Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Alicante

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi ALC
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 5 minuuttia

Lennot Tukholma–Alicante

Oletko suuntaamassa kohteeseen Alicante? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Alicante löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Alicante on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Alicante – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Alicante etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Alicante saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Alicante ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Alicante?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Alicante, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Alicante nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Alicante

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Alicante maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Alicante Lennot FAQ

Lennot Tukholma – Alicante

Onko kohteiden Tukholma ja Alicante välillä suoria lentoja?

Jos olet lentämässä reitillä Tukholma – Alicante, sinun täytyy ensin päättää haluatko lentää kohteiden Tukholma (ARN-Arlanda) ja Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentokenttä) vai kohteiden Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) ja Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentokenttä) välillä. Sen jälkeen sinun tarvitsee valita lentoyhtiö. Norwegian Air International on yksi 3 lentoyhtiöstä, jotka lentävät ensimmäisellä reitillä. Toisella reitillä Ryanair on yksi valittavanasi olevista 1 yhtiöstä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Alicante välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Alicante välinen matka on 2 700 km ja lentoaika on noin 3 tuntia 55 minuuttia. Mutta sään salliessa lentoon voi mennä korkeintaan 3 tuntia 55 minuuttia. Jos etsit suoraa lentoa, Ryanair ja Norwegian Air International tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Alicante välisille lennoille?

Jos mietit miten voit lentää kohteiden Tukholma ja Alicante välillä, tässä ovat suosituimmat reitit:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) - Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentokenttä) – 44 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) - Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentokenttä) – 20 lentoa viikossa
  • Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) - Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentokenttä) – 16 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Alicante välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Aloita hartaasti odottamasi loma parhaalla mahdollisella tavalla. Monet lentoyhtiöt lentävät kohteiden Tukholma ja Alicante välillä, joten suunnitelmiisi sopivan lentoyhtiön löytäminen näiden hyvämaineisten vaihtoehtojen joukosta tulee olemaan helppoa:

  • Ryanair, 86 lentoa kuussa
  • Norwegian Air International, 43 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 42 lentoa kuussa
  • SAS, 40 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Alicante välillä on?

Spontaanit matkat voivat piristää elämää. 6 jokapäiväistä lentoa reitillä Tukholma – Alicante takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Alicante

Näytä kaikki 15 188 majoitusliikettä kohteessa Alicante
109 €
Melia Alicante

Melia Alicante

4.0 kautta 5.0
Melia Alicante on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Alicanten satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 545 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat kalustetut parvekkeet ja LED-televisiot.
59 €
Hotel Campanile Alicante

Hotel Campanile Alicante

3.0 kautta 5.0
Hotel Campanile Alicante on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alicanten satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 84 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Eurostars Centrum Alicante

Eurostars Centrum Alicante

4.0 kautta 5.0
Eurostars Centrum Alicante on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Corte Ingles-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.