Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi ARN
Lennon hinta 155 €

Halvat lennot Turusta Tukholmaan

Tukholman iloinen elämänmeno, kiinnostavat nähtävyydet ja mainiot shoppailumahdollisuudet ovat Turusta katsoen niin lähellä ja silti niin kovin kaukana. Perinteisellä ruotsinlaivalla matka kaupunkien välillä kestää auttamatta puolisen vuorokautta, mutta onneksi vaihtoehtojakin on. Etsimällä lennot Turusta Tukholmaan ebookersin kautta pääset suhauttamaan Itämeren ylitse alta aikayksikön, eikä matkalla tarvitse kestää keskinkertaisia karaoke-esityksiä. Gamla Stanin kiemuraiset kujat ja Tukholman monipuoliset museokohteet houkuttavat kaupunkilomailijoita puoleensa kesät talvet. Halvat lennot Turusta Tukholmaan ovat myös kiireisten bisnesmatkailijoiden mieleen, sillä maailmalle voi suunnata muutakin reittiä kuin iänikuisen Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Varsinaissuomalaiselle matkailijalle Tukholmaan tutustuminen on helpompaa kuin heinänteko, sillä Ruotsin kauniiseen pääkaupunkiin pääsee Aurajoen rannoilta parhaimmillaan alle tunnissa.

Paras aika matkustaa Tukholmaan

Pohjolan talvi on säiden puolesta melko kylmä ja ankea jopa ikipirteässä Ruotsissa, mutta Tukholma on siitä huolimatta ihana matkakohde ympäri vuoden. Varaa lento Turusta Tukholmaan ja vietä viehättävä viikonloppu pääkaupungissa vaikkapa pariskunnan tai kaveriporukan kesken. Lyhyelle lentomatkalle uskaltaa lähteä jopa koko perheen voimin, sillä vaikka vaippaikäiset matkustajat huutaisivat kurkku suorana noususta laskuun, eivät kanssamatkustajat varmastikaan ehdi saada pysyviä traumoja vain noin 40–50 minuuttia kestävän lentomatkan aikana. Lentoja Turusta Tukholmaan on tarjolla ympäri vuoden, mutta yleisesti ottaen valinnanvaraa on enemmän liikematkailijoille sopivina aikoina eli aikaisin arkiaamuina ja muulloin kuin koulujen loma‑aikoina. Sopivan lennon löytämisen ei pitäisi tuottaa ongelmia, kunhan varaa lennot tarpeeksi ajoissa ja pystyy hiukan joustamaan lähtöajassa.

Suorat lennot Turusta Tukholmaan

Mikään ei voita suoran lennon näppäryyttä ja nopeutta, joten turkulaiset ja lähiseudun asukkaat voivat kiittää onneaan hyvistä yhteyksistä Tukholmaan. Turku–Tukholma‑väliä liikennöi SAS, jonka kautta löytää lukuisia lentovaihtoehtoja päivittäin. Vertaile suoria lentoja Turusta Tukholmaan ja valitse itsellesi sopivin aika nousta Itämeren ylle. Yleisesti ottaen aikaisin aamulla ja iltapäivän tunteina lentoyhteyksissä on eniten valinnanvaraa, mutta myöhäisimmät lennot suuntaavat Tukholmaan vähän ennen iltayhdeksää. Aikaeron ansiosta saavut Tukholmaan oikeastaan jo ennen kuin lähdit, sillä kelloa saa koneesta noustessa kääntää tunnin taaksepäin. Kansainvälinen lentomatkailu on sen verran ihmeellistä puuhaa, että rahoistaan tarkkojen kannattaa tarkistaa myös yhden välilaskun sisältävät lentovaihtoehdot kaupunkien välillä. Esimerkiksi Riian tai Helsingin kautta voi saada lennon Turusta Tukholmaan jopa halvemmalla kuin suoraan lentämällä. Matka‑aika toki pitenee vähintään kolmeen tuntiin, mutta mikään ei estä vertailemasta lentoja ebookersin sivuilla.

Vaivattomasti lennolle Turun lentoasemalta

Noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva Turun lentoasema on pieni mutta palveleva kenttä, jolta on erittäin helppo lähteä matkalle Tukholmaan. Taksimatka keskustasta lentoasemalle kestää vain vartin, mutta kentälle pääsee myös kätevästi bussilla. Paikallisliikenteen linja 1 yhdistää Turun keskustan sekä lentoasemaan että satamaterminaaleihin, eikä bussimatkalle tule hintaa kuin kolme euroa eli kertalipun verran. Turun lentoasemalla on vain yksi terminaali, ja ruuhkaisuus on harvinainen ongelma, joten lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen ei tarvitse varata loputtomasti aikaa.

Saapuminen iloiseen Tukholmaan

Tukholmassa on useita lentoasemia, mutta suorat lennot Turusta laskeutuvat aina Arlandan lentoasemalle. Arlanda on noin 45 kilometrin päässä Tukholman keskustasta, mutta jatkoyhteydet lentoasemalta pääkaupunkiin toimivat varsin mainiosti. Lentokenttäkuljetuksen voi valita oman kiiretason ja matkabudjetin mukaan. Arlanda Express ‑junalla matka Tukholman keskustaan taittuu sukkelasti parissakymmenessä minuutissa noin 30 euron hintaan. Hieman hitaampi mutta myös edullisempi vaihtoehto on esimerkiksi Flygbussarna‑bussiyhteys, jolla matka kestää 35–45 minuuttia ja on hinnaltaan kymmenen euron luokkaa. Taksilla matkustavien kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksien hinnoittelu on vapaata eikä jonon ensimmäistä autoa ole pakko valita, joten vertailu paikan päällä kannattaa.

Lennot Turku – Tukholma

Onko kohteiden Turku ja Tukholma välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Turku (TKU) ja Tukholma (ARN-Arlanda) välillä, sinulle jää enemmän aikaa lomastasi nauttimiseen. 1 lentoyhtiötä lentää suoria lentoja tällä reitillä. SAS on yksi tunnetuimmista.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Tukholma välisille lennoille?

Jos mietit miten voit lentää kohteiden Turku ja Tukholma välillä, tässä ovat yleisimmät lentoreitit:

  • Turku (TKU) – Tukholma (ARN-Arlanda): 22 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) – Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta): 7 lentoa viikossa
  • Turku (TKU) – Tukholma (BMA-Bromma): 2 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Turku ja Tukholma välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi lomaa varten, ja nyt on aika hankkia liput. Sinulla on muutama vaihtoehto lennoille kohteiden Tukholma ja Turku välillä. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on SAS, joka lentää 52 lentoa kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti Wizz Air voi olla juuri se mitä etsit. Tämä matkustajien suosima lentoyhtiö tarjoaa 30 lentoa näiden kaupunkien välillä kuukaudessa.

Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Tukholma välillä on?

Viime hetken lomat voivat piristää arkea. 3 päivittäistä lentoa välillä Turku – Tukholma takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 366 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
97 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
59 €
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4.0 kautta 5.0 Råsta Strandväg 1, Solna
Quality Hotel Friends on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall of Scandinavia on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
113 €
Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 kautta 5.0 Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ABBA-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.