa noin 10 euroa. Bussit lähtevät aivan terminaalirakennuksen ulkopuolelta ja päätepysäkki on päälinja-autoasema Nils Ericssonterminalen Göteborgin keskustassa. Lentoasemalla on saatavilla myös takseja ja autovuokraamoja.

Göteborgin päärautatieasemalta lähtee junia mm. Skandinavian pääkaupunkeihin. Matka Tukholmaan kestää noin kolme tuntia, Osloon alle neljä tuntia ja Kööpenhaminaan kolme ja puoli tuntia. Voit siis helposti vierailla muissakin Pohjolan pääkaupungeissa Göteborgista käsin.

Varaa halvat lennot Göteborgiin ebookersilta!

Lennot Tukholma – Göteborg

Onko kohteiden Tukholma ja Göteborg välillä suoria lentoja?

Miten ajattelit matkustaa kohteesta Tukholma (ARN-Arlanda) kohteeseen Göteborg (GOT-Landvetter)? Vaihtoehtoihin kuuluu SAS ja 2 muuta yhtiötä, jotka lentävät reitillä Tukholma (ARN-Arlanda) – Göteborg (GOT-Landvetter). Vaihtoehtoisesti Braathens Regional operoi reittiä Tukholma (BMA-Bromma) – Göteborg (GOT-Landvetter).

Jos aiot lentää kohteiden Tukholma ja Göteborg välillä, siihen menee keskimäärin 58 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 390 km. Tällä välillä operoivat SAS ja Braathens Regional. Mikään ei voita uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei tarvitse pysähtyä toisella lentokentällä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Göteborg välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Tukholma ja Göteborg välillä, yleisimmin liikennöidyt reitit ovat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Göteborg (GOT-Landvetter): 82 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Göteborg (GOT-Landvetter): 27 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – Göteborg (GOT-Landvetter): 10 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Göteborg välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai ystävällistä palvelua? Vaikka monet yhtiöt lentävät kohteiden Tukholma ja Göteborg välillä, jos valitset yhden näistä tunnetuista lentoyhtiöistä, takaat, että hyvin ansaittu lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • SAS, 451 lentoa kuussa
  • Braathens Regional, 99 lentoa kuussa
  • Luxair, 60 lentoa kuussa
  • Croatia Airlines, 60 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 57 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 37 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Göteborg välillä on?

Viime hetken matkat voivat piristää elämää. 12 jokapäiväistä lentoa välillä Tukholma – Göteborg takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Göteborg

Näytä kaikki 170 majoitusliikettä kohteessa Göteborg
101 €
Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 kautta 5.0 Mässans Gata 24, Göteborg
Gothia Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lisebergin huvipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1141 huonetta 77 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
114 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kungstorget 9, Göteborg
Avalon Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göteborgin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
118 €
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Drottningtorget 10, Göteborg
Clarion Hotel Post, Gothenburg on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Drottningtorget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.