Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Tukholma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Tukholma

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi ARN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 136 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia −6 minuuttia

Halvat lennot Turusta Tukholmaan

Tukholman iloinen elämänmeno, kiinnostavat nähtävyydet ja mainiot shoppailumahdollisuudet ovat Turusta katsoen niin lähellä ja silti niin kovin kaukana. Perinteisellä ruotsinlaivalla matka kaupunkien välillä kestää auttamatta puolisen vuorokautta, mutta onneksi vaihtoehtojakin on. Etsimällä lennot Turusta Tukholmaan ebookersin kautta pääset suhauttamaan Itämeren ylitse alta aikayksikön, eikä matkalla tarvitse kestää keskinkertaisia karaoke-esityksiä. Gamla Stanin kiemuraiset kujat ja Tukholman monipuoliset museokohteet houkuttavat kaupunkilomailijoita puoleensa kesät talvet. Halvat lennot Turusta Tukholmaan ovat myös kiireisten bisnesmatkailijoiden mieleen, sillä maailmalle voi suunnata muutakin reittiä kuin iänikuisen Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Varsinaissuomalaiselle matkailijalle Tukholmaan tutustuminen on helpompaa kuin heinänteko, sillä Ruotsin kauniiseen pääkaupunkiin pääsee Aurajoen rannoilta parhaimmillaan alle tunnissa.

Paras aika matkustaa Tukholmaan

Pohjolan talvi on säiden puolesta melko kylmä ja ankea jopa ikipirteässä Ruotsissa, mutta Tukholma on siitä huolimatta ihana matkakohde ympäri vuoden. Varaa lento Turusta Tukholmaan ja vietä viehättävä viikonloppu pääkaupungissa vaikkapa pariskunnan tai kaveriporukan kesken. Lyhyelle lentomatkalle uskaltaa lähteä jopa koko perheen voimin, sillä vaikka vaippaikäiset matkustajat huutaisivat kurkku suorana noususta laskuun, eivät kanssamatkustajat varmastikaan ehdi saada pysyviä traumoja vain noin 40–50 minuuttia kestävän lentomatkan aikana. Lentoja Turusta Tukholmaan on tarjolla ympäri vuoden, mutta yleisesti ottaen valinnanvaraa on enemmän liikematkailijoille sopivina aikoina eli aikaisin arkiaamuina ja muulloin kuin koulujen loma‑aikoina. Sopivan lennon löytämisen ei pitäisi tuottaa ongelmia, kunhan varaa lennot tarpeeksi ajoissa ja pystyy hiukan joustamaan lähtöajassa.

Suorat lennot Turusta Tukholmaan

Mikään ei voita suoran lennon näppäryyttä ja nopeutta, joten turkulaiset ja lähiseudun asukkaat voivat kiittää onneaan hyvistä yhteyksistä Tukholmaan. Turku–Tukholma‑väliä liikennöi SAS, jonka kautta löytää lukuisia lentovaihtoehtoja päivittäin. Vertaile suoria lentoja Turusta Tukholmaan ja valitse itsellesi sopivin aika nousta Itämeren ylle. Yleisesti ottaen aikaisin aamulla ja iltapäivän tunteina lentoyhteyksissä on eniten valinnanvaraa, mutta myöhäisimmät lennot suuntaavat Tukholmaan vähän ennen iltayhdeksää. Aikaeron ansiosta saavut Tukholmaan oikeastaan jo ennen kuin lähdit, sillä kelloa saa koneesta noustessa kääntää tunnin taaksepäin. Kansainvälinen lentomatkailu on sen verran ihmeellistä puuhaa, että rahoistaan tarkkojen kannattaa tarkistaa myös yhden välilaskun sisältävät lentovaihtoehdot kaupunkien välillä. Esimerkiksi Riian tai Helsingin kautta voi saada lennon Turusta Tukholmaan jopa halvemmalla kuin suoraan lentämällä. Matka‑aika toki pitenee vähintään kolmeen tuntiin, mutta mikään ei estä vertailemasta lentoja ebookersin sivuilla.

Vaivattomasti lennolle Turun lentoasemalta

Noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitseva Turun lentoasema on pieni mutta palveleva kenttä, jolta on erittäin helppo lähteä matkalle Tukholmaan. Taksimatka keskustasta lentoasemalle kestää vain vartin, mutta kentälle pääsee myös kätevästi bussilla. Paikallisliikenteen linja 1 yhdistää Turun keskustan sekä lentoasemaan että satamaterminaaleihin, eikä bussimatkalle tule hintaa kuin kolme euroa eli kertalipun verran. Turun lentoasemalla on vain yksi terminaali, ja ruuhkaisuus on harvinainen ongelma, joten lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen ei tarvitse varata loputtomasti aikaa.

Saapuminen iloiseen Tukholmaan

Tukholmassa on useita lentoasemia, mutta suorat lennot Turusta laskeutuvat aina Arlandan lentoasemalle. Arlanda on noin 45 kilometrin päässä Tukholman keskustasta, mutta jatkoyhteydet lentoasemalta pääkaupunkiin toimivat varsin mainiosti. Lentokenttäkuljetuksen voi valita oman kiiretason ja matkabudjetin mukaan. Arlanda Express ‑junalla matka Tukholman keskustaan taittuu sukkelasti parissakymmenessä minuutissa noin 30 euron hintaan. Hieman hitaampi mutta myös edullisempi vaihtoehto on esimerkiksi Flygbussarna‑bussiyhteys, jolla matka kestää 35–45 minuuttia ja on hinnaltaan kymmenen euron luokkaa. Taksilla matkustavien kannattaa muistaa, että Ruotsissa taksien hinnoittelu on vapaata eikä jonon ensimmäistä autoa ole pakko valita, joten vertailu paikan päällä kannattaa.

Turku - Tukholma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Turku – Tukholma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Turku -- Tukholma on 137 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tukholma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Turku -- Tukholma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Turku – Tukholma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Turku -- Tukholma on tarjolla 20 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Turku – Tukholma?

  reitillä Turku -- Tukholma liikennöi 2 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Turku – Tukholma -lennoille?

  Löysimme alueelta Turku vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tukholma: Turku (TKU). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Arlanda (ARN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Tukholma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tukholma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Turku – Tukholma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Turku -- Tukholma hintaan 137 €! Reitillä Turku -- Tukholma 2 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Turku liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Tukholma (ARN)\n * Scandinavian Airlines\n * Canadian Western Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Turku – Tukholma useimmin?

  * Turku (TKU) -- Tukholma (ARN)\n * Scandinavian Airlines -- 16 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- ARN\n \n\n * Canadian Western Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- ARN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Turku lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tukholma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 16 lentoa reitillä Turku -- Tukholma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 20 lentoa kohteeseen Tukholma (ARN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Turku – Tukholma?

  Suora lento reitillä Turku -- Tukholma kestää yleensä noin 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 259,05 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 52 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Turku – Tukholma?

  * Lento reitillä Turku (TKU) -- Tukholma (ARN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.40\n * Aikaisin saapumisaika: 06.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.25\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Turku – Tukholma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Tukholma

Näytä kaikki 680 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
114 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

4.0 kautta 5.0 Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 414 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
160 €
At Six

At Six

5.0 kautta 5.0 Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
At Six on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruotsin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 343 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
122 €
Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

3.5 kautta 5.0 Tornvägen 2, Arlanda
Clarion Hotel Arlanda Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja SkyCity on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 430 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja minibaarit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.