Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi LGW
Lennon hinta 224 €

Tee itsellesi palvelus ja satsaa johonkin, mistä on iloa ja virkistystä pitkäksi aikaa. Etsi ja varaa lennot Turusta Lontooseen, kaupunkien kuningattareen.

Lontoo on aina Lontoo – olisiko aika etsiä ja varata lennot Turusta Lontooseen ja lähteä katsomaan, mitä maailman mielenkiintoisimmaksi kutsutulla kaupungilla tällä kertaa on tarjottavanaan?

Turku–Lontoo-lennot

Suoria lentoja Turusta Lontooseen ei tällä hetkellä ole saatavilla, mutta nopeita yhteyksiä on tarjolla Finnairilla, airBalticilla ja SASilla esimerkiksi Helsingin, Riian tai Tukholman kautta. Lentoaikaa kertyy lyhimmillään neljä tai viisi tuntia. Vaihtoaikaa Helsingissä saattaa olla esimerkiksi tunnin ja Tukholmassa parin tunnin verran, mikä kuluu mukavasti kummallakin kentällä. Voit siirtyä portilta toiselle kaikessa rauhassa, tehdä ostoksia ja istahtaa kahvikupillisen tai vaikka maittavan lounaan ääreen ennen seuraavaa lentoa. Halvat lennot Turusta Lontooseen kannattaa varata viimeistään pari kuukautta ennen matkaa, paitsi jos mieluummin hyödynnät viime hetken tarjouksia. Lennot ovat edullisimmillaan tiistaisin ja kalleimmillaan lauantaisin.

Matkaan Turusta

Turun lentoasema (TKU) sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta. Keskustasta kentälle hurautat parhaiten uudella, ekologisella sähköbussilla linjalla 1, joka ajaa sataman ja kauppatorin kautta lentoasemalle. Matkan voi toki myös taittaa taksilla tai omalla autolla, jonka voit jättää terminaalirakennuksen edustan pysäköintialueelle. Turun lentoasemalla palvelee pieni mutta mukava Turku Café.

Määränpäänä Lontoo

Lontoossa on kaikkiaan viisi eri lentoasemaa. Finnairin ja SASin Turku–Lontoo-lennot laskeutuvat niistä suurimmalle – ja samalla koko Euroopan suurimmalle – Heathrow’lle (LHR), joka sijaitsee 24 kilometrin päässä Lontoosta länteen. Lontooseen lennettäessä on oltava tarkkana siitä, mille kentälle lento saapuu ja miltä se lähtee; Heathrow’lle lennettäessä pakkaa sekoittaa edelleen se, että kentällä on kaikkiaan viisi eri terminaalia. Finnairin lennot saapuvat terminaaliin 3, SASin koneet terminaaliin 2. Edullisin tapa matkustaa terminaaleista 2 ja 3 Lontoon keskustaan on metron Piccadilly Line, jonka asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Metro kulkee muutaman minuutin välein, ja matka kestää vajaan tunnin. Linjalla pääset useille Lontoon keskustan keskeisille metroasemille, joilla on kätevää vaihtaa monelle muulle linjalle esimerkiksi King’s Cross St Pancrasin asemalla. Heathrow Express kulkee Paddingtonin asemalle vartissa, mutta liput ovat metroa huomattavasti kalliimpia. Samaa raidetta ajaa halvempi ja väliasemilla pysähtelyn vuoksi reilusti hitaampi Heathrow Connect. Matkan voi taittaa myös taksilla tai minicabilla.

AirBalticin lennot laskeutuvat Gatwickin lentoasemalle (LGW), joka sijaitsee 46 kilometrin päässä Lontoosta etelään. Gatwick on Lontoon toiseksi suurin lentokenttä. Matka Lontoon keskustaan kestää bussilla 75–120 minuuttia, ja reittiä ajavat National Express Victorialle ja easyBus Earl’s Courtiin. Gatwick Express on nopeampi, perillä Victorialla noin puolessa tunnissa. Liput kannattaa tilata etukäteen verkosta. Edullisempi junayhteys on Southern Railway, joka sekin kulkee vartin välein Victorialle. London Bridgelle pääset Capital Expressillä.

Mikäli lennät Turusta Lontooseen jollain muulla yhtiöllä ja lentosi laskeutuu Lutonin, Stanstedin tai Cityn lentoasemalle, selvitä lentoasematiedot ja liikenneyhteydet kentiltä keskustaan erikseen. Tietyillä alueilla Lontoossa voi hyvin liikkua kävellen paikasta toiseen, kunhan muistaa totutella vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, autojen suureen määrään ja usein myös suojateiden puuttumiseen. Julkisen liikenteen käytöltä ei suurkaupungissa voi kuitenkaan välttyä – onneksi Lontoon metro- ja bussiverkosto on erinomainen, vaikkakin ajoittain ruuhkainen. Heti matkan alussa kannattaa hankkia metroasemilta saatava Oyster-matkakortti kolmen punnan panttia vastaan. Sille voi ladata esimerkiksi edullisia päivälippuja. Oysterin etu on myös se, että yksittäisiä matkoja kortilla maksettaessa hinta ei koskaan kerry päivälippua kalliimmaksi. Jos et hanki Oysteria, käytä erikseen ostettavia päivälippuja – yksittäiset metron kertaliput ovat todella kalliita. Metroasemalta mukaan kannattaa myös napata taskukokoinen metrokartta, jota ilman on vaikea pärjätä Lontoon linjaviidakossa. Metrolla ajelu on Lontoossa kätevää ja hauskaa, ja voisi jopa sanoa, että vähintään yksi metromatka maailmankuululla the Tubella kuuluu ehdottomasti jokaiseen Lontoon-matkaan siinä missä ajelu punaisella, kaksikerroksisella bussillakin.

Majoitus Lontoossa

Lentoja Lontooseen saa usein edullisesti, mutta etenkin hiukan kapeamman reissubudjetin kompastuskivi saattaa olla majoitus. Älä siis koskaan jätä majoituksen varaamista viime hetkeen. Toisinaan kannattaa etsiä ensin sopiva majoitus, tehdä varaus ja etsiä sen jälkeen sopivat lennot Turusta Lontooseen. On myös hyvä muistaa, että Lontoosta löytää kyllä aina katon päänsä päälle, varsinkin jos matkabudjetti on joustava, koska majoituspalveluita on loputtomasti. Lontoosta majoitusta varattaessa on muistettava periaate: mitä lähempänä keskustaa ollaan, sen parempi. Muuten suurkaupungin etäisyydet saattavat tehdä tepposet, ja kartalla lyhyeltä näyttävä välimatka ilmeneekin odotettua paljon pidemmäksi. Hyvä vaihtoehto Lontoossa ovat hostellit, joissa on makuusalien lisäksi paljon kahden hengen huoneita. Ylivoimaisesti suosituinta aluetta lienevät Bloomsbury ja Soho, mutta hyviä vaihtoehtoja on myös Bayswaterista, Paddingtonista, Kensingtonista ja Earl’s Courtista.

Koettavaa Lontoossa

Lontoossa on kaikkea! Voit viettää siellä juuri omannäköistäsi lomaa, nähdä ja kokea asioita, joista et ollut edes unelmoinut. Lontoo tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja ja ongelmia on korkeintaan runsaudenpulasta selviytymisessä. Voit koluta juuri ne perinteiset nähtävyydet, jotka olet aina halunnut kokea, tai samoilla ennestään tuntemattomilla poluilla ja antaa vaiston viedä. Varaa heti halvat lennot Turusta Lontooseen – vuoden paras seikkailu odottaa.

Lennot Turku – Lontoo

Onko kohteiden Turku ja Lontoo välillä suoria lentoja?

Yksikään lentoyhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Turku ja Lontoo välillä. Pari operoi välilaskullisia lentoja, joten muista varata aikaa vähintään yhdelle välilaskulle.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Lontoo välisille lennoille?

Alla olevasta listasta näet suosituimmat reitit välillä Turku – Lontoo:

  • Turku (TKU) – Lontoo (LHR-Heathrow): 14 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) – Lontoo (LGW-Gatwick): 12 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) – Lontoo (LTN-Luton): 7 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Turku ja Lontoo välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatpa sitten fantastista asiakaspalvelua tai parempaa ruokaa, löydät useita yhtiöitä, jotka lentävät kohteiden Turku ja Lontoo välillä. SAS on usein matkustavien suosikki, joka liikennöi 53 lentoa kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti Wizz Air voi olla juuri se mitä etsit. Tämä matkustajien suosima lentoyhtiö tarjoaa 30 lentoa näiden kohteiden välillä joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Lontoo välillä on?

Viime hetken matkat voivat piristää elämää. 2 jokapäiväistä lentoa välillä Turku – Lontoo takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Lontoo

Näytä kaikki 17 357 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
70 €
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3

4.0 kautta 5.0 234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, Englanti
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3 on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
155 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

4.0 kautta 5.0 200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
Park Plaza Westminster Bridge London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Thomas' Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1019 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
61 €
Atrium Hotel Heathrow

Atrium Hotel Heathrow

4.0 kautta 5.0 Great South-West Rd, Feltham, Englanti
Atrium Hotel Heathrow on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Twickenham Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 612 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.