Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Turku Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Turku - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi TKU
Kohdelentokentän IATA-koodi TXL
Lennon hinta 147 €

Kohteen Berliini Parhaimmat Pakettimatkat

Berliini lento + hotelli economyluokan lennoilla

Nauti boheemin kulturellista suurkaupunkielämästä varaamalla halvat lennot Turusta Berliiniin

Varsinais-Suomesta on aina lähdetty rohkeasti lomailemaan ulkomaille (lähteehän satamasta ruotsinlaivoja säännöllisesti), mutta monipuolinen Berliini on yhä monelle tuntematon kaupunkikohde. Saksan suurin kaupunki tarjoaa takuuvarmasti jokaiselle jotain, sillä Berliinissä voi löytää vaihtoehtokulttuuria ja luksusputiikkeja vaikka samalta kadulta. Etsi lennot Turusta Berliiniin ebookersin sivuilta ja lähde kokemaan miljoonakaupungin viehätysvoima. Berliini oli pitkään muurin jakama kaupunki, mutta nykyään sen Itä- ja Länsi-Saksaan kuuluneet puolet tarjoavat yhtälailla nähtävää ja koettavaa matkailijalle. Halvat lennot Turusta Berliiniin varannut matkailija pääsee käyskentelemään kulttuuriväen suosimalla Prenzlauer Bergin alueella, hämmästelemään Alexanderplatzin televisiotornin näköalatasanteelta avautuvia näkymiä ja shoppailemaan Kurfürstendamm-kadun muotiliikkeissä. Mitä ei löytyisikään kaupungista, jossa on kolme oopperataloa ja kaksi eläintarhaa?

Berliiniin voi suunnata milloin vain

Tuhansien tapahtumien Berliinissä aika ei käy koskaan pitkäksi, sillä Euroopan unionin toiseksi suurimmassa kaupungissa tapahtuu vuoden ympäri. Berliinissä koetaan vuoden mittaan kaikkea suurmaratoneista Pride-kulkueisiin, joten matkailija voi varata lennot Turusta Berliiniin mihin kohtaan vuotta tahansa ja päästä takuuvarmasti mukaan suurkaupungin sykkeeseen. Sään puolesta Berliini on parhaimmillaan keväällä ja syksyllä, sillä silloin lämpötila ei nouse liian korkeaksi ja kulttuurikohteiden kiertely tai monikulttuurisesta ravintolatarjonnasta nauttiminen hoituvat leppeissä merkeissä. Kesä sopii matkailuajaksi niille, jotka nauttivat lämmöstä ja kunnon helteistä, talvella taas pärjää pitämällä sadevarusteet kaiken varalta matkassa mukana. Berliini on hintatasoltaan varsin kohtuullinen moniin muihin suurkaupunkeihin nähden, joten paikallisesta ruoka- ja olutkulttuurista nauttimiseen kannattaa panostaa.

Vertaile lentoja Berliinistä Turkuun

Vain muutaman tunnin lentomatkan päässä sijaitseva Berliini on erinomainen valinta myös lyhyelle lomalle, sillä lentoyhteydet Suomesta Berliiniin ovat hyvissä kantimissa. Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissa suoria lentoja Turusta Berliiniin, mutta Aurajoen rannoilta on silti helppo lähteä Saksan pääkaupungin vilinään. Turusta käsin Berliiniin pääsee kolmen kaupungin kautta nopeasti ja kätevästi. Itsestään selvin vaihtoehto on tietysti Helsinki, jonne pääsee Turusta Finnairin matkassa. Helsingistä Berliiniin reissu jatkuu joko Air Berlinin tai Finnairin siivillä. Toinen vaihtoehto on matkustaminen Tukholman kautta, jolloin Turku–Tukholma-väli taitetaan SASin kyydissä ja Tukholma–Berliini-väli SASin tai Air Berlinin lennolla. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on airBalticin yhteys Turusta Berliiniin, johon kuuluu välilasku Riiassa. Reitistä riippumatta lento Turusta Berliiniin vie välilaskuineen noin 4–6 tuntia. Tunnin aikaero Saksaan ei paljon menoa haittaa, joten lennot voi varata itselle mieluisimpaan ajankohtaan.

Lähtö Turun lentoasemalta

Omalta lähikentältä lähteminen on vaalimisen arvoista luksusta, sillä paikallisella lentoasemalla ei tarvitse jonottaa lähtöselvityksessä ja turvatarkastuksessa suuren maailman malliin. Noin kahdeksan kilometrin päässä Turusta ja parinkymmenen kilometrin päässä Naantalista sijaitseva Turun lentoasema on pieni mutta palveleva aloituspiste omalle Berliinin-matkalle. Pitkäaikaispysäköinti onnistuu aivan terminaalirakennuksen edessä olevalla parkkipaikalla. Julkista liikennettä suosivat matkailijat voivat valita Turun paikallisliikenteen bussin numero 1, joka lähtee matkaan Kauppatorin laidalta. Turun lentoaseman palveluihin kuuluu myymälä ja kahvila, jossa luppoaika kuluu rattoisasti. Lentoasemalla on lisäksi käytettävissä ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Saapuminen Berliiniin Tegelin lentoasemalle

Berliiniläiset ovat jo pitkään odottaneet Brandenburgin lentoaseman avautumista, mutta tällä hetkellä lento Suomesta Berliiniin laskeutuu vanhalle Tegelin lentoasemalle (IATA: TXL). Lähellä Berliiniä sijaitsevalle Schönefeldin lentoasemalle ei liikennöidä vakituisia reittejä Suomesta. Noin kymmenen kilometrin päässä Berliinin keskustasta sijaitseva Tegelin lentoasema on erittäin vilkas kenttä, mutta joukkoliikenne sieltä kaupunkiin toimii hyvin. Terminaalien A ja B edestä lähtee sekä pikavuoroja että paikallisliikenteen busseja Berliinin keskustaan päin. Takseja on tarjolla terminaalien A, C ja E läheisyydessä.

Turku - Berliini Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Turku – Berliini?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Turku -- Berliini on 147 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Berliini. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Turku -- Berliini on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Turku – Berliini on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Turku -- Berliini on tarjolla 20 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Turku – Berliini?

  reitillä Turku -- Berliini liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Turku – Berliini -lennoille?

  Löysimme alueelta Turku vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Berliini: Turku (TKU). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Tegel (TXL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Berliini voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Berliini.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Turku – Berliini?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Turku -- Berliini hintaan 147 €! Reitillä Turku -- Berliini 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Turku liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Turku (TKU) -- Berliini (TXL)\n * Finnair\n * Air Baltic\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Turku – Berliini useimmin?

  * Turku (TKU) -- Berliini (TXL)\n * Finnair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- TXL\n \n\n * Air Baltic -- 7 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- TXL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 6 viikoittaista lentoa reitillä TKU -- TXL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Turku lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Berliini joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 7 lentoa reitillä Turku -- Berliini. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Turku (TKU) liikennöidään viikoittain 20 lentoa kohteeseen Berliini (TXL).\n
 • Onko reitillä Turku – Berliini tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Turku -- Berliini ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 4 tuntia, 50 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 102,16 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 6 tuntia, 13 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Turku – Berliini?

  * Lento reitillä Turku (TKU) -- Berliini (TXL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.25\n * Aikaisin saapumisaika: 08.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.50\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Turku – Berliini?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 309 majoitusliikettä kohteessa Berliini
62 €
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa hotellissa on 412 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

4.5 kautta 5.0 Lützowplatz 17, Berliini, BE
Hotel Berlin, Berlin on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 701 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
71 €
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

3.5 kautta 5.0 Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 344 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.