Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi ARN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 145 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia −7 minuuttia

Halvat lennot Turusta Tukholmaan

Tukholman iloinen elämänmeno, kiinnostavat nähtävyydet ja mainiot shoppailumahdollisuudet ovat Turusta katsoen niin lähellä ja silti niin kovin kaukana. Perinteisellä ruotsinlaivalla matka kaupunkien välillä kestää auttamatta puolisen vuorokautta, mutta onneksi vaihtoehtojakin on. Etsimällä lennot Turusta Tukholmaan ebookersin kautta pääset suhauttamaan Itämeren ylitse alta aikayksikön, eikä matkalla tarvitse kestää keskinkertaisia karaoke-esityksiä. Gamla Stanin kiemuraiset kujat ja Tukholman monipuoliset museokohteet houkuttavat kaupunkilomailijoita puoleensa kesät talvet. Halvat lennot Turusta Tukholmaan ovat myös kiireisten bisnesmatkailijoiden mieleen, sillä maailmalle voi suunnata muutakin reittiä kuin iänikuisen Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Varsinaissuomalaiselle matkailijalle Tukholmaan tutustuminen on helpompaa kuin heinänteko, sillä Ruotsin kauniiseen pääkaupunkiin pääsee Aurajoen rannoilta parhaimmillaan alle tunnissa.

Paras aika matkustaa Tukholmaan

Pohjolan talvi on säiden puolesta melko kylmä ja ankea jopa ikipirteässä Ruotsissa, mutta Tukholma on siitä huolimatta ihana matkakohde ympäri vuoden. Varaa lento Turusta Tukholmaan ja vietä viehättävä viikonloppu pääkaupungissa vaikkapa pariskunnan tai kaveriporukan kesken. Lyhyelle lentomatkalle uskaltaa lähteä jopa koko perheen voimin, sillä vaikka vaippaikäiset matkustajat huutaisivat kurkku suorana noususta laskuun, eivät kanssamatkustajat varmastikaan ehdi saada pysyviä traumoja vain noin 40–50 minuuttia kestävän lentomatkan aikana. Lentoja Turusta Tukholmaan on tarjolla ympäri vuoden, mutta yleisesti ottaen valinnanvaraa on enemmän liikematkailijoille sopivina aikoina eli aikaisin arkiaamuina ja muulloin kuin koulujen loma‑aikoina. Sopivan lennon löytämisen ei pitäisi tuottaa ongelmia, kunhan varaa lennot tarpeeksi ajoissa ja pystyy hiukan joustamaan lähtöajassa.

Suorat lennot Turusta Tukholmaan

Mikään ei voita suoran lennon näppäryyttä ja nopeutta, joten turkulaiset ja lähiseudun asukkaat voivat kiittää onneaan hyvistä yhteyksistä Tukholmaan. Turku–Tukholma‑väliä liikennöi SAS, jonka kautta löytää lukuisia lentovaihtoehtoja päivittäin. Vertaile suoria lentoja Turusta Tukholmaan ja valitse itsellesi sopivin aika nousta Itämeren ylle. Yleisesti ottaen aikaisin aamulla ja iltapäivän tunteina lentoyhteyksissä on eniten valinnanvaraa, mutta myöhäisimmät lennot suuntaavat Tukholmaan vähän ennen iltayhdeksää. Aikaeron ansiosta saavut Tukholmaan oikeastaan jo ennen kuin lähdit, sillä kelloa saa koneesta noustessa kääntää tunnin taaksepäin. Kansainvälinen lentomatkailu on sen verran ihmeellistä puuhaa, että rahoistaan tarkkojen kannattaa tarkistaa myös yhden välilaskun sisältävät lentovaihtoehdot kaupunkien välillä. Esimerkiksi Riian tai Helsingin kautta voi saada lennon Turusta Tukholmaan jopa halvemmalla kuin suoraan lentämällä. Matka‑aika toki pitenee vähintään kolmeen tuntiin, mutta mikään ei estä vertailemasta lentoja ebookersin sivuilla.

Vaivattomasti lennolle Turun lentoasemalta

Noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva Turun lentoasema on pieni mutta palveleva kenttä, jolta on erittäin helppo lähteä matkalle Tukholmaan. Taksimatka keskustasta lentoasemalle kestää vain vartin, mutta kentälle pääsee myös kätevästi bussilla. Paikallisliikenteen linja 1 yhdistää Turun keskustan sekä lentoasemaan että satamaterminaaleihin, eikä bussimatkalle tule hintaa kuin kolme euroa eli kertalipun verran. Turun lentoasemalla on vain yksi terminaali, ja ruuhkaisuus on harvinainen ongelma, joten lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen ei tarvitse varata loputtomasti aikaa.

Saapuminen iloiseen Tukholmaan

Tukholmassa on useita lentoasemia, mutta suorat lennot Turusta laskeutuvat aina Arlandan lentoasemalle. Arlanda on noin 45 kilometrin päässä Tukholman keskustasta, mutta jatkoyhteydet lentoasemalta pääkaupunkiin toimivat varsin mainiosti. Lentokenttäkuljetuksen voi valita oman kiiretason ja matkabudjetin mukaan. Arlanda Express ‑junalla matka Tukholman keskustaan taittuu sukkelasti parissakymmenessä minuutissa noin 30 euron hintaan. Hieman hitaampi mutta myös edullisempi vaihtoehto on esimerkiksi Flygbussarna‑bussiyhteys, jolla matka kestää 35–45 minuuttia ja on hinnaltaan kymmenen euron luokkaa. Taksilla matkustavien kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksien hinnoittelu on vapaata eikä jonon ensimmäistä autoa ole pakko valita, joten vertailu paikan päällä kannattaa.

Turku - Tukholma Lennot FAQ

Lennot Turku – Tukholma

Onko kohteiden Turku ja Tukholma välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot reitille Turku – Tukholma? Voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon 3 yhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja. Jos et tiedä mistä aloittaa, SAS ja Leap ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Turku ja Tukholma välillä kestää?

Kohteiden Turku ja Tukholma välinen matka on 260 km, ja suora lento kestää keskimäärin 54 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla niinkin vähäinen kuin 50 minuuttia. Pidä silmällä suosittujen lentoyhtiöiden, kuten Finnair ja SAS, kausittaisia tarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Tukholma välisille lennoille?

Koska kohteiden Turku ja Tukholma välillä on useita eri reittejä, tässä ovat niistä yleisimmät:

  • Turku (TKU) - Tukholma (ARN-Arlanda) – 56 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) - Tukholma (BMA-Bromma) – 24 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) - Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) – 7 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Turku ja Tukholma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi viihdykettä? Tai loistavaa palvelua? Vaikka monet yhtiöt lentävät kohteiden Turku ja Tukholma välillä, jos valitset yhden näistä laadukkaista lentoyhtiöistä, varmistat, että hyvin ansaittu lomasi alkaa oikealla tavalla:

  • Finnair, 424 lentoa kuussa
  • SAS, 81 lentoa kuussa
  • Leap, 40 lentoa kuussa
  • Wizz Air, 32 lentoa kuussa
  • FlexFlight, 13 lentoa kuussa
  • Air Serbia, 5 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Tukholma välillä on?

Reitillä Turku – Tukholma lennetään keskimäärin 8 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu ei siis ole mikään ongelma.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 699 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
72 €
Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal

3.5 kautta 5.0 Tornvagen 9, Arlanda, Stockholm
Comfort Hotel Arlanda Airport Terminal sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta SkyCity. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 503 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
98 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

4.0 kautta 5.0 Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
109 €
Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

4.0 kautta 5.0 Tornvägen 2, Arlanda
Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja SkyCity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.