Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi SXF
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 80 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 38 minuuttia

Lennot Tukholma–Berliini

Oletko suuntaamassa kohteeseen Berliini? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Berliini löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Berliini on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Berliini – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Berliini etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Berliini saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Berliini ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Berliini?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Berliini, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Berliini nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Berliini

Tätä reittiä lentää yhteensä 2 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Berliini maksaa tällä hetkellä vain 80 €, kallein puolestaan jopa 95 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Berliini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Berliini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Berliini on 80 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Berliini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Berliini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Berliini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Berliini on tarjolla 172 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Berliini?

  reitillä Tukholma -- Berliini liikennöi 11 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Berliini -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen Berliini voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Berliini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Berliini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Berliini hintaan 80 €! Reitillä Tukholma -- Berliini 11 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Berliini (TXL)\n * Scandinavian Airlines\n * Lufthansa\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Berliini (TXL)\n * Malmö Aviation\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Berliini (SXF)\n * Norwegian Air Shuttle\n * DAT Danish Air Transport\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Berliini useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Berliini (TXL)\n * Scandinavian Airlines -- 62 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- TXL\n \n\n * Lufthansa -- 27 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- TXL\n \n\n * Finnair -- 14 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- TXL\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Berliini (TXL)\n * Malmö Aviation -- 16 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- TXL\n \n\n * Finnair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- TXL\n\n\n\n* Tukholma (ARN) -- Berliini (SXF)\n * Norwegian Air Shuttle -- 18 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- SXF\n \n\n * DAT Danish Air Transport -- 1 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- SXF\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Berliini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 62 lentoa reitillä Tukholma -- Berliini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 130 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 23 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 19 lentoa kohteeseen Berliini (SXF).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Berliini?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Berliini kestää yleensä noin 1 tunti, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 825,42 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 22 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Berliini?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.50\n * Aikaisin saapumisaika: 09.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 11.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Berliini (SXF)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.50\n * Aikaisin saapumisaika: 08.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Berliini liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Berliini liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| Lufthansa | Airbus A320 |\n| Finnair | Airbus A320 |\n| easyJet | Airbus A320 |\n| Air Baltic | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Berliini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 306 majoitusliikettä kohteessa Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (132 arvostelua)

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. ...

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz69 €

  Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz69 €
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
    
    
   4,2/5 (159 arvostelua)

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ...

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof62 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.