Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Alicante

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Alicante

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi ALC
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 151 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 56 minuuttia

Lennot Tukholma–Alicante

Oletko suuntaamassa kohteeseen Alicante? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Alicante löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Alicante on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Alicante – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Alicante etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Alicante saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Alicante ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Alicante?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Alicante, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Alicante nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Alicante

Tätä reittiä lentää yhteensä 3 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Alicante maksaa tällä hetkellä vain 152 €, kallein puolestaan jopa 171 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Alicante Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Alicante?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Alicante on 152 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Alicante. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Alicante on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Alicante on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Alicante on tarjolla 63 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Alicante?

  reitillä Tukholma -- Alicante liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Alicante -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\n\nSaapuessasi kohteeseen Alicante voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Alicante Intl. (ALC)\n* San Javier (MJV)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Alicante.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Alicante?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Alicante hintaan 152 €! Reitillä Tukholma -- Alicante 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Alicante (ALC)\n * Scandinavian Airlines\n * Djibouti Airlines\n * Norwegian Air Shuttle\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Alicante (ALC)\n * Finnair\n * Brussels Airlines\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Alicante useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Alicante (ALC)\n * Scandinavian Airlines -- 24 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- ALC\n \n\n * Djibouti Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- ALC\n \n\n * Norwegian Air Shuttle -- 5 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- ALC\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Alicante (ALC)\n * Finnair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- ALC\n \n\n * Brussels Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- ALC\n \n\n * Malmö Aviation -- 2 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- ALC\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Alicante joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 24 lentoa reitillä Tukholma -- Alicante. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 55 lentoa kohteeseen Alicante (ALC).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 8 lentoa kohteeseen Alicante (ALC).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Alicante?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Alicante kestää yleensä noin 3 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 727,26 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 10 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 30 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Alicante?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Alicante (ALC)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 10.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.55\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Alicante (ALC)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.55\n * Aikaisin saapumisaika: 01.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 12.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Tukholma – Alicante liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Tukholma -- Alicante liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Scandinavian Airlines | Airbus A320 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A320 |\n| Norwegian Air Shuttle | Airbus A320 |\n| Finnair | Airbus A320 |\n| KLM | Airbus A320 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Alicante?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Alicante

Näytä kaikki 12 958 majoitusliikettä kohteessa Alicante
Melia Alicante

Melia Alicante

  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (89 arvostelua)

  Postiguetin uimaranta ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mercado Central (markkinat) ...

  Melia Alicante94 €

  Melia Alicante94 €
  Hotel Prince Park

  Hotel Prince Park

   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   L'Aigueran puisto, Levanten ranta ja Ponienten ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aqualandian vesipuisto ja Terra Natura ovat ...

   Hotel Prince Park52 €

   Hotel Prince Park52 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.