Lennot Vaasa - Maarianhamina alkaen 224 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Vaasa – Maarianhamina

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Maarianhamina ovat meno-paluulennoille 224 € ja yhdensuuntaisille lennoille 145 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Maarianhamina lentotarjoukset vuosille 2021 ja 2022. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Reitin Vaasa – Maarianhamina lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodiVAA
Kohdelentokentän IATA-koodiMHQ
Lennon hinta224 €

Parhaat päivät lentää reitillä KAU – MHQ

Maarianhamina lentotiedot

Lähtöpaikka Vaasa
Lähtölenuitktän IATA-koodi KAU
Matkustaminen kohteeseen Maarianhamina
Kohdelenuitktän IATA-koodi MHQ
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Finnair
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta 224 €

Lennot Vaasa – Maarianhamina

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta Vaasa kohteeseen Maarianhamina?

Löydät COVID-19-matkustusneuvontasivultamme tärkeää tietoa, joka liittyy matkustamiseen kohteesta Vaasa kohteeseen Maarianhamina näinä epävarmoina aikoina. Sivulla on tietoa muun muassa lentorajoituksista ja terveysneuvoista, sekä muita tärkeitä tietoja, jotka on hyvä pitää mielessä ennen lentoa.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Maarianhamina COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Maarianhamina ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Maarianhamina – vuokra-autotarjoukset

Varatuimmat hotellit Maarianhamina

Hotell Arkipelag

Hotell Arkipelag

4 out of 5
Hinta on 112 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 24. lokak.
Ahvenanmaan museo ja Maarianhaminan merikortteli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen ...
4.2/5 Excellent! (17 arvostelua)
"Ilmapiiri ja hyvä ruoka"

Arvosteltu 30.7.2021

Hotell Arkipelag
Hotel Pommern

Hotel Pommern

4 out of 5
Hinta on 109 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 24. lokak.
Ahvenanmaan museo ja Ahvenanmaan merimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maarianhaminan merikortteli ja Mariehaminan satama ovat ...
4.3/5 Excellent! (80 arvostelua)
"Hotelli on upea ja tulen ehdottomasti uudelleen. Siistit viilentävällä ilmastoinnilla ja hyvillä sängyllä varustetut huoneet. Parantamisen varaa sen sijaan on aamiaisen järjestämisessä. Tuotteiden sijoittelu on sekavaa, astiat loppu ja kipot tyhjät... Aamiaisen valikoima sinänsä oli ok."

Arvosteltu 12.7.2021

Hotel Pommern
Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

4 out of 5
Hinta on 93 € per yö ajalle 7. marrask. viiva 7. marrask.
Ahvenanmaan museo, Ahvenanmaan merimuseo ja Maarianhaminan merikortteli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta ...
4.4/5 Wonderful! (26 arvostelua)
"Hyvä sijainti, siisti."

Arvosteltu 16.8.2021

Park Alandia Hotel

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Hotel Savoy

Hotel Savoy

4 out of 5
Hinta on 69 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 24. lokak.
Ahvenanmaan museo, Maarianhaminan merikortteli ja Ahvenanmaan merimuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mariehaminan satama sijaitsee ...
3.5/5 Good! (40 arvostelua)
"Luokattoman huono aamupala: kaikki tarjottava lopussa ja alimitoitettu henkilöstö hoitamaan tilannetta. Lämpimät ruoat olivat kylmiä. Huoneissa ei ole ilmastointia."

Arvosteltu 31.7.2021

Hotel Savoy
Klintvägen Apartments

Klintvägen Apartments

3.5 out of 5
Hinta on 89 € per yö ajalle 27. lokak. viiva 27. lokak.
Maarianhaminan merikortteli, Ahvenanmaan museo ja Ahvenanmaan merimuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ...
4.2/5 Very Good! (5 arvostelua)
"Hyvä ja rauhallinen sijainti. Kävellen reilu 10min keskustaan, autolla muutama minuutti. Keittiössä kaikki tarpeellinen varustus, huoneissa tuulettimet"

Arvosteltu 11.7.2021

Klintvägen Apartments
Hotell Cikada

Hotell Cikada

3 out of 5
Hinta on 63 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 24. lokak.
Ahvenanmaan merimuseo ja Mariehaminan satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Ahvenanmaan museo ja Maarianhaminan ...
3.6/5 Good! (29 arvostelua)
"Erinomainen palvelu ja mukava huone. Hieno sijainti ja kiva tunnelma! Aamupala oli hieman vanhanaikainen."

Arvosteltu 4.10.2021

Hotell Cikada
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Maarianhamina
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.