Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Turku - Varsova

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi WAW
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 50 minuuttia

Aloita kaupunkilomailu Puolassa varaamalla halvat lennot Turusta Varsovaan

Monen Itämeren rannalla sijaitsevan maan pääkaupungit ovat suomalaisille matkailijoille tuttuja vierailukohteita, mutta sisämaassa sijaitseva Puolan pääkaupunki Varsova on hieman vieraampi tuttavuus. Varsinaissuomalainen kaupunkilomailija tuntee kuitenkin olonsa siellä kotoisaksi, sillä kaunis Veikseljoki ja iloiset yliopisto-opiskelijat muistuttavat kotipuolen Turusta. Varaamalla lennot Turusta Varsovaan pääsee helposti tutustumaan kaupunkiin, jonka historia ulottuu satojen vuosien päähän ja jossa nautiskellaan hyvistä oluista ja tuhdeista puolalaisista liharuoista. Puolan hintataso on yleisesti ottaen Suomea halvempi, joten esimerkiksi viikonloppumatka pääkaupunkiin on helppo toteuttaa pienelläkin budjetilla – etenkin jos etsii halvat lennot Turusta Varsovaan ajoissa. Varsova on tyylillisesti kiehtova kaupunki, jonka vaikuttavimpiin nähtävyyksiin kuuluu neuvostoaikaisia kolosseja ja viehkeää vanhaakaupunkia. Lähde matkalle historialliseen Varsovaan puolalaisen kulttuurin sydämeen.

Konstailematon Varsova sopii kaikille kaupunkimatkailijoille

Varsova on antoisa lomakohde kokeneillekin reissaajille, sillä perinteinen keskieurooppalainen kaupunkikulttuuri kohtaa siellä neuvostovallan aikaiset perinteen. Lomalla Varsovassa pääsee ihailemaan Unescon maailmanperintölistalle kuuluvaa loistokasta Stare miastoa eli vanhaa kaupunginosaa, jossa sijaitsee muun muassa kuninkaallinen linna ja Varsovan historiallinen museo. Toisaalta monet modernit matkailijat haluavat nähdä myös rujompaa kaupunkikulttuuria, eivätkä lennot Turusta Varsovaan varanneet erilaiset esteetikot varmasti pety Puolan pääkaupungissa. Kulttuurin ja tieteen palatsina tunnettu valtava vuonna 1955 rakennettu neuvostokompleksi kohoaa 237 metrin korkeuteen, joten sen näköalatasanteelta on loistavat näkymät yli Varsovan. Sään puolesta Varsova muistuttaa muita eurooppalaisia kaupunkilomakohteita: kesät ovat ihastuttavan lämpimiä ja talvella lämpötila pysyttelee yleensä hieman nollan yläpuolella.

Yhden välilaskun sisältävät lennot Varsovasta Turkuun

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissaan suoria lentoja Turusta Varsovaan, mutta Varsinais-Suomesta lähtevällä matkailijalla on onneksi valinnanvaraa lentoreitin suhteen. Lennot Riian kansainvälisen lentoaseman kautta ovat yleisesti ottaen nopea ja halpa tapa päästä Varsovaan. AirBaltic liikennöi sekä Turku–Riika-väliä että Riika–Varsova-reittiä, joten jatkolentojen varaaminen on vaivatonta ja huokeaa. Reitin ainoana miinuksena on, että Turusta joutuu lähtemään hyvin varhain aamulla eikä lentoja Riikaan päin ole yleensä kuin yksi päivässä. Tästä syystä kannattaa vertailla lentoja Turusta Varsovaan myös Helsinki–Vantaan ja Arlandan lentoasemien kautta. Kaupunkien väliset lennot välilaskuineen vievät keskimäärin 3,5–5,5 tuntia, eikä reittivalinnalla ole suurta vaikutusta lennon kestoon. Välilaskun pituus vaikuttaa eniten matkan pituuteen, joten tämänkin vuoksi pieni vertailu kannattaa.

Aloita matkasi Turun lentoasemalta

Noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle Turun lentoasemalle on helppo saapua mistä päin Varsinais-Suomea tahansa. Omalla autolla saapuvat voivat jättää kulkupelinsä aivan terminaalirakennuksen edessä sijaitsevalle pysäköintipaikalle. Turkuun päin on erittäin toimivat juna- ja bussiyhteydet monesta suunnasta, ja matka lentoasemalle jatkuu kätevästi paikallisliikenteen bussilla numero 1. Pienellä kentällä voi yleensä luottaa siihen, että turvatarkastuksen läpäisemiseen ei tarvitse varata tuhottomasti aikaa. Lentoasemalla pääsee nauttimaan Turku Cafen tarjottavista ja tekemään ostoksia lentokenttäpuodissa. Lisäksi ilmainen Wi-Fi ilahduttaa odottelevan matkailijan mieltä ennen lentoa. Eksymisen vaaraa Turun lentoasemalla ei juuri ole, sillä kaikki toiminnot sijaitsevat yhdessä terminaalirakennuksessa.

Saapuminen Frédéric Chopinin kansainväliselle lentoasemalle

Puolan todennäköisesti tunnetuimman säveltäjän Chopinin mukaan nimetty Varsovan kansainvälinen lentoasema (IATA: WAW) sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä pääkaupungista. Monet halpalentoyhtiöt käyttävät noin 35 kilometrin päässä Varsovasta sijaitsevaa Modlinin lentoasemaa, mutta Suomesta ei ole sinne tarjolla lentoja. Frédéric Chopinin lentoasemalta pääsee jatkamaan matkaa Varsovaan esimerkiksi bussilla ja junalla. Terminaali A:n vierestä lähtevä juna on nopein ja kätevin tapa päästä suoraan Varsovan keskustaan, mutta myös bussilinjat 175 ja 188 sekä yöbussi N32 ovat hyviä vaihtoehtoja.

Lennot Turku – Varsova

Onko kohteiden Turku ja Varsova välillä suoria lentoja?

Onko Wizz Air valintasi lennolle kohteeseen Varsova? Loistava valinta! Se on yksi johtavista yhtiöistä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Turku (TKU) ja Varsova (WAW-Frédéric Chopin) välillä, joten voit olla varma, että matkasi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Turku ja Varsova välillä kestää?

Jos olet matkalla kohteiden Turku ja Varsova välillä, siihen menee suurin piirtein 1 tunti 50 minuuttia. Kohteiden välinen matka on 930 km. Suoria lentoja tällä välillä lentävät Wizz Air ja SAS. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen lentämistä, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Turku ja Varsova välisille lennoille?

Turku (TKU) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Turku ja Varsova välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle olet lentämässä? Kenttä on mitä luultavimmin Varsova (WAW-Frédéric Chopin).

Kuinka monta lentoa kohteiden Turku ja Varsova välillä on?

Viime hetken matkat voivat tuoda jännitystä arkeen. 3 jokapäiväistä lentoa reitillä Turku – Varsova takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: TKU Saapuu: WAW pe
29.5
la
30.5
su
31.5
ma
1.6
ti
2.6
ke
3.6
to
4.6
Välilaskut
W6 1532 08:00 pm 08:50 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Varsova

Näytä kaikki 2 088 majoitusliikettä kohteessa Varsova
85 €
Warsaw Marriott Hotel

Warsaw Marriott Hotel

5.0 kautta 5.0 Aleje Jerozolimskie 65-79, Varsova, Masovia
Warsaw Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kulttuurin ja tieteen palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 523 huonetta 20 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
52 €
Hampton by Hilton Warsaw City Centre

Hampton by Hilton Warsaw City Centre

3.0 kautta 5.0 Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
Hampton by Hilton Warsaw City Centre on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 300 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
47 €
Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva

Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva

3.0 kautta 5.0 Zgoda 6, Varsova, Masovia
Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 51 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.