Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi STN
Lennon hinta 326 €

Kohteen Lontoo Parhaimmat Pakettimatkat

Lontoo lento + hotelli economyluokan lennoilla

Tee itsellesi palvelus ja satsaa johonkin, mistä on iloa ja virkistystä pitkäksi aikaa. Etsi ja varaa lennot Turusta Lontooseen, kaupunkien kuningattareen.

Lontoo on aina Lontoo – olisiko aika etsiä ja varata lennot Turusta Lontooseen ja lähteä katsomaan, mitä maailman mielenkiintoisimmaksi kutsutulla kaupungilla tällä kertaa on tarjottavanaan?

Turku–Lontoo-lennot

Suoria lentoja Turusta Lontooseen ei tällä hetkellä ole saatavilla, mutta nopeita yhteyksiä on tarjolla Finnairilla, airBalticilla ja SASilla esimerkiksi Helsingin, Riian tai Tukholman kautta. Lentoaikaa kertyy lyhimmillään neljä tai viisi tuntia. Vaihtoaikaa Helsingissä saattaa olla esimerkiksi tunnin ja Tukholmassa parin tunnin verran, mikä kuluu mukavasti kummallakin kentällä. Voit siirtyä portilta toiselle kaikessa rauhassa, tehdä ostoksia ja istahtaa kahvikupillisen tai vaikka maittavan lounaan ääreen ennen seuraavaa lentoa. Halvat lennot Turusta Lontooseen kannattaa varata viimeistään pari kuukautta ennen matkaa, paitsi jos mieluummin hyödynnät viime hetken tarjouksia. Lennot ovat edullisimmillaan tiistaisin ja kalleimmillaan lauantaisin.

Matkaan Turusta

Turun lentoasema (TKU) sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta. Keskustasta kentälle hurautat parhaiten uudella, ekologisella sähköbussilla linjalla 1, joka ajaa sataman ja kauppatorin kautta lentoasemalle. Matkan voi toki myös taittaa taksilla tai omalla autolla, jonka voit jättää terminaalirakennuksen edustan pysäköintialueelle. Turun lentoasemalla palvelee pieni mutta mukava Turku Café.

Määränpäänä Lontoo

Lontoossa on kaikkiaan viisi eri lentoasemaa. Finnairin ja SASin Turku–Lontoo-lennot laskeutuvat niistä suurimmalle – ja samalla koko Euroopan suurimmalle – Heathrow’lle (LHR), joka sijaitsee 24 kilometrin päässä Lontoosta länteen. Lontooseen lennettäessä on oltava tarkkana siitä, mille kentälle lento saapuu ja miltä se lähtee; Heathrow’lle lennettäessä pakkaa sekoittaa edelleen se, että kentällä on kaikkiaan viisi eri terminaalia. Finnairin lennot saapuvat terminaaliin 3, SASin koneet terminaaliin 2. Edullisin tapa matkustaa terminaaleista 2 ja 3 Lontoon keskustaan on metron Piccadilly Line, jonka asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Metro kulkee muutaman minuutin välein, ja matka kestää vajaan tunnin. Linjalla pääset useille Lontoon keskustan keskeisille metroasemille, joilla on kätevää vaihtaa monelle muulle linjalle esimerkiksi King’s Cross St Pancrasin asemalla. Heathrow Express kulkee Paddingtonin asemalle vartissa, mutta liput ovat metroa huomattavasti kalliimpia. Samaa raidetta ajaa halvempi ja väliasemilla pysähtelyn vuoksi reilusti hitaampi Heathrow Connect. Matkan voi taittaa myös taksilla tai minicabilla.

AirBalticin lennot laskeutuvat Gatwickin lentoasemalle (LGW), joka sijaitsee 46 kilometrin päässä Lontoosta etelään. Gatwick on Lontoon toiseksi suurin lentokenttä. Matka Lontoon keskustaan kestää bussilla 75–120 minuuttia, ja reittiä ajavat National Express Victorialle ja easyBus Earl’s Courtiin. Gatwick Express on nopeampi, perillä Victorialla noin puolessa tunnissa. Liput kannattaa tilata etukäteen verkosta. Edullisempi junayhteys on Southern Railway, joka sekin kulkee vartin välein Victorialle. London Bridgelle pääset Capital Expressillä.

Mikäli lennät Turusta Lontooseen jollain muulla yhtiöllä ja lentosi laskeutuu Lutonin, Stanstedin tai Cityn lentoasemalle, selvitä lentoasematiedot ja liikenneyhteydet kentiltä keskustaan erikseen. Tietyillä alueilla Lontoossa voi hyvin liikkua kävellen paikasta toiseen, kunhan muistaa totutella vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, autojen suureen määrään ja usein myös suojateiden puuttumiseen. Julkisen liikenteen käytöltä ei suurkaupungissa voi kuitenkaan välttyä – onneksi Lontoon metro- ja bussiverkosto on erinomainen, vaikkakin ajoittain ruuhkainen. Heti matkan alussa kannattaa hankkia metroasemilta saatava Oyster-matkakortti kolmen punnan panttia vastaan. Sille voi ladata esimerkiksi edullisia päivälippuja. Oysterin etu on myös se, että yksittäisiä matkoja kortilla maksettaessa hinta ei koskaan kerry päivälippua kalliimmaksi. Jos et hanki Oysteria, käytä erikseen ostettavia päivälippuja – yksittäiset metron kertaliput ovat todella kalliita. Metroasemalta mukaan kannattaa myös napata taskukokoinen metrokartta, jota ilman on vaikea pärjätä Lontoon linjaviidakossa. Metrolla ajelu on Lontoossa kätevää ja hauskaa, ja voisi jopa sanoa, että vähintään yksi metromatka maailmankuululla the Tubella kuuluu ehdottomasti jokaiseen Lontoon-matkaan siinä missä ajelu punaisella, kaksikerroksisella bussillakin.

Majoitus Lontoossa

Lentoja Lontooseen saa usein edullisesti, mutta etenkin hiukan kapeamman reissubudjetin kompastuskivi saattaa olla majoitus. Älä siis koskaan jätä majoituksen varaamista viime hetkeen. Toisinaan kannattaa etsiä ensin sopiva majoitus, tehdä varaus ja etsiä sen jälkeen sopivat lennot Turusta Lontooseen. On myös hyvä muistaa, että Lontoosta löytää kyllä aina katon päänsä päälle, varsinkin jos matkabudjetti on joustava, koska majoituspalveluita on loputtomasti. Lontoosta majoitusta varattaessa on muistettava periaate: mitä lähempänä keskustaa ollaan, sen parempi. Muuten suurkaupungin etäisyydet saattavat tehdä tepposet, ja kartalla lyhyeltä näyttävä välimatka ilmeneekin odotettua paljon pidemmäksi. Hyvä vaihtoehto Lontoossa ovat hostellit, joissa on makuusalien lisäksi paljon kahden hengen huoneita. Ylivoimaisesti suosituinta aluetta lienevät Bloomsbury ja Soho, mutta hyviä vaihtoehtoja on myös Bayswaterista, Paddingtonista, Kensingtonista ja Earl’s Courtista.

Koettavaa Lontoossa

Lontoossa on kaikkea! Voit viettää siellä juuri omannäköistäsi lomaa, nähdä ja kokea asioita, joista et ollut edes unelmoinut. Lontoo tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja ja ongelmia on korkeintaan runsaudenpulasta selviytymisessä. Voit koluta juuri ne perinteiset nähtävyydet, jotka olet aina halunnut kokea, tai samoilla ennestään tuntemattomilla poluilla ja antaa vaiston viedä. Varaa heti halvat lennot Turusta Lontooseen – vuoden paras seikkailu odottaa.

Turku - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Turku – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Turku -- Lontoo on 235 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Turku -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Turku – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Turku -- Lontoo on tarjolla 36 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Turku – Lontoo?

  reitillä Turku -- Lontoo liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Turku – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Turku vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Turku (TKU). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Turku – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Turku -- Lontoo hintaan 235 €! Reitillä Turku -- Lontoo 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Turku liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Lontoo (LHR)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Turku – Lontoo useimmin?

  * Turku (TKU) -- Lontoo (LHR)\n * Finnair -- 17 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- LHR\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- LHR\n\n\n\n* Turku (TKU) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic -- 5 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- LGW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Turku lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 17 lentoa reitillä Turku -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 31 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 5 lentoa kohteeseen Lontoo (LGW).\n
 • Onko reitillä Turku – Lontoo tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Turku -- Lontoo ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 5 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 729,68 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 30 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Turku – Lontoo?

  * Lento reitillä Turku (TKU) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 09.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n\n\n\n* Lento reitillä Turku (TKU) -- Lontoo (LGW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 08.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 05.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 08.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Turku – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 399 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (372 arvostelua)

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ...

  Park Plaza Westminster Bridge London141 €

  Park Plaza Westminster Bridge London141 €
  Hyatt Place London Heathrow Airport

  Hyatt Place London Heathrow Airport

  The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (131 arvostelua)

   Stockley Park on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Brunel University London ja London Motor Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja ...

   Hyatt Place London Heathrow Airport64 €

   Hyatt Place London Heathrow Airport64 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.