Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Göteborg

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 57 minuuttia

Halvat lennot Tukholmasta (STO) Göteborgiin (GOT)

Tukholman ja Göteborgin etäisyys on 485 kilometriä, ja voit lentää välin helposti suoralla lennolla noin tunnissa. Lentoja liikennöivät SAS, Norwegian sekä ruotsalainen Braathens Regional Aviation. Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki Ruotsin länsirannikolla Götajoen suussa Kattegatin itärannalla. Se on nykyään Länsi-Götanmaan läänin pääkaupunki. Göteborgissa on asukkaita noin 550 000, suurkaupunkialueella jo lähes miljoona. Göteborgissa on myös kaksi yliopistoa: Skandinavian suurin yliopisto Göteborgin yliopisto sekä yksityinen Chalmersin teknillinen korkeakoulu. Kaupungissa on ollut pitkään paljon metalliteollisuutta, kuten auto- ja laivateollisuutta, mutta nykyään se on mm. koulutuksen, tieteen ja finanssialan keskus.

Huvittelua ja kauniita puistoja

Göteborgissa pääsee myös hyvin huvittelemaan, sillä siellä sijaitsee Pohjoismaiden suurin huvipuisto, Liseberg. Se onkin yksi Pohjoismaiden suosituimmista huvipuistoista, siellä käy noin kolme miljoonaa ihmistä vuodessa. Lisebergin lähellä sijaitsee myös 9 000 m²:n kokoinen Universeum, Pohjoismaiden suurin tiedekeskus. Sen 7-kerroksisissa tiloissa voit nähdä todellisen kokoisia dinosauruksia, trooppisen sademetsän sekä valtavan kokoisia akvaarioita haineen. Göteborgissa on myös suuria puistoja, kuten päärautatieaseman vieressä sijaitseva Trädgårdsföreningen, eräänlainen kasvitieteellinen puutarha. Se on perustettu vuonna 1842 ja on kansainvälisesti tunnettu ruusutarhastaan. Siellä on jopa 4 000 ruusua ja pari tuhatta eri ruusulajiketta. Talvisin puisto on ilmainen, ja kesälläkin sinne vaaditaan vain parin euron pääsymaksu, jolla puistossa saa vierailla koko päivän.

Linné-kaupunginosassa on myös Slottskogen-puisto, jonka alueella sijaitsee eläintarha ja vieressä myös varsinainen kasvitieteellinen puutarha, Botaniska trädgård, joka valittiin Ruotsin kauneimmaksi puutarhaksi vuonna 2003. Slottskogen-puiston mallina ovat olleet englantilaistyyliset puutarhat, ja siitä onkin muodostunut monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue. Ei pidä unohtaa myöskään Volvo-museota, koska juuri Hisingenissä, lähellä Göteborgia sijaitsevan Volvo-tehtaan ansiosta Göteborg on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi 1900-luvun alkupuolelta lähtien.

Kesäaikaan voit vierailla Göteborgissa myös sen kauniissa saaristossa, kuten Marstrandin saarella ja sen 1600-luvulta peräisin olevassa linnassa noin tunnin matkan päässä keskustasta. Göteborg on myös erinomainen ravintola- ja kulttuurikaupunki. Siellä voit lähteä katsomaan vaikka oopperaa, jazzia tai klassista musiikkia tai vierailla teatterissa. Myös ilta- ja yöelämä on vilkasta niin hintavan Avenyn-bulevardin ravintoloissa kuin edullisemmissa Vasastan- ja Linné-kaupunginosissakin.

Urheilun ystävien kannattaa käydä vuoden 1958 jalkapallon maailmanmestaruuskisoihin valmistuneella Ullevi-stadionilla, jolla voi seurata menestyneen IFK Göteborgin jalkapallo-otteluita.

Lähtö Tukholmasta

Arlandan kansainvälinen lentoasema (IATA: ARN) sijaitsee noin 42 kilometriä Tukholman pohjoispuolella ja 28 kilometriä Uppsalan eteläpuolella. Tukholman keskustasta sinne pääsee helposti Flygbussarna-yhtiön bussilla, jolla matka kestää noin 45 minuuttia ja maksaa hieman yli kymmenen euroa. Bussit lähtevät keskustan Cityterminalenista 10–15 minuutin välein. Tukholman keskustan ja Arlandan väliä liikennöi myös kuusi kertaa tunnissa suuntaansa kulkeva Arlanda Express -juna, jolla 20 minuutin matka maksaa noin 30 euroa. Maan sisäiset lennot lähtevät terminaaleista 3 ja 4.

Bromman lentoasema (IATA: BMA) puolestaan sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä Tukholman keskustasta, ja bussimatka sinne taittuu noin 20 minuutissa. Bussi lähtee Cityterminalenista 20–30 minuutin välein, ja Flygbussarna veloittaa matkasta noin 8 euroa. Lippuja näihin kaikkiin voit ostaa joko verkosta tai paikan päältä automaatista tai tiskiltä.

Saapuminen Göteborgiin

Ruotsin toiseksi suurin lentokenttä, Göteborgin kansainvälinen Landvetter-lentoasema (IATA: GOT) sijaitsee noin 20 kilometriä kaakkoon Göteborgin keskustasta. Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, ja kenttä on myös tärkeä rahtikenttä keskeisen sijaintinsa ansiosta. Matka Flygbussarna-yhtiön bussilla keskustaan kestää 25–30 minuuttia ja maksaa noin 10 euroa. Bussit lähtevät aivan terminaalirakennuksen ulkopuolelta ja päätepysäkki on päälinja-autoasema Nils Ericssonterminalen Göteborgin keskustassa. Lentoasemalla on saatavilla myös takseja ja autovuokraamoja.

Göteborgin päärautatieasemalta lähtee junia mm. Skandinavian pääkaupunkeihin. Matka Tukholmaan kestää noin kolme tuntia, Osloon alle neljä tuntia ja Kööpenhaminaan kolme ja puoli tuntia. Voit siis helposti vierailla muissakin Pohjolan pääkaupungeissa Göteborgista käsin.

Varaa halvat lennot Göteborgiin ebookersilta!

Tukholma - Göteborg Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Göteborg?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Göteborg on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Göteborg. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Göteborg on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Göteborg on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Göteborg on tarjolla 195 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Göteborg?

  reitillä Tukholma -- Göteborg liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Göteborg -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Göteborg.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Göteborg?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Göteborg hintaan ! Reitillä Tukholma -- Göteborg 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Göteborg (GOT)\n * Scandinavian Airlines\n * Norwegian Air Shuttle\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Göteborg (GOT)\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Göteborg useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Göteborg (GOT)\n * Scandinavian Airlines -- 96 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- GOT\n \n\n * Norwegian Air Shuttle -- 19 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- GOT\n \n\n * Singapore Airlines -- 6 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- GOT\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Göteborg (GOT)\n * Malmö Aviation -- 71 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- GOT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Göteborg joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 96 lentoa reitillä Tukholma -- Göteborg. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 124 lentoa kohteeseen Göteborg (GOT).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 71 lentoa kohteeseen Göteborg (GOT).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Göteborg?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Göteborg kestää yleensä noin 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 379,72 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Göteborg?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Göteborg (GOT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 07.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.20\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Göteborg (GOT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Göteborg liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Göteborg liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| Norwegian Air Shuttle | Airbus A320 |\n| Singapore Airlines | Airbus A320 |\n| Egyptair | Airbus A320 |\n| Nouvel Air Tunisie | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Göteborg?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Göteborg

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteessa Göteborg
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
  4.5 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (41 arvostelua)

  Universeum (koko perheen tiedekeskus) and Lisebergin huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta ...

  Gothia Towers84 €

  Gothia Towers84 €
  Clarion Hotel Post, Gothenburg

  Clarion Hotel Post, Gothenburg

  Drottningtorget 10, Göteborg
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (9 arvostelua)

   Drottningtorget ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Göteborgin ooppera ja ...

   Clarion Hotel Post, Gothenburg116 €

   Clarion Hotel Post, Gothenburg116 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.