Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Antalya - Göteborg

Lähtölentokentän IATA-koodi AYT
Kohdelentokentän IATA-koodi GOT
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 10 minuuttia

Lennot Antalya–Göteborg

Oletko suuntaamassa kohteeseen Göteborg? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Antalya–Göteborg löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Göteborg on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Antalya–Göteborg – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Antalya–Göteborg etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Antalya kohteeseen Göteborg saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Antalya–Göteborg ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Göteborg?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Göteborg, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Göteborg nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Antalya–Göteborg

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Antalya–Göteborg maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Antalya - Göteborg Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Antalya – Göteborg?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Antalya -- Göteborg on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Göteborg. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Antalya -- Göteborg on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Antalya – Göteborg on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Antalya -- Göteborg on tarjolla 54 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Antalya – Göteborg?

  reitillä Antalya -- Göteborg liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Antalya – Göteborg -lennoille?

  Löysimme alueelta Antalya vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Göteborg: Antalya Intl. (AYT). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Landvetter (GOT), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Göteborg.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Antalya – Göteborg?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Antalya -- Göteborg hintaan ! Reitillä Antalya -- Göteborg 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Antalya liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Antalya (AYT) -- Göteborg (GOT)\n * SunExpress\n * Condor Flugdienst\n * Czech Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Antalya – Göteborg useimmin?

  * Antalya (AYT) -- Göteborg (GOT)\n * SunExpress -- 21 viikoittaista lentoa reitillä AYT -- GOT\n \n\n * Condor Flugdienst -- 5 viikoittaista lentoa reitillä AYT -- GOT\n \n\n * Czech Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä AYT -- GOT\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Antalya lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Göteborg joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten SunExpress, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Antalya -- Göteborg. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Antalya (AYT) liikennöidään viikoittain 54 lentoa kohteeseen Göteborg (GOT).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Antalya – Göteborg?

  Suora lento reitillä Antalya -- Göteborg kestää yleensä noin 3 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 691,86 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 4 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Antalya – Göteborg?

  * Lento reitillä Antalya (AYT) -- Göteborg (GOT)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 02.55\n * Aikaisin saapumisaika: 06.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Antalya – Göteborg?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: AYT Saapuu: GOT la
22.2
su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
Välilaskut
PC 5505 06:00 am 08:10 am Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Göteborg

Näytä kaikki 149 majoitusliikettä kohteessa Göteborg
109 €
Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 kautta 5.0 Mässans Gata 24, Göteborg
Gothia Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lisebergin huvipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1141 huonetta 77 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
103 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

4.0 kautta 5.0 Kungstorget 9, Göteborg
Avalon Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kungsgatanin ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
125 €
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.0 kautta 5.0 Drottningtorget 10, Göteborg
Clarion Hotel Post, Gothenburg on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Drottningtorget on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.